Motorka 125ccm
Motorka 125ccm
Poradte pls nejaku motorku s objemom 125cm
dajte aj nejake info, foto. ak niekto mate, tak sa podelste so skusenostami. vdaka
//t0m4s3 - tema presunuta z Volnej Diskusie, nadpis upraveny
//chichi, diky no len ja ju este neplanujem kupit, tak som chcel len nejaku taku diskusiu vytvorit ako je napr "predstavujem BMW 5"
dajte aj nejake info, foto. ak niekto mate, tak sa podelste so skusenostami. vdaka
//t0m4s3 - tema presunuta z Volnej Diskusie, nadpis upraveny
//chichi, diky no len ja ju este neplanujem kupit, tak som chcel len nejaku taku diskusiu vytvorit ako je napr "predstavujem BMW 5"
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Honda CBR125R
Pekna, slusny vykon, spotreba a za dobru cenu...
Oficial
Recenzia 1
Recenzia 2
Wallpapery
Videa
Pekna, slusny vykon, spotreba a za dobru cenu...
Oficial
Recenzia 1
Recenzia 2
Wallpapery
Videa
-
will.i.am
Darca
no ale nekupis si ju novu. takisto ako by si si nekupil za tych 120 litorv novu karu, tak das nejach 70 litrov za novu motorku, lebo sa vyrabaju od 2004, dokonca v nemecku idu od nejakych 1100 eur...MurphY napísal:ehm no neviem 120 litrov za 125.. trosku od veci radsej by som si pockal a v 18 kupil auto aj za 120 mas uz dobru karu..
A asi si este nesiel na motorke. Pretoze ja som to tiez enchapal, co kto na tom vidi, az kym som sa na nej nepreviezol. Je to nieco uzasne, ten pocit slobody a nebezpecia
// No ludia este tu hodte nejake tipy.
Najlepsie 4-takty, bo tie 2takty zeru jak tank
// Pouzivame tlacitko UPRAV. Tomasito
-
Hannibal
Medium Star
Yamaha DT-125
YAMAHA DT-125-Je to 2-taktné enduro a vykon asi 15 koni ....uplne staci .....
http://fazerboy.uw.hu/Kepek/Motoros/dt125r.jpeg
a ceny sa pohybujú od 25-70 000,-- podľa stavu, či má ŠPZ a pod....
http://fazerboy.uw.hu/Kepek/Motoros/dt125r.jpeg
a ceny sa pohybujú od 25-70 000,-- podľa stavu, či má ŠPZ a pod....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no tak keby na cestu tak asi aprilia af1 futura, cagiva mito, honda cbr 125, alebo aprilia rs 125 rr a ked nieco co zvlada aspon lucinu tak aprilku pegaso 125 ( hrozne malo u nas ), aprilia tuareg wind 125 ( starsia a az 18kW, ale stoji za to !
), honda xl 125 varadero, a este DT alebo XT 125ku Yamahu .. ale DT je trosku viac do terenu a o kilowattik ma myslim viac ? ...
edit:// ... ja som bahnak takze by som bral aprilku tuareg wind 125 rally raid
.. mnam
...
edit:// ... ja som bahnak takze by som bral aprilku tuareg wind 125 rally raid
jedine cross
Ja by som ti poradil crossu, ma to vyse 40 koni!!! a to je len 125, ja radsej do terenu ako na cestu, na crosske sa da paradne vyblazniet. Ja by som volil KTM SX 125, SUZUKI RM 125, YAMAHA YZ 125, HONDA CR 125 alebo KAWASAKI KX 125. Ja cestnym moc neholdujem, podla toho na co to chces, ak to chces aj na cestu tak potom terenne endurko ako napr YAMAHA DT 125 bo to sa da aj na znacky postavit
-
midnight_man
Guru
a ptoblem na krku ked mu na to prijut0m4s3 napísal:Pokial nie som slepy tak ta CBRka splnuje presne to co potrebujes - Max. výkon: 10 kW (10000 ot. za min) A to je dost skrtena. Sikovnejsi mechanik a mas z toho riadnu zverinu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
sry, ale to neni dobry pristup ani jeden .. raz mas 16, tak nevymyslaj s odbrzdenou motorkou .. a cakat sa tiez neoplati .. je dobre sa cvicit v jazdeni .. lebo potom si nespravia taki manicani v 18tich, lebo to mozu iba do 600ccm .. pockaju do 21, kedy je to uz neobmedzene .. otec im kupi R1 a oni si k nej daju spravit uz iba drevenny kriz ku cestemidnight_man napísal:a ptoblem na krku ked mu na to prijunevies pokat 2 roky? ja som bol tiez hrrrr robit vodicak a podobnosti..a vobec neviem ci sa da v 16 tich robit na 125...c to nahodou nieje od 15 tich do 50 a potomaz od 18...ale pockaj si a v 18 tich sprav na vsetko a mas to hotovo
-
midnight_man
Guru
ano presne! preto ja verim 4 kolesovim milacikom(a najviac tomu co mam v avatare hh)nordkapp_pb napísal:sry, ale to neni dobry pristup ani jeden .. raz mas 16, tak nevymyslaj s odbrzdenou motorkou .. a cakat sa tiez neoplati .. je dobre sa cvicit v jazdeni .. lebo potom si nespravia taki manicani v 18tich, lebo to mozu iba do 600ccm .. pockaju do 21, kedy je to uz neobmedzene .. otec im kupi R1 a oni si k nej daju spravit uz iba drevenny kriz ku ceste
no ked si nekupis novu..tak zase nejsi isty ci bola dobre servisovana ci je v dobrom stave ci bola dobre zabehnuta atd..za 70 litrov mozes mat mrtne dobru motorku.. a uz ne len 125.. na motorke som sa uz vozil poznam ten skvely pocit.. ked mozes tomu uje*at a prehadzovat tie rychlosti a len tak predbiehat a ten pocit ked sa za tebou kazdy otacawill.i.am napísal:no ale nekupis si ju novu. takisto ako by si si nekupil za tych 120 litorv novu karu, tak das nejach 70 litrov za novu motorku, lebo sa vyrabaju od 2004, dokonca v nemecku idu od nejakych 1100 eur...
A asi si este nesiel na motorke. Pretoze ja som to tiez enchapal, co kto na tom vidi, az kym som sa na nej nepreviezol. Je to nieco uzasne, ten pocit slobody a nebezpecia
// No ludia este tu hodte nejake tipy.
Najlepsie 4-takty, bo tie 2takty zeru jak tank
// Pouzivame tlacitko UPRAV. Tomasito
ano ano, skvely pocitMurphY napísal:no ked si nekupis novu..tak zase nejsi isty ci bola dobre servisovana ci je v dobrom stave ci bola dobre zabehnuta atd..za 70 litrov mozes mat mrtne dobru motorku.. a uz ne len 125.. na motorke som sa uz vozil poznam ten skvely pocit.. ked mozes tomu uje*at a prehadzovat tie rychlosti a len tak predbiehat a ten pocit ked sa za tebou kazdy otaca
-
Stenky
Professional
v 15 do 50ccm + obmedzena konstrukcna rychlost a vykon
v 18 do 125ccm + obmedzeny vykon
od 21 neobmedzene.
inac ja by som najradsej tiez zacal s dacim lahsim pvedzme 150-200 ccm.
a neskor isiel na vyssie kubatury.
planujem motarda okolo 200ccm. len zan nechcem dat cez 100.000.....to je dost problem. za tie peniaze by som mal uz dake slusnejsie starsie auto....
tiez sa mi nepaci ked dakto odporuca Crossky 125ky s mega vykonom. tie stroje zeru viac ako dodavka.....na blbnutie je to fajn, ale ak chce clovek co to precestovat ide to dost do penazi....jeden kamarat na 125 dvojtakt s nastupom vykonu cez 7000ot min a ked povedal ze to cuca tych 6-7 na 100km skoro som odpadol....
//paco8: tak sa zasmej, na to ze autoskolu som robil pred vyse 2.5 rokom som si to tipol takmer spravne
od 21 neobmedzene.
inac ja by som najradsej tiez zacal s dacim lahsim pvedzme 150-200 ccm.
a neskor isiel na vyssie kubatury.
planujem motarda okolo 200ccm. len zan nechcem dat cez 100.000.....to je dost problem. za tie peniaze by som mal uz dake slusnejsie starsie auto....
tiez sa mi nepaci ked dakto odporuca Crossky 125ky s mega vykonom. tie stroje zeru viac ako dodavka.....na blbnutie je to fajn, ale ak chce clovek co to precestovat ide to dost do penazi....jeden kamarat na 125 dvojtakt s nastupom vykonu cez 7000ot min a ked povedal ze to cuca tych 6-7 na 100km skoro som odpadol....
//paco8: tak sa zasmej, na to ze autoskolu som robil pred vyse 2.5 rokom som si to tipol takmer spravne
-
PACO8
Light Professional
dovol mi aby som sa zasmialStenky napísal:v 15 do 50ccm + obmedzena konstrukcna rychlost a vykon
od 21 neobmedzene.
od 15rokov je do 50ccm + nesmie to mat konstrukcnu rychlost vyssiu ako 45km/h
od 16rokov je do 125ccm a 11kW, nesmie to prekracovat ani jednu podmienku
od 18rokov je do 25kW bez obmedzenia obsahu
a od 21rokov je bez akychkolvek obmedzeni, prestudujte si nove zakony
odporucil by som Aprilia RS 125, Cagiva Mito alebo Derbi GP1 su to dvojtakty takze treba ratat so spotrebou nieco okolo 4,5-5l a cena od 140 000Sk do 170 000Sk cisto nove
Honda CBR 125R to je stvortakt cize trochu slabsi vykon a nizsia spotreba cena okolo 110-120tis. SK
vsetky tieto moto co som vymenoval mozes mat od 16rokov na vodicsky preukaz skupiny A1
P.S. ta Aprilia sa predava blokovana na 11kW cize ju mozes mat od 16rokov, alebo neblokovana a ta ma okolo 24kW, obe maju rovnaku cenu, niekedy sa da dohodnut s predajcom ze budes mat neblokovanu moto ale v TP bude len 11kW
//Stenky: takmer spravne si si typol, ospravedlnit ta moze ze tieto skupiny su tusim od maja 2004, tak sorry
-
midnight_man
Guru