axXis napísal:
to je na nejakej katolickej stranke? akoze ja spolupracujem s knazmi pri sporte
Famine napísal:veľmi zaujímavá štúdia;]
Veľa inteligentných teenagerov často počúva heavy metal, ktorý im pomáha vyrovnať sa s ich nadpriemerným nadaním. Zistili to britský vedci, ktorých záveri ukázal denník The Daily Telegraph. Štúdia môže slúžiť ako útecha pre rodičov, ktorých vlastní potomci vo svojich izbách nahlas počúvajú Judas Priest, Iron Maiden alebo iné metalové skupiny ktoré uznávajú. Odborníci skúmali hudobný vkus viac ako tisícky študentov Národnej akadémie pre nadaných a talentovaných, ktorá združuje najchytrejšie deti v Británii. Väčšinou išlo o deti, ktoré majú problémy s naväzovaním vzťahov alebo s rodinným prostredím. Podla vedcov vďaka metalu dokážu lepšie odbúrať stres z nárokov, ktoré na nich kladie okolie. Bystré deti tiež ocenujú, že metal má "vážnejšie" texty ako pop.
čo je na tom smiešne? neviem ale laická verejnosť označuje hutnú kovovú hudbu nazvom heavy metal, ktorý kkt by tam vymenúval všetky žánreaxXis napísal:daj este jeden, to je snad este vacsia prkotina ako to co som ja postol co je mimochodom od americkej asociacie rodicov krestanskej mladeze. Odkial to vlastne mas?
P.S. A co mladenci, ktori pocuvaju melodicky black a death metal? oni sa uz nevrovnavaju so svojim nadpriemernym intelktom![]()
A ja si zase myslim, ze ked tam niekto napisal heavy metal a konkretne Judas priest a Iron Maiden tak tym myslel heavy metal.Famine napísal:čo je na tom smiešne? neviem ale laická verejnosť označuje hutnú kovovú hudbu nazvom heavy metal, ktorý kkt by tam vymenúval všetky žánrenechápem čo sa ti na tom nezdá
co ja osobne za az tak prehnane inteligenten nepovazujem. co vsak neznamena, ze si nevypocujemblackmetal ist krieg, ave sathanas, sieg heil, crematory, cementery, grave, fuck me jesus a sado maso
nj to fakt sa za vlemi tazku hudbu neda povazovat.. tazka hudba je jazz a black metalVesper napísal:No neviem tiež sa mi to tak úplne nevidí. Jedna vec je samozrejme že každý má iný vkus. Avšak podľa mňa tie inteligentnejšie deti ale mladí ľudia (neviem v akom veku sa cca pohybujeme) počúvajú skôr tažšiu hudbu či už jazz alebo klasiku každopádne menované kapely Judas a Iron (všetka česť im sám som s ich hudbou začínal) až tak ťažké veci nehrajú to si musíme priznať. No a k tým vážnym heavy metalovým textom to sa musím len zasmiať
Presne tak, akurat, ze u hiphoperov je tych je****ch ovela viac ako v ostatnych stylochSepiroth napísal:myslím, že všetko je absolútne individuálne a odmietam akékoľvek škatuľkovanie na základe čohokoľvek. Poznám inteligentných blackmetalistov a obmedzených heavymetalistov. poznáj je**utých hip-hoperov a poznám aj inteligentných techňáčov.
Tieto štúdie ma akurát tak se*ú.
No ved jasne, aj tak ma na 12 rocne obmedzene decko taku dobru gramatiku az to bije do oci. Som si vsak isty, ze to robil metalista, vzhladom na to, ze vystihol vsetky veci, z ktorych si blackaci robia srandu. Nemyslim, ze nejaky hoper by vedel o tom, ze fanusikovia true norvegian BM maju HIM a spol za pozerovGothaR napísal: axXis: to je urcite vytvor nejakeho hopera, taku istu srandu si moze hocikto robit z hociktoreho ineho stylu