omnoho viac by som ti odporucil Yamahu YZF R125, mal som moznost vidiet nazivo aj tu Hondu aj Yamahu a Yamaha je neporovnatelne mohutnejsia (takze vhodna aj pre vyssich jazdcov), mala by mat lepsie jazdne vlasnosti aj vdaka sirsim pneu a v neposlednom rade ma vykonejsi motor a vyssiu maximalku
cena je porovnatelna,
najdes si ju na www.hondatt.sk a www.cdtip.sk popripade na www.yamahatt.sk ked stranku dokoncia
a to sa nam ozval odbornik
co chces mat na nej vyfuk ako na 1000-ke?
ano kolesa ma tenke lebo zadne je len 100-ka a predne 80-ka pokial ma pamat neklame, ale vyfuk je postacujuci
PACO8 napísal:a to sa nam ozval odbornik
co chces mat na nej vyfuk ako na 1000-ke?
ano kolesa ma tenke lebo zadne je len 100-ka a predne 80-ka pokial ma pamat neklame, ale vyfuk je postacujuci
hm..
no dobre seriove 125 maju vzdy slamky ale tie gumy strasne poje****..urcite mas taku istu a obhajujes ju ze ano ?
mne sa tiez skor paci ta Yamaha iked cestne moc nemusim ....ked to kupite ozvite sa ako to slape....
Ano enduro je dobre pre tkych co nevedia ktory teren sa im viac paci, ale myslim ze na crosse sa naucis jazdit najlepsie a tak isto zvladat nejake situacie-ked ti utecie koleso, dostanes smyk a pod.
Samozrejme nepatria tam situacie cestnej premavky.
smrtelne urazy sa mozu stat aj aj, ale na cete jazdis rychlo, tym je to dane, v terene asi nepojdes 150 ale tak kto si kupi jogurta si podpisuje svoj osud
to hej, 250 ako na jogurte asi tazko, ale su u nas vobec tereny s podmienkami aby sa tam dalo tych 120 ist?
lebo ked si predstavim ako niekde po cistinke alebo luke letim na crosse 120
Jogurty su perfektne moto ak na nich jazdis s rozumom a nedavas na kazdej rovinke plny resp. nepoznas 2 polohy plynu-ziadny a plny.
na crosse sa mozes tiez pekne vyvalat, dolamat a dokonca aj zabit, ale maju vyhodu ze v okoli kde jazdis nebyvaju vacsinou pevne prekazky ak neratame stromy.....
No a na cestnych moto sa stava aj vela urazov ked ti neda vodic auta prednost, nehavaruju len ti co jazdia "rychlejsie", treba hlavne predvidat.