Moja situacia v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Moja situacia v skole

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Prvotna tema bola zalozena v rozruchu ale teraz trocha vazne....

Takze teraz k tej situacii.
Pred asi rokom som chodil na jedno "skvele" vseobecno vzdelavacie gymnazium v Bratislave. Priznam sa ze matika mi nikdy nesla alebo som vzdy mal stastie na kretenskeho matikara. Proste profesorka na mne sedela...vyvolala ma k tabuli a dala mi super tazky priklad+davku psychickeho natlaku a nakoniec ma poslala s 5 namiesto. Z ostatnich predmetov som nemal problemy resp. sem tam sa mi usla daka 4 ale to som vzdy dokazal opravit na 1 alebo 2. Avsak s matikou to bolo coraz horsie (prepadol som na polroka). Ale povedal som si ze sa vzchopim (doucovanie atd) a tak mi ta profka musela dat aspon 3 z pisomiek :lol: .
No povedala mi ze ma do dalsieho rocnika nepusti....Tak som musel odist....mal som ist na jedno super gymnazium kde poznam dost ludi...ale proste...bol som uz aj prijaty (akoze zlozil skusky) no profka asi znovu zauradovala a povedali mi ze "prepacte bohuzial akosi uz nemame miesto".
Mno a matka sa nasrala a dala ma na sukromnu :roll: ...spociatku to bolo dobre ale teraz...odchadza vela ucitelov aj ziakov...poznate to...sukromna-bohate rozmaznane decka co sa nechcu moc ucit atd...Nejde mi vlastne ani tak o stednu....kedze podla zmluvy mi musia zabezpecit maturitu aj keby tu skolu zavreli...a znamky na to mam...ale chcel by som nieco dokazat...zase zazit ten stres na "statnej" pred jazykom...drvit sa ...

Ako sa teda rozhodnut ?
Chcel by som prestupit na polygraficku no neviem ci budu mat kapacity atd...no je tu dalsia sukromna /podobna polygrafickej/ avsak s taletnovymi skuskami...(teda podla mna nielen pre tich ktori si zaplatia)...ale zase je to sukromna....
Poradte teda co robit...
Vdaka
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak mas peniaze, tak animovanu tvorbu :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Jasne že tam, kde sa lepšie zamestnáš, teda možnosť 2
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

moznost zamestnat sa po studiu mas velmi podobnu. rozdiel je v tom, co ho bavi a co chce studovat :wink:
na polygrafickej ucia veci, ktore uz nie su ani v muzeu, ale zasa nemusi platit za vzdelanie a za par poslednych rokov presiel system vzdelavania peknou "reformou"na tejto skole a ucia tam aj veci,ktore normalne vyuzijes v dnesnom modernom svete
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Prosim vyjadrite sa :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

A ta sukromna skola kde chodis teraz je jaka? myslim zameranie...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Ekonomika atd...ale je tam aj informatika, a graficky program mno :-/
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja si myslim, že by si mal doklepnúť toto gymnázium a potom sa orientuj na nejakú výšku. Kolkaták si teraz?
-Osobne by som na priemyslovku neprestupoval, keď už si sa nakopol touto cestou. Dotiahni to a choď na výšku, určite lepšie ako polygrafia.

//edit:Kukam, že si z BA. Prejdi k nám na školu. V pohode to tu prejdeš, občas býva aj adrenalín z účenia, ktorý nečakane preruší nejaké suplovanie. Sme gymnazium a matikarov tu mame docela do pohodky.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

ja som na sukromnej mojko....postni mi to gymnazium ktore myslis..vdaka
Napísať odpoveď