Mixážny pult na mixovanie hudby ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tj trocha extrem ale zase aj virtual sa da pouzit na hardware tak co sa divis a vela ludi takto zacina vitual DJ a postupne zarabaju na HW takze sa nesmej nepadne nikomu hned z neba 50-100tis ....ato neratam aparaturu
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

bozinku :D nepochopil si ma, ja sa nesmejem na niekom ked pouziva virtuala. sam ho pouzivam a ako pre zaciatok velmi perfektna vec (A+++) malo to byt na pobavenie, ze chalanom nestacia tie tri gramce ;)
sam chcem teraz nejaky hw kupovat ... no teraz, najskor o polroka, ked clovek skolu skonci a zacne robit. a tiez nebudem hned uvazovat nad nad technicsamy....co uz krute drahy sport. co si spomynal znacku stanton, tak kamarat kupil 2 gramce v anglicku a zatial si pochvaluje
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

stanton je f poho ale ja bych do technics jednak je to naj kvalita za super cenu a na trhu naj takisto nepoznam konkurenciu tym technicsom su na scene od roku 1992 a uz 1995 boli mk serie s motorcekom ne cez remen ak sa nemylim a dodnes ich pouziva mnoho DJov...a inak co take by si cel kupovat ? ja som mal teraz moznost asi aj mam kupit stanton 3 kanal mixpult za 3500sk a stal 7 litrov novy....vsetko okrem scratchu by sa na nom zatial dalo...ale scratch pride s gramcami a nato nejsu loove a dalsia vec ze kup to z pod ruky da sa zohnat za 25 - 30tis gramce technics MK seria + mixac a slucahtka ktomu co je dost f poho....este kupit serato :P a si vybaveny :D
Napísať odpoveď