v podstate tusim g2 mini uz nema sw podporu tak je to uplne jedno
myslis ze ked ho objednas v sharku za 260€ pride ti priamo z vyrobnej linky?
tie telefony sa uz nevyrabaju iba lezia v sklade po celom svete, mas to uplne jedno odkal ho objednas
Kupoval som v lete mobil, bolo pisane, ze ide o polsku distrubuciu urcenu pre EU. Vsetko bolo ako ma byt, teda komplet balenie, slovensky navod v tlacenej podobe a Andorid v xy jazykoch vratane slovenciny, cestiny, anglictiny. Ziadny rozdiel som v tom nevidel.
Ani ziaden byt nemoze. Maximalne co sa moze stat ze tam bude chybat slovensky navod. A ak nema konkretny vyrobca medzinarodnu zaruku, tak sa to nebude dat reklamovet priamo v servise ale len cez predajcu.
Ryan Giggs: Nemyslel som návod, ktorý si vyžiadaš ale návod, ktorý dostaneš hneď pri kúpe.
Kúpiš si mobil a nebudeš k tomu mať papier ale len pdf v mobile napríklad. (Ktoré tam v 99% prípadov aj tak je)
Teoreticky to mozne je aj ked s tym som sa nestretol. A ked by uz tam aj nejaky navod bol tak asi nie slovensky. To by ho tam daval predajca asi dodatocne.
Skor to poslu nasledne mailom.
Test1993 napísal:mne nejde o navod ale o funkcnost mobilu kedze ma prekvapila cena
Je to ten isty telefon, s takym istym androidom. Nema tam byt preco ina funkcnost.
mam este jednu otazku, ked mi dojde tento telefon g2 mini tak pred prvym pouzitim mam ho dat nabit aj ked sa bude dat pouzivat dalej? mam ho dat 3 krat uplne vybit a 3 krat uplne nabit na 8 hodin?