nahodou pesnicka dobra.a ta spevacka sa mi nidky nelubila.ale nightwish celkovo mozem dostaxXis napísal:Videli ste novy Nightwish?
Ako nikdy to nebola velka slava, ale toto je co? Ved to znie ako groove coveragea este jako sa ta spevacka hybe no hroza. Neuveritelne ako sa dokaze kapela doyebat.
METAL,METAL...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
axxis
Addict
Ano mali Tarju Turunen, ale ta trepala cosi o tom, ze bez nej Nightwish nemoze existovat, ze ona je Nightwish a bla bla. Tak ju vy*ebalipinacolada napísal:tak to si ma dostal.nemali tam predtym tiez nejaku zensku?
Tato nova sa vola Anette Blyckert, ale ja osobne by som ju tak familiarne nazval Britney.
Normalne mam z toho amaranthu nejaku divny pocit, ide si rychlo pustit Kalmah nech sa dam dokopy
Keby ste nahodou nevedeli co to je tak melodeath.
edit:link opraveny
priznávam, s tou tarjou ma nightwish nikdy moc nechytal... ale na ten amaranth som sa chytil.
neviem, mne sa to prosto fest páči...
no a ta druhá pesnička, kde spieva ten chlapík, While your lips are still red, tak toto ma u mna sancu stat sa pesnickou týždňa na last.fm
http://www.youtube.com/watch?v=3W9nAACkKas
-
axxis
Addict
Priklanam sa k tomu, ze Marco je lepsi aj ked tato pesnicka je pravdepodobne lepsia (viem, ze je to cover)Sepiroth napísal:priznávam, s tou tarjou ma nightwish nikdy moc nechytal... ale na ten amaranth som sa chytil.neviem, mne sa to prosto fest páči...
no a ta druhá pesnička, kde spieva ten chlapík, While your lips are still red, tak toto ma u mna sancu stat sa pesnickou týždňa na last.fm
-
R1k1nko
Darca
jednu vec nechapem pozrel som si poslednych 15 stran ! a od "nas z Hip hopu tu mame len 16 prispevkou " minimalne vyrivacky ....erytrocyt napísal:Opak: Táto téma je pre metalistov, resp. pre ľudí, ktorý chcú o metale diskutovať. Nie je na urážky, takže ak tu nemáš čo napísať, obíď túto tému.
a preco vy v " nasej teme " ich mate o 100 krat viac
Je to len postreh
-
Digital
Guru
Nevedia sa vyrovnat stym že hiphop je lepší... samozrejme myslim len tych co pisu do hiphop temy nezmysliR1k1nko napísal:jednu vec nechapem pozrel som si poslednych 15 stran ! a od "nas z Hip hopu tu mame len 16 prispevkou " minimalne vyrivacky ....
a preco vy v " nasej teme " ich mate o 100 krat viac
Je to len postreh
-
braino.swk
Light Professional
-
mirak2
Hardcore addict
uplny suhlas sa stotoznujem s tymto prispevkomSepiroth napísal:priznávam, s tou tarjou ma nightwish nikdy moc nechytal... ale na ten amaranth som sa chytil.neviem, mne sa to prosto fest páči...
Digital napísal:Nevedia sa vyrovnat stym že hiphop je lepší... samozrejme myslim len tych co pisu do hiphop temy nezmysli
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe