Mikrofón nefunguje správne
Mikrofón nefunguje správne
Caute, kamarát kúpil teraz notebook, všetky ovládače sú nainštalované, len keď cez tesmspeak ho nie ne vôbec počuť, zvuk extrémne šuští, ma win. 10 - nejaké skúsenosti ???
Re: Mikrofón nefunguje správne
Kedze si nedal info aky mikrofon ma tak predpokladam ze interny. Ten je katastrofa vzdy. Uz len z principu musi byt mikrofon par cm od ust. To ze susti sice nie je normalne ale nejak by som to neriesil.
Nech si kupi nejaky.
Nech si kupi nejaky.
Ide o Asus M509DA, áno ide o interný mik
Určite by som to riešil, mal som už plno notebookov, ale nikdy nebol s mikrofónom problém. Samozrejme nikdy z neho nebude pekný zvuk ako z externého za 50 a viac eur, ale za normálnych podmienok ho musí byť počuť úplne krásne a zreteľne.
Skúsil by som iný soft (Skype, nejaký voice recorder), pozrel by som sa či tam v rámci ovládačov nemáš nejaké utility, čo to paradoxne kazia, potom by som sa obráil na support asusu, prípadne skúsil pogoogliť a ak nie, tak reklamácia. Ak ten kamoš nemá ten komp niekde v dielni, kde mu vedľa miešajú betón, tak ho musí byť počuť bezproblémovo.
Prípadne nech nahrá pár sekúnd hlasu ("raz dva tri...") a postni to sem, či teda ide naozaj o poruchu alebo len vysoké očakávania.
Skúsil by som iný soft (Skype, nejaký voice recorder), pozrel by som sa či tam v rámci ovládačov nemáš nejaké utility, čo to paradoxne kazia, potom by som sa obráil na support asusu, prípadne skúsil pogoogliť a ak nie, tak reklamácia. Ak ten kamoš nemá ten komp niekde v dielni, kde mu vedľa miešajú betón, tak ho musí byť počuť bezproblémovo.
Prípadne nech nahrá pár sekúnd hlasu ("raz dva tri...") a postni to sem, či teda ide naozaj o poruchu alebo len vysoké očakávania.