Neviem,ja som na tejto motorke robil vodičský preukaz..majú ju tam tak zo 5 rokov(môj odhad,presnejšie neviem,aj keď som sa to inštruktora pýtal) Tá motorka mala aj po dlhých vodičškých začiatkoch dosť presnú prevodovku,slušnú akceleráciu a všetko sa tam kazilo len veľmi ťažko..a aj inštruktor mi vravel,že len málokedy sa tam niečo pokazí..viem,čo sa tam pokazilo bolo len,že nesvietila dobre kontrolka neutrálu a zaradenej rýchlosti,ale to len niekedy..keď som ju vytiahol do mesta,tak bola svižná, celkom rýchlo sa dostávala na 60 a na rovinke som s ňou dal 87 km/h ale do ksichtu mi fúkal nenormálny vietor a mal som problém ju udržať(kvôli silnému vetru). Neviem,ale mne sa nezdá byť taká zlá..+ z jedného časopisu,kde som o nej čítal, bolo napísané niečo v zmysle,že je to lacná motorka,vhodná pre začiatočníkov,a že prvé modely boli smiešne,ale ako sa do toho začali obúvať japonci,tak celá značka a aj motorka je oveľa lepšia..a že strašne rýchlo ide hore..a že za tú cenu je to veľmi dobrá kvalita..Takže aj toľko môj názor..