Microsoft Flight Simulator X
Microsoft Flight Simulator X
Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovat
Mam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Microsoft Flight Simulator X
Na 100 percent niekde v control ale presne nevime pozriem doma ked budem za Desktopom inak lietavas iba off alebo aj virtualne online lietanie?skuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovatMam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
Re: Microsoft Flight Simulator X
Zatial zacinam cize len off.ked ma to bude bavit tak mozno aj onlinejakub199 napísal:Na 100 percent niekde v control ale presne nevime pozriem doma ked budem za Desktopom inak lietavas iba off alebo aj virtualne online lietanie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusal som tuto verziu a nic moc, teda najma co sa tyka optimalizovania na hardware. Na mojom A64 3000+ s 1.5GB RAM a nVidiou 7900GT sa to ledva pohlo, nehovoriac o mieste na disku, tusim to zozralo az 14 giga. Naposledy som sa bavil s verziou 2000 alebo 2002, nepamatam si to uz presne, bolo to ale na 3CD. Mna vsak tato simulacia prilis nechytila, podstatne viacej sa mi pacil Train Simulator.
Optimalizacia je dost onicom.Ale mne to ide dobre na strednych az vyssich detailoch...Mna to tiez nejak nezachvatilo ale ked pridem domov zniceny z treningu da sa pri tom relaxovathojko napísal:Skusal som tuto verziu a nic moc, teda najma co sa tyka optimalizovania na hardware. Na mojom A64 3000+ s 1.5GB RAM a nVidiou 7900GT sa to ledva pohlo, nehovoriac o mieste na disku, tusim to zozralo az 14 giga. Naposledy som sa bavil s verziou 2000 alebo 2002, nepamatam si to uz presne, bolo to ale na 3CD. Mna vsak tato simulacia prilis nechytila, podstatne viacej sa mi pacil Train Simulator.
CPU:AMD Athlon 64 3500+ BOX soc. AM2
MOTHERBOARD:ASUS M2N-E Gb LAN nForce® 570 Ultra, RAID, PCIe
GRAFICKÁ KARTA:ATI Sapphire X1950 Pro 256MB DD3 PCIe, 2cDVI, TV-O
PAMAŤ:1GB DDR2-667 Kingston CL5
No zalezi od toho kolko uctov mas vo win nastavenych, ked to instalujes na svojom tak to je jedno.mamutv napísal:chcem sa spytat ze ked instalujem tuto hru ze ci mam nehat zaskrtnute Install All Usersniesom si isty poradte
Nastavenie smerovky hladaj pod pojmom "rudder".
Moj celkovy postoj k serii MFS: hral som 98ku, dost vela, ale vtedy som este tak nepoznal predpisy. Potom som sa k lietaniu viac priblizil, skusil 2004ku a na tej som sa najviac zabavil, mal som stiahnutu komplet mapu Slovenska aj s podrobnejsim spracovanim Kosickeho letiska. No a Xko som mal iba demo, optimalizacia fakt nic moc, keby som od 2004ky nepresiel k autam, tak by som si zohnal asi aj Xko plne, ale teraz ma to nelaka.
Inac 2004ku som hraval aj online, to bola celkom sranda. Su tam hraci, ktori lietaju, ale aj riadia.
Ale najviac som sa bavil, ked som robil prelety po Slovensku vo vrtulovych lietadlach bez autopilota a s vypnutym GPS, staci spravna letova priprava a ide sa
Na MS Flight Simulator X som sa fakt tešil, aj kvôli tomu som nainštaloval WinXP aj so Service Pack 2 (na pôvodný Windows mi SP2 nechcelo nainštalovať), ale čakal som oveľa lepšie. Samozrejme, sú tu misie, nové lietadlá, ale čo na tej hre má cca 14GB (a stojí 2000SK), netuším, vzhľadom k tomu že grafika je len trošku vylepšená a chýba tam DX10.
A to ani nehovorím o maximálne debilnej optimalizácii, Readme tvrdí že vraj to pôjde na PC s 256MB RAM, mne to trhalo na 1GB (všetko na minime, vrátane rozlíšenia).
Radšej ostanem pri FS2004, alebo si nainštalujem freewarový a 100MB veľký Flight Gear.
A to ani nehovorím o maximálne debilnej optimalizácii, Readme tvrdí že vraj to pôjde na PC s 256MB RAM, mne to trhalo na 1GB (všetko na minime, vrátane rozlíšenia).
Radšej ostanem pri FS2004, alebo si nainštalujem freewarový a 100MB veľký Flight Gear.
uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...
je mozne vo flight simulatoroch povypinat tieto vsetky veci?? ako je extra super fyzika, aviatika atd???
a ktory Flight Simulator mi doporucujete??
thx dopredu za odpovede
je mozne vo flight simulatoroch povypinat tieto vsetky veci?? ako je extra super fyzika, aviatika atd???
thx dopredu za odpovede
sak jasne ze ten posledny + este k tomu novy datadisk!patrick1 napísal:uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...
thx dopredu za odpovede
vypnut sa daju. aviatika sa vypnut nedapatrick1 napísal:uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...
thx dopredu za odpovede