Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????
Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????
.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........
Po tejto sprostej vyhre sa snim neda komunikovat........ani na ICQ mi neodpise.......
Poradte co robit????? Mam k nemu citovy vztah!!!!!!
Po tejto sprostej vyhre sa snim neda komunikovat........ani na ICQ mi neodpise.......
Re: Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????
test napísal:.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........
Ak sa raz sprava niekto ako Pako,tak s jeho spravanim sa meni aj moj "citovy vztah"-bud k lepsiemu,alebo horsiemu...
Co mas robit?-povedz mu,ze sa sprava ako Pako.Skus to nejakym jemnym sposobom,aby si nenarusil"citovy vztah"..
Btw-poniektory chlapi sa tu spravaju ako zeny..Ak nie horsie.Nehovorim,ze chlap by mal byt stale tvrdas,rambo...Ale mal by sa spravat ako chlap..No niektore posty napr.aj tento...Citovy vztah
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja len na margo toho citového vzťahu: neviem prečo sa do toho slovného spojenia tak navážate. Tak použil zlý výraz, no a čo? Ja mám tiež kamarátov čo poznám od škôlky, chodili sme von 15 rokov kým nás nerozdelila výška ale teraz sa stretávame aspoň cez výkendy. Takéto vzťahy nazvať kamarátstvom je asi málo, preto si myslím že aj tu sa jedná o nejakého takéhoto dobrého kamaráta.
a nech som trochu aj k téme: prvý gol? no tak to bude asi tým. Počkaj keď ich dá 5 a dovtedy si hádam uvedomí že niekto iný ich dal dokonca 6 a viac
a nech som trochu aj k téme: prvý gol? no tak to bude asi tým. Počkaj keď ich dá 5 a dovtedy si hádam uvedomí že niekto iný ich dal dokonca 6 a viac
-
jin
VIP
Môže.Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????
Ale raz mu jeden (môže to byť najbližší) zápas nevýde a spadne mu hrebienok. Bude to ok, len mu teraz ego asi trocha straší v bedni. To sa normalizuje - daj mu čas
//dudo02: Bez preháňania si dovolím povedať, že aj ja mám ku mnohým mojim kamarátom citový vzťah - a nechápem, čo je na tom prehnané...
-
Janko Hraško
Amateur
jin-Ja nemam nic proti tomu,ze ma niekto s niekym citovy vztah...Aj ja ich mam kopec-ci uz hlbsie,alebo plytkejsie..Skorej ma irituje,ak sem pride chlap a pise tu,ako keby som pocul rozpravat sa 2 zeny..
A da tam 4 vykricniky,ze ma citovy vztah..
Kua ak sa niekto sprava ako ch*j,tak bud mam na to gule a poviem mu to do oci,alebo na to nemam a budem sa pretvarovat,ze je vsetko OK..Nechapem co ocakava autor tejto temy...Mam pocit,ze tema tu je len na to,aby nejaka bola..
A da tam 4 vykricniky,ze ma citovy vztah..
Kua ak sa niekto sprava ako ch*j,tak bud mam na to gule a poviem mu to do oci,alebo na to nemam a budem sa pretvarovat,ze je vsetko OK..Nechapem co ocakava autor tejto temy...Mam pocit,ze tema tu je len na to,aby nejaka bola..
hm, nejak som temu s golom prehliadala ale reagovat budem
- takze tim stoji len na nom odteraz? fajn, povedz mu ze sa chces pozret na najblizsi zapas teda... ak mu nevyda a aj tak vyhraju tak ho vysmej do ksichtu ze vidi ze to tak nieje - mal by sa uvedomit
ad citovy vztah - hmm, tak co uz, ale niekedy aj z najpevnejsich kamaratstiev ktore trvaju odmalicka moze vzniknut nepochopenie a nasledne mozno aj nenavist
ad citovy vztah - hmm, tak co uz, ale niekedy aj z najpevnejsich kamaratstiev ktore trvaju odmalicka moze vzniknut nepochopenie a nasledne mozno aj nenavist
-
lollo
Professional
hmm...Ja mam tiez podobneho ale spoluziaka ktory hraje ako keby hral o nieco velmi cenne a ked prehrava tak sa s tym neviem zmierit vrieska po spoluhracoch...ale na druhej strane na druhy den je normalny tak neviem ci mu nejako preskakuje alebo co..
A myslim si ze je to bezne or ja by som sa nan vykaslal pockaj trosku a mozno usudi aj sam ze sa sprava ako hlupak.
A myslim si ze je to bezne or ja by som sa nan vykaslal pockaj trosku a mozno usudi aj sam ze sa sprava ako hlupak.
-
erytrocyt
VIP
Re: Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????
Počkaj 3-4 dni, absolútne s ním nekomunikuj, nerieš ho, kašli na neho. On keď ho sláva prejde sa ozve sám, totižto taká sláva 5 minút trvá, a skôr či neskôr zistí, že kamarátov predsa len potrebuje, a ísť na pivo len s tou svojou slávou je blbosť.test napísal:.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........