montáž centrálneho zamykania na DO

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
majkone
Amateur
Amateur

montáž centrálneho zamykania na DO

Príspevok od používateľa majkone »

ahojte, kúpil som univerzálne centrálne zamykanie na DO a potreboval by som to dať niekomu nahodiť.
nemáte stýmto skúsenosti prípadne známeho čo by mi to spravil? samozrejme za montáž zaplatím. najlepšie ba-okolie

dal by som sa na to aj sám, len bohužiaľ nemám návod aby som sa do toho pustil...
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: montáž centrálneho zamykania na DO

Príspevok od používateľa spojka13 »

čo na tom nevieš spravit? ved ked si to kupil tak si musel dostat k tomu priručku ako sa to ma zapojit? o ake zariadenie ide?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ked uz pises, ze za montaz samozrejme zaplatis, tak preco to neponuknes nejakemu garazmajstrovi ako bokovku, ked to sam nedas ? :-) zhanat znameho, cez neznameho, cez forum a cez Stefana otca brata kona syna je znacne komplikovanejsie ;-)

inak si staci najst navod kam strcit ktory kabel (pokial nieje cela suprava "blbuvzdorna") a pomavat trosku srobovakom ;-) ... pre amatera robota tak na 3-4 hodinky, ked sa s tym bude hrajkat :-)
majkone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majkone »

no tak keby som to dal robiť do servisu kde to montujú tak všade pýtajú 80evri, vraj robota na celý deň, bohužiaľ od slečny som to kúpil ale návod mi k tomu nedala.. je to univerzálne centrálne zamykanie na do návod som skúša aj googliť ale nič sa nepodarilo nájsť...
Napísať odpoveď