Mixážny pult na mixovanie hudby ...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
olihope
Medium Star
Medium Star

Mixážny pult na mixovanie hudby ...

Príspevok od používateľa olihope »

Ahojte,
Poradte prosím nejaký mixážny pult ale nie na nahrávanie ale skôr na mixovanie hudby techno,electronic a podobne ...
cena cca. 6tisíc
ďakujem
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

viacej podrobnosti by bolo treba...
-nahravas to cez PC zo zvukovky ?
-CD playere/gramce ?
-kolko vstupov vystupov ?
-co vsetko tam ces napojit?
-napajanie cez cinche ? canoni ? 6,2mm ?
meloolem
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

omni

Príspevok od používateľa meloolem »

predam ti svoj stary omnitronik za liter a pol.....je to stara low-endova sunka ale na zaciatok akurat....ma to iba zaklad....killy na bassy, stredy vysky, mozes tam napojit dva playere, gramce, mikrofon, svetlo....to je asi vsetko.....uz si ani nepamatam typ...tiez som chcel byt velky DJ
olihope
Medium Star
Medium Star

:-D fakt neviem .... proste mam na compe hudbu alebo na ipode alebo 3.5mm jack .... napojit to nejaky vystup na repro a aby to hralo som uplny zaciatocnik
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

tak sio to napoj na pc a zvys a stiahni hlas a max mix :roll: co ti vlastne treba ?
olihope
Medium Star
Medium Star

efekty mixovanie ine toniny a podobne
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tak v tomto ti urcite ziadny mixpult nepomoze, ani DJsky ani iny, ale soft na spracovanie hudby.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Presne tak... Nejaký soft... Na trance jednoznačne... Nejaký Virtual DJ by pomohol...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

traktor DJ je vraj lepší, používa ho aj kamoš Dj, už s ním aj pár diskoték odohral vraj...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

robo1152 napísal:traktor DJ je vraj lepší, používa ho aj kamoš Dj, už s ním aj pár diskoték odohral vraj...
tusim ze v traktor DJ mas viac moznosti...cize mozes mixovat asi okolo 4pesnicky naraz co vo virtual DJ asi iba 2naraz....
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

aj vo virtuali sa da viac ako dva tracky zahrat
uf hrat cez tracktor kdesi na party resp. diskoteke, to kde sme :) ale nechcem tym hovadit kamosa, nic v zlom, ale chapes :) videl som uz aj dj, co pustal pesnicky z winampu ... a potom ze preco ludia maju taku mienku o dj-ingu :D
olihope, to co ty chces robit, teda zacat skusat miesat zvuky a tony, tak tam jednoznacne doporucujem tracktorDJ. len nie je to velmi jednoduchy program :(
ako ulny zaciatocnik doporucujem virtual dj. zozenies nanho kopec skinov (ten zakladny je uplne na ho...) a pluginov na mix. takisto samplov zozenies kopec, navyse si spravis aj sam ake chces :) no sak stiahni (resp. kup), instalni a uvidis sam
potom este som mal isteho casu adobe audition, tiez perfektna pomoc hlavne na strihanie hudby
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ja nevem čo on je za DJ...vraví si laptop DJ, fkuse si robim z neho srandu že prečo ne notebook DJ..xD..a ja osobne používam na tvorbu hudby Magix Musik Maker, ale tak ja nerobím techno a taketo tak neviem...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked clovek vypiluje techniku pouzivania klavesnice, tak staci aj Virtual DJ. Kazdopadne sa mi javi ako velmi jednoduche na pouzivanie kombinacia Traktoru a externeho controlleru - to hra potom samo ...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja bych sa nesmial uz dneska velmi vela DJov hra cez digital teda notas + gramec alebo dokonca CD player staci mat eyternu zvukovku a mas po probleme....popripade kupit jeden mixpult a mas po probleme ale nekupovat take ako behringer xD to ti odide v polke diskoteky
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

len sa smejem na tom ako niektory ludia vazne pouziju obycajny winamp, resp virtuala a hraju sa na velkych panov :) to je vazne na smiech. a potom jasne ze kazdy si povie co tam taky dj-ing, hudbu viem pustit aj ja
to mas pravdu, ze prechadza. takisto ako prechadzaju z gramcov na cd playery (ani sa necudujem), ale klasika je klasika ;) ale zober si aj ked pouziva velajd-ov notas, nosna cast hudby sa hra na gramec abo cd playery a na laptope povacsinou sample.
i ked som sa stretol i s takym extremom ze chalani na dnb party mali 3 gramce + v notasi zapnuty virtualDJ
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tj trocha extrem ale zase aj virtual sa da pouzit na hardware tak co sa divis a vela ludi takto zacina vitual DJ a postupne zarabaju na HW takze sa nesmej nepadne nikomu hned z neba 50-100tis ....ato neratam aparaturu
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

bozinku :D nepochopil si ma, ja sa nesmejem na niekom ked pouziva virtuala. sam ho pouzivam a ako pre zaciatok velmi perfektna vec (A+++) malo to byt na pobavenie, ze chalanom nestacia tie tri gramce ;)
sam chcem teraz nejaky hw kupovat ... no teraz, najskor o polroka, ked clovek skolu skonci a zacne robit. a tiez nebudem hned uvazovat nad nad technicsamy....co uz krute drahy sport. co si spomynal znacku stanton, tak kamarat kupil 2 gramce v anglicku a zatial si pochvaluje
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

stanton je f poho ale ja bych do technics jednak je to naj kvalita za super cenu a na trhu naj takisto nepoznam konkurenciu tym technicsom su na scene od roku 1992 a uz 1995 boli mk serie s motorcekom ne cez remen ak sa nemylim a dodnes ich pouziva mnoho DJov...a inak co take by si cel kupovat ? ja som mal teraz moznost asi aj mam kupit stanton 3 kanal mixpult za 3500sk a stal 7 litrov novy....vsetko okrem scratchu by sa na nom zatial dalo...ale scratch pride s gramcami a nato nejsu loove a dalsia vec ze kup to z pod ruky da sa zohnat za 25 - 30tis gramce technics MK seria + mixac a slucahtka ktomu co je dost f poho....este kupit serato :P a si vybaveny :D
Napísať odpoveď