moja priatelka v poslednom case ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bubuno
Novice
Novice

moja priatelka v poslednom case ...

Príspevok od používateľa bubuno »

zdravim,

mam problem so svojou priatelkou. prosto ja neviem. ide o nas vztah. casto sa hadame. akoze je to super ked sme spolu tak sa nehadavame ale po telefone kazdy jeden bozi den. neprejde den kedy by sme sa aspon hodinu z nejakeho dajme tomu trojhodinoveho volania nehadali.

najhorsie ze koli blbostiam. dneska zasa. uz treti den jej hovorim, nech mi zavola, ze ma unavuje ze prosto spolu volame len vtedy, ked ja jej prezvonim. ze obcas by si mohla aj ona na mna spomenut, ale prvy den hovorila ze nema cas (cely den nic nerobila). druhy den hovorila ze zabuda (stale nic nerobila). ale pritom je rada ked spolu volame. viem, ze ma z toho radost. ale uz ma to ponizovalo tak som treti den povedal nech mi konecne aspon raz aj ona zavola. nezavolala povedala ze neskor. cakam neskor tri hodiny nic. zavolam a tvarim sa ze nic a poviem nech mi aj ona aspon raz zavola, ze mi na tom zalezi. nic. o stvrtej som to uz nevydrzal a zavolal som jej ze ci na mna nema aspon raz za den cas mi zavolat. pozerala televizor a hodinu pred tym bola na facebooku. najprv ma klame ze na televizor prisla teraz teraz. a pritom vidim na facebooku statusy, ako tam hodinu kvaka a je na telke uz davno.

prosto a koli blbostiam. pripadam si ked to pisem ako posledny uboziak ktorym som sa kedysi smial na forach ze co tak stresuju. ale ja uz fakt nevladzem. taketo hovadiny kazdy den.

ona ma strasnu povahu. vsetci nasi priatelia su moji priatelia a ja to ma trosku hneva. jej dve kamaratky (viac ich nema a aj v triede ju nemaju radi) ju ignoruju lebo ju nemaju radi. jej rodicia mi povedali, v jednej uprimnej chvilke v sukromi, ze by radsej mali mna lebo sa uz nedokazu nervacit s nou. akoze ja fakt nejdem pisat co vsetko robi lebo by ste mi aj tak neverili. stale klame, ublizuje a nie je dobra. ale ja som si na to vzykol a aj tak ju lubim.

len uz neviem vydrzat ze sa kazdy den hadame. :( sme spolu rok .. a je to takto skoro cely nas vztah ... ako to vyriesime? prosto ja som uz skusal vseliake dohody. ze sa nebudeme napr. skladat pocas hadky. celkom nam to vydrzalo (samozrejme to zacala porusovat a robi to doteraz) alebo ze na seba nebudeme zvysovat hlas alebo ze sa pocas hadky jeden druhemu necakane ospraveldnime. a vsetko roibm len ja a ona rozculena na vsetko serie. a potom sa mi vzdy po hadke hodinu ospraveldnuje ako je jej to luto aka bola protivna, ze nadava, ublizovala a pod. :(

asi som sa len potreboval povypravat. dakujem ale uvitam spravu:(
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

a naco je potom taky vztah, ked sa stale len hadate?

a ja neviem, mozno keby ste si v tych telefonatoch dali pauzu, skus to par dni vydrzat a nezavolat. mozno jej to zapne a zavola ti. ak nie, tak jej asi na tebe az tak nezalezi a potom uz fakt neviem, o com je taky vztah
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to s tym telefonovanim mi pripomina moj vztah... tiez ked sme boli spolu bolo fajn, ked sme si volali tak 5 minut ok a potom uz len nervy, neviem cim to - ci nazivo to tej osobe povedat nechces, ale radsej sa skryjes za telefon alebo ako... kazdopadne mozem povedat iba tolko, ze tie hadky zrejme raz pridu do stavu, ked uz to bude pre niektoreho z vas neakceptovatelne... pokial si nevie najst cas ti zavolat sama od seba aspon na 5 minut, ono to cloveka nasere - viem o tom svoje, tiez som vyvolaval ako blby ja.... ale kasli na to, zatni zuby a nezavolaj jej, neotravuj ju a uvidis ako bude reagovat - mozno jej to bude trvat den, mozno dlhsie... mne sa to par krat oplatilo, no ku koncu to aj tak uz neslo...

ako napisal kolega nado mnou - porozmyslaj naco ti je taky vztah
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

vyser sa na ňu keď ťa vkuse oje***
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak skúsim to zhrnúť.
Ak stále voláš len ty a ona nie, tak sa skús ovládnuť na chvíľu a nevolaj. Možno vaše hádky vznikajú aj z toho, že jej nedopraješ kus voľna, nedáš jej dýchať. Svoju priateľku ľúbim ale deň-dva bez nej sem tam neuškodia. A keby mi za to obdobie furt volala (3 hodiny?) tiež by som bol z toho nervózny.

Ak vaše telefonáty trvajú 3 hodiny zamysli sa. Je jasné že po troch hodinách sa nemáte o čom baviť a keď to jeden z vás chce polložiť tak druhý začne riešiť kraviny a tak dokola...

Ale ak ťa stále klame, myslím v dôležitých veciach alebo ti niečo zatajuje, tak porozmýšľaj o veciach.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Maju pravdu - 3 hodiny denne volat? Nedus ju tak.....Skratka, prestan jej volat, aj par dni, a uvidis na com si :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a osobne si s nou pokecat nemozes? alebo ako?

Musim uznat nezavidenia hodna situacia...Inac prepac ze ti to pripomeniem ale ked ti to povedali jej rodicia? huh klobuk dole...imho mozno ju nieco zerie a nevie ti ako povedat...ale zase ked premyslam na druhej strane mat kazdy den blbu naladu? to sa neda...

Skus zahrat hru ze ju mas na haku, nevolaj jej aj ked po dni zavola nedvihaj hned po prvom zazvoneni nechaj ju trosku cakat...nech vie co moze stratit a mozno jej to dojde
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lol telefonovat s priatelkou 3 hodiny a neobsediet bez toho aby som cakal kedy uz konecne zavola - to je chore. Byt nou tak ta necham davno, evidentne mas so sebou nejake problemy ked nemas co ine robit nez ju mat vkuse na voditku. Najdi si kamaratov alebo nejake konicky a zamysli sa nad tym kolko volneho casu partnerke nechavas.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

no ako už písali niektorí užívatelia nado mnou , skús zatnuť zuby a nerpezvoniť jej, normálne ju aspoň pár dni ignorovať. Uvidííš ako sa zachová, aa ked sa ťa bude pýtať že prečo si jej neprezvonil, normálne jej powedz že si čakal či si na teba spomenie alebo že si nemal čas alebo tak. Ináč prikláňam sa tiež k tomu že tie 3 hodiny sú predsa len dlhá doba...takže tak :)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Je najlepší čas na rozchod, načo to umelo predlžovať. Keby jej na tebe záležalo, tak by sa to určite snažila riešiť. Fakt, kašli na ňu :wink:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Presne ako povedal Gangy. Z tvojho príbehu som mal pocit, že si majetnícky čo sa frajerky týka. Chápem, že chceš byť s ňou a chceš vedieť čo robí, ale nezdá sa ti, že ju týmto istým spôsobom obmedzuješ? Rozhodne ťa nepoznám a takto je ťažko súdiť, ale skús sa nad tým trochu zamyslieť, pretože na jej mieste by som to JA pravdepodobne vzdal..
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

poviem nieco podobne ako gangy len v inom duchu.

si si isty ze niesi otravny s tymi telefonatmi ty ?
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

A nemyslíš že ju to s tými telefonátmi neotravuje? Naozaj ju potrebuješ furt mať pod kontrolou?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Proste jej robíš nervy, ale má ťa rada. Rozhodni sa, či spravíš riadnu zmenu alebo ju necháš žiť.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

jonatan83 napísal:A nemyslíš že ju to s tými telefonátmi neotravuje? Naozaj ju potrebuješ furt mať pod kontrolou?
to iste som napisal pred necelou polhodkou :lol:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Prestante si telefonovat!!
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

fuhaa aj mne sa totok stavalo my sme si volavali ci smskovali.. rozhovor trval asi 1,5hod ale v pohode.. u mna to bol otak ze ona sa mi tiez nevedela ozvat ci prezvonit alebo len napisat smsku. ja som mal riadne nervy ked sa mi za cely den co sme neboli spolu nevedela ozvat.. proste vzdy povie ze nema cas a tak.. niekedy to aj pochopim ale tak aj ja mam svoj limit.. i ked niekedy dokazala napisat smsku ale hadajte o kolkej ?:) vzdy niekedy o 12 vecer... ked uz by som mal spat i ked kvoli nej som musel byvat do 1 hore a potom o 6 vstavat... Poradim ti tak ze daj jej pokoj na par dni pokial ta ma rada tak sa ti ozve.. a zatial si schovej tie svoje pocity alebo si kukaj jej fotku aby si to vydrzal lebo mne kvoli tomuto sme sa rozisli...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ty kks, s frajerkou sa rozpravam 3 hodiny tak dokopy za tyzden :D volania dosiahnu 3 hodiny asi tak za mesiac ci dva. skuste aj neverbalne komunikovat. keby som sa mal s niekym rozpravat 3 hodiny v kuse tak jedine na pive, ale to uz som aj malatny. a aj to max. tak 2 do tyzdna.
tvoj problem si ty sam.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

fasa, ja viem ze po roku uz rozchod nie je tak lahky, navyse ked ju milujes... ale co ona spravi pre vas vztah ? ak by mi baba bezne nadavala, skladala telefon a pod, uz by nebola so mnou..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ale aky zlaty....ze sam som sa ludom na fore smial a teraz ta to postretlo ....plati vzdy a vsade zlata stredna cesta, ziadne znasilnovanie, prirodzeny priebeh vztahu, nie nespanie kvoli smske alebo cakanie na telefonat a hlavne, HLAVNE.. baby treba nechat ak sa povie VYKVASIT ...teda neozvat sa a cakat kym sa ona ozve ... ona si uz zvykla ze ty furt zavolas a ze sa sam postaras o vasu komunikaciu.. nebudz posrany :) GL
Napísať odpoveď