Mikrofón nefunguje správne

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
J10
Medium Star
Medium Star

Mikrofón nefunguje správne

Príspevok od používateľa J10 »

Caute, kamarát kúpil teraz notebook, všetky ovládače sú nainštalované, len keď cez tesmspeak ho nie ne vôbec počuť, zvuk extrémne šuští, ma win. 10 - nejaké skúsenosti ???
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mikrofón nefunguje správne

Príspevok od používateľa wladas »

Kedze si nedal info aky mikrofon ma tak predpokladam ze interny. Ten je katastrofa vzdy. Uz len z principu musi byt mikrofon par cm od ust. To ze susti sice nie je normalne ale nejak by som to neriesil.
Nech si kupi nejaky.
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

Ide o Asus M509DA, áno ide o interný mik
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Určite by som to riešil, mal som už plno notebookov, ale nikdy nebol s mikrofónom problém. Samozrejme nikdy z neho nebude pekný zvuk ako z externého za 50 a viac eur, ale za normálnych podmienok ho musí byť počuť úplne krásne a zreteľne.

Skúsil by som iný soft (Skype, nejaký voice recorder), pozrel by som sa či tam v rámci ovládačov nemáš nejaké utility, čo to paradoxne kazia, potom by som sa obráil na support asusu, prípadne skúsil pogoogliť a ak nie, tak reklamácia. Ak ten kamoš nemá ten komp niekde v dielni, kde mu vedľa miešajú betón, tak ho musí byť počuť bezproblémovo.

Prípadne nech nahrá pár sekúnd hlasu ("raz dva tri...") a postni to sem, či teda ide naozaj o poruchu alebo len vysoké očakávania. :)
Napísať odpoveď