ahojte, kúpil som univerzálne centrálne zamykanie na DO a potreboval by som to dať niekomu nahodiť.
nemáte stýmto skúsenosti prípadne známeho čo by mi to spravil? samozrejme za montáž zaplatím. najlepšie ba-okolie
dal by som sa na to aj sám, len bohužiaľ nemám návod aby som sa do toho pustil...
montáž centrálneho zamykania na DO
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: montáž centrálneho zamykania na DO
čo na tom nevieš spravit? ved ked si to kupil tak si musel dostat k tomu priručku ako sa to ma zapojit? o ake zariadenie ide?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked uz pises, ze za montaz samozrejme zaplatis, tak preco to neponuknes nejakemu garazmajstrovi ako bokovku, ked to sam nedas ?
zhanat znameho, cez neznameho, cez forum a cez Stefana otca brata kona syna je znacne komplikovanejsie 
inak si staci najst navod kam strcit ktory kabel (pokial nieje cela suprava "blbuvzdorna") a pomavat trosku srobovakom
... pre amatera robota tak na 3-4 hodinky, ked sa s tym bude hrajkat 
inak si staci najst navod kam strcit ktory kabel (pokial nieje cela suprava "blbuvzdorna") a pomavat trosku srobovakom
no tak keby som to dal robiť do servisu kde to montujú tak všade pýtajú 80evri, vraj robota na celý deň, bohužiaľ od slečny som to kúpil ale návod mi k tomu nedala.. je to univerzálne centrálne zamykanie na do návod som skúša aj googliť ale nič sa nepodarilo nájsť...