Minulosť vs. budúcnosť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

alebo by som urobil taku srandu, ze by som siel do buducnosti, dajme tomu 500 rokov dopredu, tam by som cekol nejaky vynalez a priniesol ho sem a zhrabol by som slavu sveta :lol: takymto sposobom by sa vsetko dalo vynajst bez problemov: proste by som siel do buducnosti, okopiroval to a dal to sem. takze by som to vlastne vynasiel a zaroven nie
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Na svojej minulosti by som nemenil nič, buducnosť a cesta k nej leží pod mojimi nohami, preto ani tú by som nekrátil. Ale fascinuje ma historia, dávna minulosť našich už pomaly zabudnutých generácii, stredovek a starovek by som chcel zažiť, vidieť časy siednych divov sveta. Bol to fascinujuci svet a taku cestu za ním by som prijal. 8) :D
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

ja by som sa siel pozriet sam na seba do buducnosti :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jako uvazujem tak uvazujem, ale ostal by som tu ... v minulosti sa zeny neholili a v buducnosti by som bol s terajsimi vedomostami trubka :-D ...

... a ked uz by som fakt ze musel tak by som siel do povojnovej ameriky niekde pekne na floridu a uzival si tam zivota :-D ...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

nordkapp_pb napísal:...a v buducnosti by som bol s terajsimi vedomostami trubka :-D ...
Len aby to nedopadlo ako v tomto videu - Idiocracy - potom by si bol v budúcnosti asi najmúdrejší človek... (inak, oničom film, len ten začiatok sa mi páčil)
El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

No vrátil by som sa do minulosti a zmenil by som veci, ktorých my je doteraz ľúto. A do budúcnosti či sa uberám správnou cestou života.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ked uz tak do minulosti,dostala by som sa tam,vymyslela ten stroj ktorym som cestovala a od vtedy by sa mohlo cestovat aj do buducnosti
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Eur0 »

MINULOS ANI NVM PRECO ALE AJ BUDUCNOST POYRIET SA JAK BUDE VZYERAT SVET
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Ja by som siel urcite do minulosti. A s vyuzitim dnesnych poznatkov by som mal svoje meno na titulke Forbes.

A ako vravi Stewie Griffin : Victory will be mine. :smt112
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ades napísal:alebo by som urobil taku srandu, ze by som siel do buducnosti, dajme tomu 500 rokov dopredu, tam by som cekol nejaky vynalez a priniesol ho sem a zhrabol by som slavu sveta :lol: takymto sposobom by sa vsetko dalo vynajst bez problemov: proste by som siel do buducnosti, okopiroval to a dal to sem. takze by som to vlastne vynasiel a zaroven nie
ja myslim ze by si zbohatol už len na tom pristroji v daka ktoremu by si mohol cestovať v čase
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Minulosť vs. budúcnosť

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja by som všetkým, ktorí chcú cestovať v čase odporučil si naštudovať niečo ohľadom nástrah, ktoré ich konanie v minulosti alebo budúcnosti môže spôsobiť.

Na začiatok úplne postačí pozrieť si na wikipedii PARADOX STARÉHO OTCA :)

Takže čo poviete? Vrátiť sa v minulosti a zabiť seba ako dieťa? :P
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

nechcem vidieť ani minulosť ani budúcnosť. nejde o to, že by ma to nejako nezaujímalo ale žijem len pre túto danú chvíľu a taktiež žijem preto aby som sa mal v budúcnosti dobre. Nechcem ju ale vidieť. čo sa stane o 100 rokov ma už zaujímať nemá prečo
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

begbeee napísal: Takže čo poviete? Vrátiť sa v minulosti a zabiť seba ako dieťa? :P
Ja na to hovorím, že je to nemôžné, aj keby sa dalo cestovať v čase.
Som toho názoru, že minulosť sa nedá zmeniť (aj keby sme cestovali v čase).
A ak by si šiel do minulosti, tak by si nič z histórie nezmenil, ale práve to do bodky naplnil.
No a budúcnosť meníme predsa prítomnosťou a činmi ktoré konáme (tie majú potom následky v budúcnosti) jednoduché, nie? :)

a celé to cestovanie v čase je len fantasy
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

tak ja určite do minulosti.Milujem históriu a preto by som sa rad pozrel hlavne do stredoveku ale aj na začiatky našej civilizácie.Súhlasim s názormi,že minulosť by sa nemala meniť,lebo to može mať neblahé následky.takže ked tak do minulosti len ako pozorovatel
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm neviem skorej ako pozorovatel vlasne ... lepsie povedane vklude by mi stacilo aj to co bolo vo filme dejavu proste kamera a pozriem si bitku pri velkom slavkove alebo vyraz kolumbusa v tvari ako sa tvaril ked objavil ameriku ... potom nejake fajnsmekroviny ako poprava gilotinou s prveho radu a tak :)) a samozrejme ako bolo vo filme jezisovo video by som siel pozret jezisa ( to by bol gol ked by nebol )
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

gego: Ty si napísal presne to, čo som chcel aj ja :) Netreba nič meniť, stačí sa pozerať. Na študijné účely by to bolo dokonalé. Ale..
gego napísal:a samozrejme ako bolo vo filme jezisovo video by som siel pozret jezisa ( to by bol gol ked by nebol )
Práve kvôli tomuto verím tomu, že aj keby stroj času existoval, tak by cirkev urobila všetko možné aby ututlala jeho existenciu (toho stroja). Bála by sa prípadného odhalenia. A čo by sa stalo keby sa nakoniec naozaj vedecky dokázalo, že Ježiš a tým pádom aj Boh neexistujú? Globálny chaos a neviem, čo všetko ešte, kopa veriacich by neverila tejto informácii, boli by vzbury a nepokoje, možno až vojny a nakoniec náš koniec. Takže netreba nič meniť v minulosti na to, aby sa niečo pokazilo ale stačí mať iba podloženú vedomosť o niečom, čomu ľudstvo verí tisíce rokov a vedecky to takto vyvrátiť. To by bol podľa mňa koniec. A aj keby sa dalo nejakým spôsobom obmedziť cestovanie do určitej doby, či modifikovať minulosť, tak by to nebolo navždy a určite by to raz niekto "hackol" a bol by prúser.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak dúfam, že o tom, že Ježiš bol reálna historická postava, snáď už nepochybuje nikto... Samozrejme Boh a viera a ostatné veci okolo je už iná káva.
Napísať odpoveď