Takze teraz k tej situacii.
Pred asi rokom som chodil na jedno "skvele" vseobecno vzdelavacie gymnazium v Bratislave. Priznam sa ze matika mi nikdy nesla alebo som vzdy mal stastie na kretenskeho matikara. Proste profesorka na mne sedela...vyvolala ma k tabuli a dala mi super tazky priklad+davku psychickeho natlaku a nakoniec ma poslala s 5 namiesto. Z ostatnich predmetov som nemal problemy resp. sem tam sa mi usla daka 4 ale to som vzdy dokazal opravit na 1 alebo 2. Avsak s matikou to bolo coraz horsie (prepadol som na polroka). Ale povedal som si ze sa vzchopim (doucovanie atd) a tak mi ta profka musela dat aspon 3 z pisomiek
No povedala mi ze ma do dalsieho rocnika nepusti....Tak som musel odist....mal som ist na jedno super gymnazium kde poznam dost ludi...ale proste...bol som uz aj prijaty (akoze zlozil skusky) no profka asi znovu zauradovala a povedali mi ze "prepacte bohuzial akosi uz nemame miesto".
Mno a matka sa nasrala a dala ma na sukromnu
Ako sa teda rozhodnut ?
Chcel by som prestupit na polygraficku no neviem ci budu mat kapacity atd...no je tu dalsia sukromna /podobna polygrafickej/ avsak s taletnovymi skuskami...(teda podla mna nielen pre tich ktori si zaplatia)...ale zase je to sukromna....
Poradte teda co robit...
Vdaka