Motorka YUKI 125

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

nabuduce skus prispevok editovat :wink:
motor z Hondy to nie je ani nahodou, ceny by bola potom niekde uplne inde
na 110% je to len kopia motora z Hondy tak ako to uz byva zvykom u inych cinskych vyrobkov aj je to takmer na vlas rovnake ako motor v Honde len z mene kvalitnych materialov a s vacsou nepresnostou
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem,ja som na tejto motorke robil vodičský preukaz..majú ju tam tak zo 5 rokov(môj odhad,presnejšie neviem,aj keď som sa to inštruktora pýtal) Tá motorka mala aj po dlhých vodičškých začiatkoch dosť presnú prevodovku,slušnú akceleráciu a všetko sa tam kazilo len veľmi ťažko..a aj inštruktor mi vravel,že len málokedy sa tam niečo pokazí..viem,čo sa tam pokazilo bolo len,že nesvietila dobre kontrolka neutrálu a zaradenej rýchlosti,ale to len niekedy..keď som ju vytiahol do mesta,tak bola svižná, celkom rýchlo sa dostávala na 60 a na rovinke som s ňou dal 87 km/h ale do ksichtu mi fúkal nenormálny vietor a mal som problém ju udržať(kvôli silnému vetru). Neviem,ale mne sa nezdá byť taká zlá..+ z jedného časopisu,kde som o nej čítal, bolo napísané niečo v zmysle,že je to lacná motorka,vhodná pre začiatočníkov,a že prvé modely boli smiešne,ale ako sa do toho začali obúvať japonci,tak celá značka a aj motorka je oveľa lepšia..a že strašne rýchlo ide hore..a že za tú cenu je to veľmi dobrá kvalita..Takže aj toľko môj názor.. :)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

m1s0 napísal:takze ten motor yuky- 1valec 4takt je povodne z hondy...vyraba sa uz viac ako 20 rokov iba z mensimi upravni...od dakeho roku 1988 ma el. starter. najdene ho aj teraz v honde XR 125 R. je to rokmy overena kvalita(aspon u hondy) raz za cas treba skontrolovat a doliat olej a raz za rok skontrolovat volu ventylov(15 minut). co sa tyka vykonostneho tuningu, ta asi nebudete velmi uspesny..daky konik mozno prida ladeny vyfuk, ale ine tuningove diely nenajdete....

http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=14890
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=13429
takze som mal pravdu.....
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja si mylsim, ze je to v pohode motorka za dobru cenu pre zaciatocnikov!!!! ale pre uz skusenych jazcov nic moc
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no to je jasne.. lebo yuki vyraba vacsinou iba 125 a 200 a nekedy aj tie 250..samozrejme ked to ma neaky zaciatocnik tak sa mu moze natom odist dost veci..ale ked to ma nekdo sikovny a vie sa o to starat tak asi vie ze to nejsu vyhodene peniaze..
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

postarat sa o taku moto nieje problem..je to jednoduchy stroj...sam som svoju hondu za 5 vykendov rozobral, porobil a poskladal...
...a ked si zaciatocnik, tak jedine spojku mozes upiect a preriedit ozubenie na 1 a 2.... :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

PACO8 napísal:MurphY
no ja vidim ze ty si taketo motorky videl asi tiez len z vlaku ako polovica tohto fora ktoru spominas
ta polovica ludi co sa na tom nevozila sa poucila na chybach druhej polovice ludi ktora tu motorku mala :wink:
dalej ako si spravne poznamenal Aprilia ma vykon 11kW a po odskrteni dava takmer 180km/h, ALE to bolo vsetko spravne
Aprilia ako je vsetkym ktory motorku videli uz aj na zivo a nie len na obrazku je 2-takt a Yuki je stvortakt
to znamena ze vymena vyfuku, sacieho potrubia, filtru, trysiek.... ti na vykone prida len minimum, hlavne pri takejto nizkej kubature a pri 4-takte
nabuduce viac rozmyslaj a menej pis :)
no jasne YUKI motorka neda mi nereagovat na tento prispevok. Mal si nejaku skusenost s Yuki motorkami? moji znami ano aj som sa na tom vozil po zrelom uvazeni som povedal ze to si radsej kupim za taku cenu dobry bicykel :lol: ta znacka aj tie ich vyrobky su o NICOM!!!! radsej by som bicykel kupil a ked motorku tak poriadnu nech sa zabijem v zakrute ako hrdina... :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

co si tym chcel povedat? ved si len potvrdil to co sa mi tu vsetci ktory sa na tej moto neviezli snazia vyvratit :wink:
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:no jasne YUKI motorka neda mi nereagovat na tento prispevok. Mal si nejaku skusenost s Yuki motorkami? moji znami ano aj som sa na tom vozil po zrelom uvazeni som povedal ze to si radsej kupim za taku cenu dobry bicykel :lol: ta znacka aj tie ich vyrobky su o NICOM!!!! radsej by som bicykel kupil a ked motorku tak poriadnu nech sa zabijem v zakrute ako hrdina... :wink:
toto nie je tema o bycikloch ale o motorkach ...
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m1s0 napísal:postarat sa o taku moto nieje problem..je to jednoduchy stroj...sam som svoju hondu za 5 vykendov rozobral, porobil a poskladal...
...a ked si zaciatocnik, tak jedine spojku mozes upiect a preriedit ozubenie na 1 a 2.... :)
:D huste...ale mas pravdu bo tie yuki niesu dobre sprevodovane do terenu..ked mas nejaky tazsi teren tak to ides len 1 max 2 a to da prevodovke poriadne zabrat (sak pri najhorsom sa zadrie motor :) )
qwerty-xyz

Hannibal napísal:toto nie je tema o bycikloch ale o motorkach ...
Vidim ale v pripade tejto motorky to mas totiz jedno :lol: Ludia preboha ved to ani za motorku nemozete braaat,to sa ani neda. Za take daco by som sa hanbil.
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hannibal napísal::D huste...ale mas pravdu bo tie yuki niesu dobre sprevodovane do terenu..ked mas nejaky tazsi teren tak to ides len 1 max 2 a to da prevodovke poriadne zabrat (sak pri najhorsom sa zadrie motor :) )
...hmmm...ale aj to sa da vyriesit- investujes 300sk do mensieho vyvodoveho kolieska(sekundara)- staci o 2-3 zuby mensi...a hned ide o dost lepsie..
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

qwerty-xyz napísal:Vidim ale v pripade tejto motorky to mas totiz jedno :lol: Ludia preboha ved to ani za motorku nemozete braaat,to sa ani neda. Za take daco by som sa hanbil.
kebyze mas take SM alebo http://katalog-motocyklov.sk/img/yuki-125-rs-1.jpg

tak si honis cicinu
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kebyze mam nieco take, tak sa to snazim predat prvemu "inteligentovi" ktory to vezme :)
Mozno by si to bol aj ty MurphY :D a potom by si si mohol trieskat hlavu o stenu popripade o asfalt ked ta predbehne zadne koleso alebo ti odidu brzdy :wink:
qwerty-xyz

MurphY napísal:kebyze mas take SM alebo http://katalog-motocyklov.sk/img/yuki-125-rs-1.jpg

tak si honis cicinu
no jasne,kebyze mam take daco tak to by mi to museli dat zadarmo a to YUKI by so mz tamad zoskrabal a snazil by som a tam nalepit aspon lepsiu znacku :lol: Lebo to uz samo o sebe kazdy lepsi motorkar ktory vas obehne sa vyruti pred vami od smiechu na com to vlastne idete. :lol:
Yuki motorku by som dal nejakemu 15 rocnemu chlapcovi ktory chce nieco lepsieho ako skuter a nema na to dost penazi :wink:
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Vy od toho Yuki za par desiatok tiasic cakate, aby to malo tlmice Showa, brzdy Brembo, 40 konovi motor, antihopingovu spojku, kolesa Excel....veed co vsetci ocakavate za tu cenu?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

My len nechceme cinsky suvix co sa rozpadne po par desiatkach kilometrov a ma jazdne vlasnosti blizko cisla 0.
Ak uz moto tak nieco kvalitnejsie a nie nieco take co budem za pol roka menit lebo sa na nej vsetko pokazi, rozsteluje.... :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

PACO8 napísal:My len nechceme cinsky suvix co sa rozpadne po par desiatkach kilometrov a ma jazdne vlasnosti blizko cisla 0.
Ak uz moto tak nieco kvalitnejsie a nie nieco take co budem za pol roka menit lebo sa na nej vsetko pokazi, rozsteluje.... :wink:
Skús si prečítať,čo som napísal :wink: (nevravím, že je to limuzína..ale že to niečo vydžalo.. :) ) http://www.hojko.com/post835210.html#835210
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som peclivo cital co pises, mozno podareny kus, mozno sa naozaj zlepsili, ale zo skusenosti kamaratov (ja som motorku tejto znacky vo vlasnictve nastastie este nemal) viem ze to nic moc nie je a kvalita spracovania je tiez na cinskej urovni.
Tak ako t0m4s3 poznamenal na prvej strane "okamzite ruky prec".
Ak bude chlapec chciet nech sem napise co od moto ocakava, v akej cene sa chce pohybovat a s radostou mu vyberieme nieco lepsie a kvalitnejsie.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Samozrejme..veď to je táto respektíve tá modrá čo je nad nápisom naked..tú novú som nemyslel..aj keď vyzerá celkom dobre..tú čo som myslel tam už nieje..A k tomu..v tej cenovej hladine,v akej sa yuki pohybuje..nezoženieš nič lepšie..(nové)len ojazdené a všetci vieme,ako je to s ojazdenými motorkami.. :?
Napísať odpoveď