Microsoft Flight Simulator X

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
skuki
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od používateľa skuki »

Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovat :D Mam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Microsoft Flight Simulator X

Príspevok od používateľa jakub199 »

skuki napísal:Nenasiel som tu takuto temu.No mali by sme o nej diskutovat :D Mam hned aj otazocku...Neviete niekto ako a kde sa nastavuje v hre smerovka?Alebo ako sa ovlada?Pri pristani mi velmi chyba.Dakujem
Na 100 percent niekde v control ale presne nevime pozriem doma ked budem za Desktopom inak lietavas iba off alebo aj virtualne online lietanie?
skuki
Light Professional
Light Professional

Re: Microsoft Flight Simulator X

jakub199 napísal:Na 100 percent niekde v control ale presne nevime pozriem doma ked budem za Desktopom inak lietavas iba off alebo aj virtualne online lietanie?
Zatial zacinam cize len off.ked ma to bude bavit tak mozno aj online :) A potom sa rozhodne ozvy kde sa to nastavuje...Diki
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skusal som tuto verziu a nic moc, teda najma co sa tyka optimalizovania na hardware. Na mojom A64 3000+ s 1.5GB RAM a nVidiou 7900GT sa to ledva pohlo, nehovoriac o mieste na disku, tusim to zozralo az 14 giga. Naposledy som sa bavil s verziou 2000 alebo 2002, nepamatam si to uz presne, bolo to ale na 3CD. Mna vsak tato simulacia prilis nechytila, podstatne viacej sa mi pacil Train Simulator.
skuki
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:Skusal som tuto verziu a nic moc, teda najma co sa tyka optimalizovania na hardware. Na mojom A64 3000+ s 1.5GB RAM a nVidiou 7900GT sa to ledva pohlo, nehovoriac o mieste na disku, tusim to zozralo az 14 giga. Naposledy som sa bavil s verziou 2000 alebo 2002, nepamatam si to uz presne, bolo to ale na 3CD. Mna vsak tato simulacia prilis nechytila, podstatne viacej sa mi pacil Train Simulator.
Optimalizacia je dost onicom.Ale mne to ide dobre na strednych az vyssich detailoch...Mna to tiez nejak nezachvatilo ale ked pridem domov zniceny z treningu da sa pri tom relaxovat :)
CPU:AMD Athlon 64 3500+ BOX soc. AM2
MOTHERBOARD:ASUS M2N-E Gb LAN nForce® 570 Ultra, RAID, PCIe
GRAFICKÁ KARTA:ATI Sapphire X1950 Pro 256MB DD3 PCIe, 2cDVI, TV-O
PAMAŤ:1GB DDR2-667 Kingston CL5
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Microsoft Flight Simulator 2004

je bola a asi aj bude lepsia... je tam o mnoho viac addonov a tak :)
skuki
Light Professional
Light Professional

hh nevie niekto ako si to mam nastavit aby som vo vnutry kokpitu videl takto?
Obrázok
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

stlac S
ked nepojde neviem
skuki
Light Professional
Light Professional

pershing napísal:stlac S
ked nepojde neviem
Diki.Skusim to ale chcelo by to cestinu...Nevie niekto ci vysla nejaka plna lebo jedna je ale len taka tretinova...
skuki
Light Professional
Light Professional

hh uz som sa naucil celkom lietat uz aj viem co mam robit ked mi daco zahlasia v radiu a tak :D Ajtak najhorsie je pristanie a udrzat presnu letovu vysku treba na to poriadny cvyk :) Dik za rady.Ak by niekto nieco mal nech sa ozve pokusim sa pomoct :)
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

chcem sa spytat ze ked instalujem tuto hru ze ci mam nehat zaskrtnute Install All Users :?: niesom si isty poradte :(
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

mamutv napísal:chcem sa spytat ze ked instalujem tuto hru ze ci mam nehat zaskrtnute Install All Users :?: niesom si isty poradte :(
No ak mas viacej Kont na windowse a chces to hrat aj na inych tak ano a ak nie tak nemusis skrtat....Alebo ak mas jedno konto tak je to jedno
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mamutv napísal:chcem sa spytat ze ked instalujem tuto hru ze ci mam nehat zaskrtnute Install All Users :?: niesom si isty poradte :(
No zalezi od toho kolko uctov mas vo win nastavenych, ked to instalujes na svojom tak to je jedno.
Nastavenie smerovky hladaj pod pojmom "rudder".
Moj celkovy postoj k serii MFS: hral som 98ku, dost vela, ale vtedy som este tak nepoznal predpisy. Potom som sa k lietaniu viac priblizil, skusil 2004ku a na tej som sa najviac zabavil, mal som stiahnutu komplet mapu Slovenska aj s podrobnejsim spracovanim Kosickeho letiska. No a Xko som mal iba demo, optimalizacia fakt nic moc, keby som od 2004ky nepresiel k autam, tak by som si zohnal asi aj Xko plne, ale teraz ma to nelaka.
Inac 2004ku som hraval aj online, to bola celkom sranda. Su tam hraci, ktori lietaju, ale aj riadia.
Ale najviac som sa bavil, ked som robil prelety po Slovensku vo vrtulovych lietadlach bez autopilota a s vypnutym GPS, staci spravna letova priprava a ide sa :) Len to chce addon so Slovenskom aby sa dalo pocas letu riadit podla miest.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nehaj zaskrtnute
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Na MS Flight Simulator X som sa fakt tešil, aj kvôli tomu som nainštaloval WinXP aj so Service Pack 2 (na pôvodný Windows mi SP2 nechcelo nainštalovať), ale čakal som oveľa lepšie. Samozrejme, sú tu misie, nové lietadlá, ale čo na tej hre má cca 14GB (a stojí 2000SK), netuším, vzhľadom k tomu že grafika je len trošku vylepšená a chýba tam DX10.
A to ani nehovorím o maximálne debilnej optimalizácii, Readme tvrdí že vraj to pôjde na PC s 256MB RAM, mne to trhalo na 1GB (všetko na minime, vrátane rozlíšenia).
Radšej ostanem pri FS2004, alebo si nainštalujem freewarový a 100MB veľký Flight Gear.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...

je mozne vo flight simulatoroch povypinat tieto vsetky veci?? ako je extra super fyzika, aviatika atd???

a ktory Flight Simulator mi doporucujete??

thx dopredu za odpovede
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

patrick1 napísal:uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...

je mozne vo flight simulatoroch povypinat tieto vsetky veci?? ako je extra super fyzika, aviatika atd???

thx dopredu za odpovede
sak jasne ze ten posledny + este k tomu novy datadisk! :wink:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

patrick1 napísal:uz davnejsie som chcel vyskusat Flight Simulator, ale ide o to, ze ja ziadnu realnu simulaciu nechcem, neovladam vsetky tie pojmy okolo toho, proste si len pohodovo lietat nad slovenskom a svetom...

thx dopredu za odpovede
vypnut sa daju. aviatika sa vypnut neda :D , ktory, zalezi na pc, ale 2004 uplne staci. nad X ani nerozmyslam, na mojom pc nemam nadej ze by mi to slo. 2004 som hral dost dlho, pomaly ma to prestalo bavit, caste padanie, kopa chyb atd. (je to aj addonmi), radsej lietam Lock-on alebo Il-2, sem-tam ale aj 2004. podla nalady :) vkazdom pripade bez joysticku o tom ani neuvazujte.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

tak pcko myslim ze by utiahlo aj najnovsi diel.. AMD X2 6600+, 2GB ram, X1950XT 256MB tak to by malo byt v pohode..asi skusim

EDIT: troska na pobavenie: volant by bol ppuzitelny??? :D ale nie si robim srandu
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Dá sa to hrať na volante, sú aj módy, ktoré ti pridajú do hry auto. Vtip je v tom, že tie autá majú fyziku ako lietadlá, síce nelietajú, ale zatáčajú hrozne.
Napísať odpoveď