Mestska hromadna doprava vo vasom meste...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pershing - a co povies na 32 ku, ked ju vykonava stary Ikarus a splha sa hore na Furcu po Secovskej v spicke ked je najebny a smradlavy jak autobus do Kyjeva? Na toto pozor - len pre labuznikov a sadomaso :D
Honda
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Honda »

Senica, 3 linky MHD. Spojenie železničná stanica - centrum (autobusová stanica) - poliklinika. Kto vie, tak ten vie, že to je otras .. málokrát za deň, slabo pokryté mesto (sídliská a IBV vôbec), cena za jednu jazdu 14 SKK, úroveň autobusov: 2x stará karosa nad 12 rokov, 1x novší typ starý 3 roky. Hnusní, arogantní šoféri, v lete totál teplota, v zime sa nevykúri vôbec.

Lepšie je na tom SAD, kedy sú špeciálne spojenia aj na desiatky vzdialených miest v SR.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

erytrocyt napísal:Pershing - a co povies na 32 ku, ked ju vykonava stary Ikarus a splha sa hore na Furcu po Secovskej v spicke ked je najebny a smradlavy jak autobus do Kyjeva? Na toto pozor - len pre labuznikov a sadomaso :D
hej ale na secovsku sa setky tak seru :D minule som siel 15 ta som skoro zaspal, jak dobre ze tam nebyvam :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pershing, ale ako tak rozmýšľam, nič sa nevyrovná starej dobrej 11stke :hehe: Inak nazvaný...Negerbus :D Košičania úúúrčite vedia o čom hovorím :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

erytrocyt napísal:Pershing, ale ako tak rozmýšľam, nič sa nevyrovná starej dobrej 11stke :hehe: Inak nazvaný...Negerbus :D Košičania úúúrčite vedia o čom hovorím :)
tak ja to poznam pod nazvom Čarna strela :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kinjeril napísal:Nitrianske osadenstvo fora asi bude so mnou suhlasit ked poviem, ze my mame "Mestsku hromadnu popravu". Preto som naposledy cestoval busom v Nitre asi pred pol rokom. :)
Súhlasím , hrozné niečo :( S centra na taku klokočinu si užijete hardcorovu jazdu , male okienka ledva pootvárané , vzduch predýchaný, plno starých kašlajúcich chorobných ludí,miesto neni ani na státie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

will.i.am napísal:tak ja to poznam pod nazvom Čarna strela :D
asi tam mate vysoke zastupenie našich romskych spoluobčanov :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

NegerBus, alebo Čarna strela je totiž jediný autobus, ktorý zachádza na Lunik IX. Tak preto tie názvy :D Nastúpiš do busu a zotmie sa, takže asi tak :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no jo 11 to isti, ale spominam si ako v 34-ke povacsinou chodili vzadu tak tiez sme to volali Cierna Vlecka :D
a vies preco na 11 chodia ikarusy? Pretoze tie jedine z tych pomerne LOW END busov maju oddelenu komplet kabinu vodica od priestoru pre cestujucich :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

:D :D :D no vy to tam mate teda pestre... u nas sa tiez uz jeden bus co chodi rano da nazvat cierna strela.. ale ti romski spoluobcania idu rano robit :) takze to je nieco ine :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

turtlak69 napísal:ale ti romski spoluobcania idu rano robit :) takze to je nieco ine :)
jj.. toto je niečo iné, toto má patriť do sekcie vtipy.. ;)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

B-us rulezz :lol: ...stary ikarus...v lete pec, v zime chladnicka a v dazdi kabriolet...ale pre petrzalcania mozno budu poznat autobusara z 94 na starom ikaruse...snazi sa predbehnut vsetky autobusi pred nim a jazdi jak dabel :lol: jedno kolko ludi v buse. raz zle vybral krizovatkuy a zadna cast vybehla na obrubnik...to bol let az sa mi kolena triasli a tyc som oboma rukami zvieral az kym som nevystupil...na sadnutie som pre istotu ani nepomyslel hoci bol takmer prazdny autobus
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

hroza a najma ked do 34-ky nabehnu negri z L9 ... minule sa tam jeden zosral, ale nevystupil ani bohovi, to bolo smradu :smt078
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ZmrD napísal:hroza a najma ked do 34-ky nabehnu negri z L9 ... minule sa tam jeden zosral, ale nevystupil ani bohovi, to bolo smradu :smt078
presne. neznasam takych zasmradenych ludi. bezdomovci, romovia,... jednoducho smrdia akokeby vysli zo zumpy, ale aj nejaky prepoteny uradnik alebo starsi spoluobcan ma vie zhodit na zem (naco deodorant :lol:)
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

http://www.ta3.com/sk/reportaze/44145_u ... rolejbusom

tak toto je sila, co ti balkanci nevymyslia :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

kinjeril napísal:Nitrianske osadenstvo fora asi bude so mnou suhlasit ked poviem, ze my mame "Mestsku hromadnu popravu". Preto som naposledy cestoval busom v Nitre asi pred pol rokom. :)
Suhlasim, preto sa snazim, ak sa to da, vsade chodit pesi. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bolek napísal:Suhlasim, preto sa snazim, ak sa to da, vsade chodit pesi. :)
tak toto sa mi tiez obcas stava. taketo zachvati pesochodenia. casto mam dilemu. ist 10 minut busom, kde sa hrozne spotim alebo ist 30 minut pesi, kde sa budem potit menej, ale dlhsie? dost casto riesim tuto otazku :) kazdopadne najlepsie je ist bicyklom. fakt super pocit :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja si vzdy vezmem MP3, takze sa nenudim. Pre mna je to ovela pohodlnejsie, ako ist busom, v ktorom sa neda ani nadychnut :?. Ale zavisi to aj od toho, ci sa ponahlam alebo nie, resp. ako daleko idem, tak do hodinky zvacsa idem pesi. :)
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

u nas v PD sa do busu nastupuje cez predne dvere. uz je to zauzivane niekolko rokov ze si listok kupujem u vodica.
teraz som par dni travil v prahe a tam je jedno kadial nastupis. a tak som to chcel skusit aj u nas v PD a ono to normalne funguje.
autobus prisiel a ja som nastupil zadnymi dverami. v ruke 20 keby nahodou dosiel vodic. no a teraz chodim po PD autobusom zdarma :) (s tou istou 20 v ruke)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lenze v Prahe ludia stikaju listky alebo maju predplatenu kartu.
Napísať odpoveď