mobil do 200 eur
Re: mobil do 200 eur
Určite ho celkom nevybijaj..Nikdy!
-
KontrafaktNavzdy
Zablokovaný
Ale netrep, mobil môžeš kľudne úplne vybíjať lebo on sa nikdy úplne nevybije.. Vypína sa vysoko pred tým ako je úplne vybitý aby sa nijako nepoškodila batéria..
Práveže úplným vypnutim môžeš prispieť k lepšej kalibrácií batérie..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nabit by som ho uplne dal, kedze aj tak budes zrejme robit aktualizaciu software a myslim, ze byva blokovana aktualizacia, pokial nie je telefon nabity na xy percent (na HTC to bolo vari az 80 percent).
mam pocit ze sa mi rychlo vybija baterka, mal som ju po prvom zapnuti na cca 50 percent, zacal som ho pouzivat a zostalo mi cca 35, potom som do napojil na noc na nabijacku a tie percenta sa mi zdaju rychlo ubudajuce. Moze byt zle nabita? ci je to normalne?
Povedal by som, že je to normálne, mne to robili zatiaľ všetky smartfóny. Daj tomu pár dní, ono by sa to malo ustáliť. Pre istotu však popozeraj, čo všetko máš pozapínané, aké synchronizácie a ako často.
ok diki za radu, nebol som si isty ze ci ho dat hned nabit ked som ho vybalil, ja som ho chvilu pouzival a bol vecer a zostalo mi 30 percent tak som ho dal na noc nabit, To bolo prve nabijanie, druhy krat ked budem nabijat pri kolkych eprcentach ho mam dat na nabijacku a na ako dlho? do 100 percent a odpojit alebo este pockat?
Toto vôbec nemusíš riešiť, jednoducho používaj a nabíjaj mobil podľa potreby. Vôbec nemusíš rátať počet nabití, súčasné baterky už sú vyspelejšie v porovnaní s tými spred 10 rokov. Používaj ho tak ako potrebuješ a sám uvidíš, že po niekoľkých dňoch akoby sa kapacita baterky zväčšila a mobil Ti vydrží o niečo dlhšie. Nikto Ti nepovie presný termín, či to bude zajtra, o týždeň alebo o mesiac a po koľkých cykloch nabitia/vybitia.
Ako sa hovorí, mobil má slúžiť Tebe a nie Ty mobilu.

Ako sa hovorí, mobil má slúžiť Tebe a nie Ty mobilu.