mobile internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

mobile internet

Príspevok od používateľa gego »

mam telefon nokia 6131 mam na nom internet a ked si to prepojim cez blutut tak by mi mal ist net aj v pc aj ide cez program bluesoleil ale chcem sa spitat ci su aj ine programi na take vytvorenie toho vytacaveho spojenia lebo v robote by som si chcel nahodit a nechcem nieco take velke ako toto a okrem toho nechce mi to nahodit lebo niesom na tom pc admin poradte ako na to ...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

v bluetooth sa moc nevyznam (spravil som si to cez usb kabel) avsak ak ti komp cez bluetooth rozpozna modem na mobile tak sa to da spravit tak ze si vytacacie spojenie spravis vo windows a to takto

Start, Miesta v sieti, v lavej casti okna click na vytvorenie noveho pripojenia

Cislo *99# plati iba pre T-mobile, v daslich tabulkach (ktore na obrazku niesu sa ta bude pytat na meno heslo -nevyplnas uz ziadne udaje), v poslednej zaskrtnes iba aby ti hodilo ikonu na plochu - pak prave na ikonu a moznost pripojit :wink:
Prílohy
nastavenie.JPG
nastavenie.JPG (83.5 KiB) 291 zobrazení
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm diky ale problem je ze bez ovladacu to ani nepohne cize mi nenajde blutut potrebujem taky aby ho naslo wo win zakladne ovladace lebo je tam bloknute pridat hardwer na tom pc nic tam nemozem dat asi tak ... ide len to co sa natahne priamo z win
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

ak nemas povolenia na priradenie standardneho ovladacu k nejakemu zariadeniu - nesktrnes si!!!!
Napísať odpoveď