moja priatelka v poslednom case ...
-
Takymalypako
Light Expert
Re: moja priatelka v poslednom case ...
Nedus ju tak, bud trocha flegmaticky pre zmenu ty, ak ta ma dost rada ozve sa rychlejsie nez zaplatis ucty za telefon
ono akože bolo by už aj dobré keby sa ten autor témy ozval a napíísal čo a ako to rieši...
keby mam kazdy den podstupit trojhodinovy telefonat, tak ma asi vystrie
moja priatelka je pre mna moje vsetko, ale neviem s nou telefonovat viac ako 10 minut. o com sa mozte tak dlho rozpravat? bez akehokolvek ocneh okontaktu, mimiky... uplne o nicom. telefon ma byt na dohodnutie si stretnutia a vybavovanie dolezitych veci a nie kvakat 3 hodiny. to je ako za trest.
Tu už ti ani nieje čo poradiť lebo všetci to krásne zhrnuli 
Prestať toľko telefonovať-nepostrehol som či Vás delí nejaká veľká vzdialenosť,keď máte potrebu volať 3 hodiny,btw rád by som vedel o čom sa rozprávate každý deň 3 hodiny,celkom by to bolo inšpirujúce.
exPriateľka mi tiež zvykla vynadať ale za náš vzťah tento zvyk bol asi 3 krát a potom z toho bol poriadny cirkus,čiže riadne si to oľutovala.
Osobne by ma tiež naštvalo keby povedala,že zavolá a celý deň sa neozvala,moja len keď mala chvíľku volného času tak sa ozvala.
Podľa toho všetkého ju veľmi miluješ,viem aké to je čakať celý deň kedy zavolá,sto chutí zavolať prvý...treba to prekusnúť a vydržať a neobmedzovať sa toľko kvôli nej,je to ťažké aj ja som si to vravel a konal som inak.Vojna srdce-rozum bude vždy.
Držím palce
Prestať toľko telefonovať-nepostrehol som či Vás delí nejaká veľká vzdialenosť,keď máte potrebu volať 3 hodiny,btw rád by som vedel o čom sa rozprávate každý deň 3 hodiny,celkom by to bolo inšpirujúce.
exPriateľka mi tiež zvykla vynadať ale za náš vzťah tento zvyk bol asi 3 krát a potom z toho bol poriadny cirkus,čiže riadne si to oľutovala.
Osobne by ma tiež naštvalo keby povedala,že zavolá a celý deň sa neozvala,moja len keď mala chvíľku volného času tak sa ozvala.
Podľa toho všetkého ju veľmi miluješ,viem aké to je čakať celý deň kedy zavolá,sto chutí zavolať prvý...treba to prekusnúť a vydržať a neobmedzovať sa toľko kvôli nej,je to ťažké aj ja som si to vravel a konal som inak.Vojna srdce-rozum bude vždy.
Držím palce
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jou ako kolegovia povedali
Kup si radsej kredit to ta omrzi potom do stanku chodit...
btw : aj tak neviem ako dokazete 3 hodiny kazdy den tlachat do vetra...
Kup si radsej kredit to ta omrzi potom do stanku chodit...
btw : aj tak neviem ako dokazete 3 hodiny kazdy den tlachat do vetra...