mobile internet
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mobile internet
mam telefon nokia 6131 mam na nom internet a ked si to prepojim cez blutut tak by mi mal ist net aj v pc aj ide cez program bluesoleil ale chcem sa spitat ci su aj ine programi na take vytvorenie toho vytacaveho spojenia lebo v robote by som si chcel nahodit a nechcem nieco take velke ako toto a okrem toho nechce mi to nahodit lebo niesom na tom pc admin poradte ako na to ...
v bluetooth sa moc nevyznam (spravil som si to cez usb kabel) avsak ak ti komp cez bluetooth rozpozna modem na mobile tak sa to da spravit tak ze si vytacacie spojenie spravis vo windows a to takto
Start, Miesta v sieti, v lavej casti okna click na vytvorenie noveho pripojenia
Cislo *99# plati iba pre T-mobile, v daslich tabulkach (ktore na obrazku niesu sa ta bude pytat na meno heslo -nevyplnas uz ziadne udaje), v poslednej zaskrtnes iba aby ti hodilo ikonu na plochu - pak prave na ikonu a moznost pripojit
Start, Miesta v sieti, v lavej casti okna click na vytvorenie noveho pripojenia
Cislo *99# plati iba pre T-mobile, v daslich tabulkach (ktore na obrazku niesu sa ta bude pytat na meno heslo -nevyplnas uz ziadne udaje), v poslednej zaskrtnes iba aby ti hodilo ikonu na plochu - pak prave na ikonu a moznost pripojit
- Prílohy
-
- nastavenie.JPG (83.5 KiB) 292 zobrazení