METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: METAL,METAL...

Príspevok od používateľa jojcek »

metal4ever napísal:Aký metal počuvate(black,death,power,trash,heavy,pagan,folk,..)?A ktoru skupinu mate najradšej?
ja mam rad iron .-- ale neznasam kapelky ktore napodobnuju tieto legendy ktore sa snazia ale ani im po clenky nesiahaju :wink: ze tokio hotel a spol :P :P ste sraci !!!
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Sato42 napísal:Budem trapny ale musim sa pridat. Metallica YEAH!
Takže ja budem ešte trapnejší :wink: METALLICA rulezzzzzz

... mám na mysly Metallicu do roku 2000. Po tomto roku mi to OSOBNE pripadá ako SILNÝ komerčák... a to je velká škoda :?

... potom dosť počúvam G&R, RAtM, Black Sabbath, Led Zeppelin, Pantera, System of Down a vééééla ďalšieho...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

skor do roku 1996 nie? - Load,Reload uz neboli nic moc - Garage INC bol sice fajn - ale to boli viac menej stare veci pozbierane dokopy...

a potom S&M bol vpoho album a St.Anger sa uz potom podaril tiez celkom - tesim sa na dalsi
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

a co takto metalcore??
je tu naky metalcorista??
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Maki napísal:skor do roku 1996 nie? - Load,Reload uz neboli nic moc - Garage INC bol sice fajn - ale to boli viac menej stare veci pozbierane dokopy...

a potom S&M bol vpoho album a St.Anger sa uz potom podaril tiez celkom - tesim sa na dalsi
... tak vieš no, ako pre koho... pre mňa boli najlepší do roku 2000 a pre teba zase do roku 1996 :wink: Album St. Anger som si kúpil LEN kvôli tomu, že to je METALLICA, ale že by ma nejak zvlášť zaujal, to nie... Na nový album sa samozrejme teším stále jeto metla, ale už to nebude to čo bývalo... :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak no sranda, ze som do tejto temy este ani raz nepisal :) .

Ale co pocuvam...no urcite najoblubenejsi zaner je pre mna doom, funeral, atmosferic black a podobne zameranie...napr. Draconia, My dying bride, Swallow the sun, Anathema, Shape of Despair...dajme tomu, ze aj Katatonia. Toto tak najradsej, take atmosfericke, pomale, tahave, depresivne...toto sa mne paci najviac. Ale inak si vypocujem asi vsetko, teda okrem grind, aj ked nazivo sa pritom clovek moze vyblaznit. Opeth, Children of Bodom, Dimma borgir, Iron maiden je klasika, Dream Theater, poslednu dobu pomenej ale aj taky Nightwish ci Within Temptation su fajn na odreagovanie. Ono je toho hrozne vela nato, aby to clovek takto naraz vymenoval...ale proste metal je pre mna umenie. Uznavam iba hudbu robenu na hudobnych nastrojoch hudobnymi majstrami, co metalovi hudobnici jednoznacne su.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

vsetko. len numetal nemusim
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

no aby som tu nezaberal miesto, pozrite

Kód: Vybrať všetko

http://www.whisper.szm.sk
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja som odchovaný na starej Sepulture ale počúvam všetko...Death,Trash,Crossover...z domácich jednoznačne Náhodní Známi a cudzokrajných je veľa...od Soulfly cez Deftones,Brujeria až po Mastodon.
Mjesacny
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mjesacny »

momentalne mi tu fici BLOODBATH nechcem menovat moje oblubene veci to sa proste neda , mam prilis siroky zaber :roll:
ale myslim ze som na tom podobne ako vigor
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

A ked som tak tu, nenajde sa tu dakto hblsie zazrany do mojho vyssie spominaneho oblubeneho zanru, ktory by mi dajaky pekny atmosfericky doom odporucil? Dik za pripadne rady :) .
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

vcera bol vo Zvolene kvalitny death/grind koncert... z kapiel spomeniem Poppy Seed Grinder, Typhoid, Eternal Bleeding... proste strasne pecka :) aj ked neskor sa zacali zhromazdovat agresivni vyholeni kolegovia ale aj tak to stalo za to 8)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

trash;heavy;speed;black METAL
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Heavy, Thrash, Power, Speed, Melodic Death a potom veci na rozhrani hard rocku a metalu ako Guns, Led Zep alebo Deep Purple(iked to uz je skor heavy)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

metal mozem setok.. ale momentalne ficim na veciach ze moonspell, dimmu borgir, graveworm, rotting christ, satyricon...
belaC
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa belaC »

Vigor napísal:A ked som tak tu, nenajde sa tu dakto hblsie zazrany do mojho vyssie spominaneho oblubeneho zanru, ktory by mi dajaky pekny atmosfericky doom odporucil? Dik za pripadne rady :) .
Forgotten Tomb, Tyranny :wink:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

vsetko. uplne. len new nejako nemusim. inak vsetky. a prave sa mi nejak zacala pacit sonata arctica.
a kapely pocuvam rozne. judas priest, cradle of filth, system, within temptation, onedlho aj dimmu borgir
Phoboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Phoboss »

Vigor napísal:A ked som tak tu, nenajde sa tu dakto hblsie zazrany do mojho vyssie spominaneho oblubeneho zanru, ktory by mi dajaky pekny atmosfericky doom odporucil? Dik za pripadne rady :) .
Moj clovek :wink:
Vyskusaj LONG WINTER'S STARE - The Tears Of Odin's Fallen.Hlavne pesnicka In The Hall Of Odin nema chybu.
Mjesacny
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mjesacny »

vyskusaj VIRGIN BLACK :wink: a neolutujes :oops:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

belaC napísal:Forgotten Tomb, Tyranny :wink:
Phoboss napísal:Moj clovek :wink:
Vyskusaj LONG WINTER'S STARE - The Tears Of Odin's Fallen.Hlavne pesnicka In The Hall Of Odin nema chybu.
Mjesacny napísal:vyskusaj VIRGIN BLACK :wink: a neolutujes :oops:
Diky chlapi za tipy, len taky dotaz, nedalo by sa to niekam hodit na upload? Ono totiz ja taham z torrentov a z tychto kapiel som nasiel jedine Virgin Black, pricom to sa ani nepohlo, a Tyranny, no vysledok taky isty ako pri prvom menovanom :( .

Ozaj, Gates of dawn poznate :) ?
Napísať odpoveď