tak tu matiku som uplne posral.som cakal z matiky viac a zo sloviny menej kedze matika je moj oblubeny a slovina neoblubeny predmet.no ale co uz zivot je plny prekvapeni
Ved ta matika bola brutal lahka...
Ale ta slovencina bola blbost.. a to celosvetove testovanie... to bolo hrozne, ale kedze sa to nerata tak neoficialne mam SJ na 47% a matiku na 75%.
(Toto je ta PISA, prve casti som mal inak, vid prispevok vyssie.)
To si dobry ... som pocul ze tento rocny monitor bol najtazsi a ze slovensky priemer bol okolo 65-75% s oboch. ja som mal pred dvoma rokmi ked bol jeden s najlachšich 96 so sloviny a 86 z matiky
frenkie napísal:To si dobry ... som pocul ze tento rocny monitor bol najtazsi a ze slovensky priemer bol okolo 65-75% s oboch. ja som mal pred dvoma rokmi ked bol jeden s najlachšich 96 so sloviny a 86 z matiky
frenkie napísal:To si dobry ... som pocul ze tento rocny monitor bol najtazsi a ze slovensky priemer bol okolo 65-75% s oboch. ja som mal pred dvoma rokmi ked bol jeden s najlachšich 96 so sloviny a 86 z matiky
Jaj, ked to tu tak pozeram to co som tu pisal pred rokom 60% matika 75% slovina v 2008 a nemusel som robit ziadne prijmacky na strednu... Ale zda sa mi ze tento monitor 2009 bol o cosi lahsi nez 2008, ale to mi uz je sumafuk
inflater napísal:Jaj, ked to tu tak pozeram to co som tu pisal pred rokom 60% matika 75% slovina v 2008 a nemusel som robit ziadne prijmacky na strednu... Ale zda sa mi ze tento monitor 2009 bol o cosi lahsi nez 2008, ale to mi uz je sumafuk
A za 3 roky ... matury
lahsi ? ... ten vas som urobil na 65 slovina 65 matika ...a a tento som posral uplne