Mio C710- aktualizácia máp?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
SKRiPT
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Mio C710- aktualizácia máp?

Príspevok od používateľa SKRiPT »

čaute, mal by som na vás jednu takú otázočku.. Písala mi jedna známa či by som náhodou nevedel ako sa dajú updatovať mapy na navigácii Mio C710. Ja som ešte nikdy s navigáciami nerobil, ani som žiadnu ešte v ruke nedržal tak neviem ako to tam chodí. Vedeli by ste mi povedať ako, resp. cez čo sa to robí. Je na to nejaký špecifický program? Teda samozrejme ak sa to dá..
ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Mio C710- aktualizácia máp?

Príspevok od používateľa heker »

Mio patri do kosa. Asi tolko k tejto navigacii.

C710 je stary a hrozny kus. Nema podporu na aktualizaciu. Treba najst niekde postup na odomknutie navigacie, potom to treba odomonut, najst a stiahnut novsiu verziu iGO, napriklad iGO 8.3.5 a nieco novsie, mozno rovno iGO Primo, stiahnut a nahrat mapy pre iGO. Upravit potom v loaderi cesty ku iGO a cesty k mapam. Ak si to nikdy nerobil, tak si myslim, ze to nezvladnes ani podla navodu.

Ta Mio je stara, ma to slaby hardware a aj gps cip. Ani by som to nepouzival, radsej dat Sygic do mobilu a pouzit mobil.
SKRiPT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SKRiPT »

Dík za rýchlu odpoveď...
Tak ja som to nekupoval a ona to asi tiež tak naslepo dávno kupovala...Tiež som si myslel že to už nepôjde a hneď som hovoril že radšej nejakú navigáciu do mobilu. Čo som pozeral tak Sygic je za 30€ pre EU takže to je v pohode cena.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sygic kupis aj za 25 eur a ked je v akcii, tak za 20 eur. K tomu treba pre mobil silnejsiu nabijacku, v pripade Androidu je idealna tak 1A nabijacka.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Jedine unlock + IGO. to je overena kombinacia. toto mio nieje problem odomknut.
Napísať odpoveď