ja mam rad iron .-- ale neznasam kapelky ktore napodobnuju tieto legendy ktore sa snazia ale ani im po clenky nesiahajumetal4ever napísal:Aký metal počuvate(black,death,power,trash,heavy,pagan,folk,..)?A ktoru skupinu mate najradšej?
METAL,METAL...
Re: METAL,METAL...
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže ja budem ešte trapnejšíSato42 napísal:Budem trapny ale musim sa pridat. Metallica YEAH!
... mám na mysly Metallicu do roku 2000. Po tomto roku mi to OSOBNE pripadá ako SILNÝ komerčák... a to je velká škoda
... potom dosť počúvam G&R, RAtM, Black Sabbath, Led Zeppelin, Pantera, System of Down a vééééla ďalšieho...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Voloda737
Light Star
... tak vieš no, ako pre koho... pre mňa boli najlepší do roku 2000 a pre teba zase do roku 1996Maki napísal:skor do roku 1996 nie? - Load,Reload uz neboli nic moc - Garage INC bol sice fajn - ale to boli viac menej stare veci pozbierane dokopy...
a potom S&M bol vpoho album a St.Anger sa uz potom podaril tiez celkom - tesim sa na dalsi
-
Vigor
King
Tak no sranda, ze som do tejto temy este ani raz nepisal
.
Ale co pocuvam...no urcite najoblubenejsi zaner je pre mna doom, funeral, atmosferic black a podobne zameranie...napr. Draconia, My dying bride, Swallow the sun, Anathema, Shape of Despair...dajme tomu, ze aj Katatonia. Toto tak najradsej, take atmosfericke, pomale, tahave, depresivne...toto sa mne paci najviac. Ale inak si vypocujem asi vsetko, teda okrem grind, aj ked nazivo sa pritom clovek moze vyblaznit. Opeth, Children of Bodom, Dimma borgir, Iron maiden je klasika, Dream Theater, poslednu dobu pomenej ale aj taky Nightwish ci Within Temptation su fajn na odreagovanie. Ono je toho hrozne vela nato, aby to clovek takto naraz vymenoval...ale proste metal je pre mna umenie. Uznavam iba hudbu robenu na hudobnych nastrojoch hudobnymi majstrami, co metalovi hudobnici jednoznacne su.
Ale co pocuvam...no urcite najoblubenejsi zaner je pre mna doom, funeral, atmosferic black a podobne zameranie...napr. Draconia, My dying bride, Swallow the sun, Anathema, Shape of Despair...dajme tomu, ze aj Katatonia. Toto tak najradsej, take atmosfericke, pomale, tahave, depresivne...toto sa mne paci najviac. Ale inak si vypocujem asi vsetko, teda okrem grind, aj ked nazivo sa pritom clovek moze vyblaznit. Opeth, Children of Bodom, Dimma borgir, Iron maiden je klasika, Dream Theater, poslednu dobu pomenej ale aj taky Nightwish ci Within Temptation su fajn na odreagovanie. Ono je toho hrozne vela nato, aby to clovek takto naraz vymenoval...ale proste metal je pre mna umenie. Uznavam iba hudbu robenu na hudobnych nastrojoch hudobnymi majstrami, co metalovi hudobnici jednoznacne su.
-
JohnFrusciante
Star
no aby som tu nezaberal miesto, pozrite
Kód: Vybrať všetko
http://www.whisper.szm.sk-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
Moj clovekVigor napísal:A ked som tak tu, nenajde sa tu dakto hblsie zazrany do mojho vyssie spominaneho oblubeneho zanru, ktory by mi dajaky pekny atmosfericky doom odporucil? Dik za pripadne rady.
Vyskusaj LONG WINTER'S STARE - The Tears Of Odin's Fallen.Hlavne pesnicka In The Hall Of Odin nema chybu.
-
Vigor
King
belaC napísal:Forgotten Tomb, Tyranny
Phoboss napísal:Moj clovek![]()
Vyskusaj LONG WINTER'S STARE - The Tears Of Odin's Fallen.Hlavne pesnicka In The Hall Of Odin nema chybu.
Diky chlapi za tipy, len taky dotaz, nedalo by sa to niekam hodit na upload? Ono totiz ja taham z torrentov a z tychto kapiel som nasiel jedine Virgin Black, pricom to sa ani nepohlo, a Tyranny, no vysledok taky isty ako pri prvom menovanomMjesacny napísal:vyskusaj VIRGIN BLACKa neolutujes
Ozaj, Gates of dawn poznate