Minulosť vs. budúcnosť
alebo by som urobil taku srandu, ze by som siel do buducnosti, dajme tomu 500 rokov dopredu, tam by som cekol nejaky vynalez a priniesol ho sem a zhrabol by som slavu sveta
takymto sposobom by sa vsetko dalo vynajst bez problemov: proste by som siel do buducnosti, okopiroval to a dal to sem. takze by som to vlastne vynasiel a zaroven nie
Na svojej minulosti by som nemenil nič, buducnosť a cesta k nej leží pod mojimi nohami, preto ani tú by som nekrátil. Ale fascinuje ma historia, dávna minulosť našich už pomaly zabudnutých generácii, stredovek a starovek by som chcel zažiť, vidieť časy siednych divov sveta. Bol to fascinujuci svet a taku cestu za ním by som prijal.

-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Len aby to nedopadlo ako v tomto videu - Idiocracy - potom by si bol v budúcnosti asi najmúdrejší človek... (inak, oničom film, len ten začiatok sa mi páčil)nordkapp_pb napísal:...a v buducnosti by som bol s terajsimi vedomostami trubka...
-
El Suvereno
Light Expert
Re:
ja myslim ze by si zbohatol už len na tom pristroji v daka ktoremu by si mohol cestovať v časeades napísal:alebo by som urobil taku srandu, ze by som siel do buducnosti, dajme tomu 500 rokov dopredu, tam by som cekol nejaky vynalez a priniesol ho sem a zhrabol by som slavu svetatakymto sposobom by sa vsetko dalo vynajst bez problemov: proste by som siel do buducnosti, okopiroval to a dal to sem. takze by som to vlastne vynasiel a zaroven nie
Re: Minulosť vs. budúcnosť
Ja by som všetkým, ktorí chcú cestovať v čase odporučil si naštudovať niečo ohľadom nástrah, ktoré ich konanie v minulosti alebo budúcnosti môže spôsobiť.
Na začiatok úplne postačí pozrieť si na wikipedii PARADOX STARÉHO OTCA
Takže čo poviete? Vrátiť sa v minulosti a zabiť seba ako dieťa?
Na začiatok úplne postačí pozrieť si na wikipedii PARADOX STARÉHO OTCA
Takže čo poviete? Vrátiť sa v minulosti a zabiť seba ako dieťa?
-
JohnFrusciante
Star
nechcem vidieť ani minulosť ani budúcnosť. nejde o to, že by ma to nejako nezaujímalo ale žijem len pre túto danú chvíľu a taktiež žijem preto aby som sa mal v budúcnosti dobre. Nechcem ju ale vidieť. čo sa stane o 100 rokov ma už zaujímať nemá prečo
Ja na to hovorím, že je to nemôžné, aj keby sa dalo cestovať v čase.begbeee napísal: Takže čo poviete? Vrátiť sa v minulosti a zabiť seba ako dieťa?
Som toho názoru, že minulosť sa nedá zmeniť (aj keby sme cestovali v čase).
A ak by si šiel do minulosti, tak by si nič z histórie nezmenil, ale práve to do bodky naplnil.
No a budúcnosť meníme predsa prítomnosťou a činmi ktoré konáme (tie majú potom následky v budúcnosti) jednoduché, nie?
a celé to cestovanie v čase je len fantasy
-
Georgeo88
Light Star
tak ja určite do minulosti.Milujem históriu a preto by som sa rad pozrel hlavne do stredoveku ale aj na začiatky našej civilizácie.Súhlasim s názormi,že minulosť by sa nemala meniť,lebo to može mať neblahé následky.takže ked tak do minulosti len ako pozorovatel
-
gego
Light Professional
hm neviem skorej ako pozorovatel vlasne ... lepsie povedane vklude by mi stacilo aj to co bolo vo filme dejavu proste kamera a pozriem si bitku pri velkom slavkove alebo vyraz kolumbusa v tvari ako sa tvaril ked objavil ameriku ... potom nejake fajnsmekroviny ako poprava gilotinou s prveho radu a tak
) a samozrejme ako bolo vo filme jezisovo video by som siel pozret jezisa ( to by bol gol ked by nebol )
-
weroro
Flash coder
gego: Ty si napísal presne to, čo som chcel aj ja
Netreba nič meniť, stačí sa pozerať. Na študijné účely by to bolo dokonalé. Ale..
Práve kvôli tomuto verím tomu, že aj keby stroj času existoval, tak by cirkev urobila všetko možné aby ututlala jeho existenciu (toho stroja). Bála by sa prípadného odhalenia. A čo by sa stalo keby sa nakoniec naozaj vedecky dokázalo, že Ježiš a tým pádom aj Boh neexistujú? Globálny chaos a neviem, čo všetko ešte, kopa veriacich by neverila tejto informácii, boli by vzbury a nepokoje, možno až vojny a nakoniec náš koniec. Takže netreba nič meniť v minulosti na to, aby sa niečo pokazilo ale stačí mať iba podloženú vedomosť o niečom, čomu ľudstvo verí tisíce rokov a vedecky to takto vyvrátiť. To by bol podľa mňa koniec. A aj keby sa dalo nejakým spôsobom obmedziť cestovanie do určitej doby, či modifikovať minulosť, tak by to nebolo navždy a určite by to raz niekto "hackol" a bol by prúser.gego napísal:a samozrejme ako bolo vo filme jezisovo video by som siel pozret jezisa ( to by bol gol ked by nebol )
Tak dúfam, že o tom, že Ježiš bol reálna historická postava, snáď už nepochybuje nikto... Samozrejme Boh a viera a ostatné veci okolo je už iná káva.