čaute, mal by som na vás jednu takú otázočku.. Písala mi jedna známa či by som náhodou nevedel ako sa dajú updatovať mapy na navigácii Mio C710. Ja som ešte nikdy s navigáciami nerobil, ani som žiadnu ešte v ruke nedržal tak neviem ako to tam chodí. Vedeli by ste mi povedať ako, resp. cez čo sa to robí. Je na to nejaký špecifický program? Teda samozrejme ak sa to dá..
ďakujem
Mio C710- aktualizácia máp?
Re: Mio C710- aktualizácia máp?
Mio patri do kosa. Asi tolko k tejto navigacii.
C710 je stary a hrozny kus. Nema podporu na aktualizaciu. Treba najst niekde postup na odomknutie navigacie, potom to treba odomonut, najst a stiahnut novsiu verziu iGO, napriklad iGO 8.3.5 a nieco novsie, mozno rovno iGO Primo, stiahnut a nahrat mapy pre iGO. Upravit potom v loaderi cesty ku iGO a cesty k mapam. Ak si to nikdy nerobil, tak si myslim, ze to nezvladnes ani podla navodu.
Ta Mio je stara, ma to slaby hardware a aj gps cip. Ani by som to nepouzival, radsej dat Sygic do mobilu a pouzit mobil.
C710 je stary a hrozny kus. Nema podporu na aktualizaciu. Treba najst niekde postup na odomknutie navigacie, potom to treba odomonut, najst a stiahnut novsiu verziu iGO, napriklad iGO 8.3.5 a nieco novsie, mozno rovno iGO Primo, stiahnut a nahrat mapy pre iGO. Upravit potom v loaderi cesty ku iGO a cesty k mapam. Ak si to nikdy nerobil, tak si myslim, ze to nezvladnes ani podla navodu.
Ta Mio je stara, ma to slaby hardware a aj gps cip. Ani by som to nepouzival, radsej dat Sygic do mobilu a pouzit mobil.
Dík za rýchlu odpoveď...
Tak ja som to nekupoval a ona to asi tiež tak naslepo dávno kupovala...Tiež som si myslel že to už nepôjde a hneď som hovoril že radšej nejakú navigáciu do mobilu. Čo som pozeral tak Sygic je za 30€ pre EU takže to je v pohode cena.
Tak ja som to nekupoval a ona to asi tiež tak naslepo dávno kupovala...Tiež som si myslel že to už nepôjde a hneď som hovoril že radšej nejakú navigáciu do mobilu. Čo som pozeral tak Sygic je za 30€ pre EU takže to je v pohode cena.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sygic kupis aj za 25 eur a ked je v akcii, tak za 20 eur. K tomu treba pre mobil silnejsiu nabijacku, v pripade Androidu je idealna tak 1A nabijacka.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jedine unlock + IGO. to je overena kombinacia. toto mio nieje problem odomknut.