Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........

Po tejto sprostej vyhre sa snim neda komunikovat........ani na ICQ mi neodpise.......

Poradte co robit????? Mam k nemu citovy vztah!!!!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je to dieta.. daj mu cas..
dudo02
King
King

Re: Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????

Príspevok od používateľa dudo02 »

test napísal:.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........

Po tejto sprostej vyhre sa snim neda komunikovat........ani na ICQ mi neodpise.......

:roll: -citovy vztah..Nic v zlom,ale niektory to s tymi citmi v tejto teme riadne prehanate..

Ak sa raz sprava niekto ako Pako,tak s jeho spravanim sa meni aj moj "citovy vztah"-bud k lepsiemu,alebo horsiemu...

Co mas robit?-povedz mu,ze sa sprava ako Pako.Skus to nejakym jemnym sposobom,aby si nenarusil"citovy vztah"..

Btw-poniektory chlapi sa tu spravaju ako zeny..Ak nie horsie.Nehovorim,ze chlap by mal byt stale tvrdas,rambo...Ale mal by sa spravat ako chlap..No niektore posty napr.aj tento...Citovy vztah :roll:
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

Boze, to je problem. :?
To ho uz nejako prejde... len je blby a namysleny... musis mu povedat nech sa spamata, ze nech sa pozre ako sa sprava.
Suhlasim s prispevkom nado mnou.. citovy vztah... no mal by si sa zmuzit.. :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja len na margo toho citového vzťahu: neviem prečo sa do toho slovného spojenia tak navážate. Tak použil zlý výraz, no a čo? Ja mám tiež kamarátov čo poznám od škôlky, chodili sme von 15 rokov kým nás nerozdelila výška ale teraz sa stretávame aspoň cez výkendy. Takéto vzťahy nazvať kamarátstvom je asi málo, preto si myslím že aj tu sa jedná o nejakého takéhoto dobrého kamaráta.

a nech som trochu aj k téme: prvý gol? no tak to bude asi tým. Počkaj keď ich dá 5 a dovtedy si hádam uvedomí že niekto iný ich dal dokonca 6 a viac ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pozri...mozno ten jeden zapas bol jeho dielom, pockaj do dalsieho zapasu a ked mu to nevyjde, tak by sa mal upokojit ;) Ty ho o opaku nepresvedcis, musi sa presvedcit sam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Môže.
Ale raz mu jeden (môže to byť najbližší) zápas nevýde a spadne mu hrebienok. Bude to ok, len mu teraz ego asi trocha straší v bedni. To sa normalizuje - daj mu čas :wink:

//dudo02: Bez preháňania si dovolím povedať, že aj ja mám ku mnohým mojim kamarátom citový vzťah - a nechápem, čo je na tom prehnané...
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

Nechapem. To on hraje za Manchester alebo čo???
Myslím, že po jednom góle v dedinskom zápase je to dosť trápne...
Nechaj tomu čas, možno sa spamätá :lol:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

jin-Ja nemam nic proti tomu,ze ma niekto s niekym citovy vztah...Aj ja ich mam kopec-ci uz hlbsie,alebo plytkejsie..Skorej ma irituje,ak sem pride chlap a pise tu,ako keby som pocul rozpravat sa 2 zeny..

A da tam 4 vykricniky,ze ma citovy vztah..

Kua ak sa niekto sprava ako ch*j,tak bud mam na to gule a poviem mu to do oci,alebo na to nemam a budem sa pretvarovat,ze je vsetko OK..Nechapem co ocakava autor tejto temy...Mam pocit,ze tema tu je len na to,aby nejaka bola..
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

eh ja mam tiez podobneho spoluziaka... sice k nemu nemam moc nejaky citovy vztah :D , ale sme kamarati... vzdy po futbale hovori, ake fajnovy dal gol a kazdemu to vyklada a rozplyva sa nad tym :roll: no co, ja proste ignorujem, ved pochvali sa a potom uz je normalny :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm, nejak som temu s golom prehliadala ale reagovat budem :D - takze tim stoji len na nom odteraz? fajn, povedz mu ze sa chces pozret na najblizsi zapas teda... ak mu nevyda a aj tak vyhraju tak ho vysmej do ksichtu ze vidi ze to tak nieje - mal by sa uvedomit

ad citovy vztah - hmm, tak co uz, ale niekedy aj z najpevnejsich kamaratstiev ktore trvaju odmalicka moze vzniknut nepochopenie a nasledne mozno aj nenavist
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ľudia, ktorým po nejakej maličkosti rýchlo stúpne sláva do hlavy padnú pri najmenšom potknutí veľmi hlboko. :? Ale je to ešte detinské správanie, život ho naučí.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vypytaj si podpis od neho, niekde sa s nim odfot a pri najblisej moznej prilezitosti sa ho spytaj, ci si ho mozes dat na tricko. :)

Imho, citovy ci necitovy vztah, do nosa mu zrovna prsat nemusi. Na tvojom mieste by som mozno aj prehodnotil "top" ludi v tvojom zivote. ;)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm...Ja mam tiez podobneho ale spoluziaka ktory hraje ako keby hral o nieco velmi cenne a ked prehrava tak sa s tym neviem zmierit vrieska po spoluhracoch...ale na druhej strane na druhy den je normalny tak neviem ci mu nejako preskakuje alebo co..

A myslim si ze je to bezne or ja by som sa nan vykaslal pockaj trosku a mozno usudi aj sam ze sa sprava ako hlupak.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Moze niekomu stupnut slava do hlavy po jednom gole????

Príspevok od používateľa erytrocyt »

test napísal:.....hmmm poradte.....mam psychopata kamarata, ktory si strasne domysla, po poslednom zapase kazdemu tvrdi, ze keby nebolo jeho, tak to nikdy nevyhraju...... vraj hral "one man show" zapas........

Počkaj 3-4 dni, absolútne s ním nekomunikuj, nerieš ho, kašli na neho. On keď ho sláva prejde sa ozve sám, totižto taká sláva 5 minút trvá, a skôr či neskôr zistí, že kamarátov predsa len potrebuje, a ísť na pivo len s tou svojou slávou je blbosť.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To koľko rokov musí mať ten tvoj kamarát, keď si po 1 góle myslí, že je majster sveta? Podľa mňa by ste mu viacerí hráči z tímu mali dohovoriť, že by sa mal držať pri zemi a netvrdiť o sebe, že je najväčší macher :roll:
Napísať odpoveď