Moze takto sused parkovat ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Moze takto sused parkovat ?

Príspevok od používateľa M4rek »

Mam taky problem s jednym susedom, ktory byva na rohu krizovatky. Prikladam obrazok: //obrazky vkladaj do priloh

Sivym je oplotenie susedovho domu, ktore je pomerne vysoke a nepriehladne, takze cez neho vobec nevidno. A tie modre auta su vsetky odparkovane a stoja tam aj pol dna niekedy. To auto vedla cerveneho je tam odparkovane skoro vzdy cely den. No a ja som ten cerveny, chcem ist dolava dolu kopcom a vobec nevidim, ci ide nieco z dola z lava kvoli tym odparkovanym autam. Navyse, je to cesta do kopca a ked idem do lava, tak ked z dola ide niekto po hlavnej tak niekedy sa doslova vyruti z tej zakruty auto a kedze su tam tie dve modre odparkovane, musi prejst do protismeru a ja od tych odparkovanych aut nic nevidim, kym nevystrcim predok cez pol cesty tak obcas sa tam stavaju take kolizie, no nastastie nikto zatial do nikoho nenabural.

Takze moja otazka: moze takto ten sused parkovat auta? Je to nejak napadnutelne ? Slusne dohovaranie nepomaha.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Moze takto sused parkovat ?

Príspevok od používateľa uplink »

Ak máš šrotné auto, tak by som ich naťukol trochu, možno by potom pochopil...:/
M4rek
Medium Star
Medium Star

v zime niekto uz tukol do toho auta, ktore je na obrazku vedla cerveneho .. jak isiel z hora do tej slepej ulicky, smykol sa kedze tu neodhrnaju sneh a tukol mu do predneho naraznika do rohu, naraznik praskol, trosku sa z neho odlomilo ... ale nepomohlo to :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To chce starú škodu 120, vytipovať si kedy neni doma a zahrať sa na carmageddon...:)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nesmie stáť vo vzdialenosti menšej ako 5 m od začiatku križovatky...tak isto musí nechať 3 m miesta pre každý smer jazdy, ak stojí na ceste...ak stojí na chodníku, tak musí nechať 1,5 m pre chodcov...viem aké úzke bývajú tieto slepé uličky, takže som si istý, že tam nenecháva toľko miesta a podľa toho, ako si to nakreslil, nestojí ani 5 m od križovatky...ale policajti tekéto veci neriešia, u nás na uličke permanentne všetci stávajú šiki-makim rešpektujeme sa (väčšinou) a nikdy nebol problém, dokonca jeden stavia presne tak ako si to nakreslil na kraji našej uličky (tiež slepá) a tiež hlavná ide do kopca...
M4rek
Medium Star
Medium Star

on stoji tak 5 cm od krizovatky :D ... akoze keby nemal kde inde parkovat tie auta tak by som mu to toleroval, pochopil by som to. Pod tym autom, ktore je vedla cerveneho ma miesto este na 2 auta alebo potom kus nizsie v tej slepej ulicke je sirsia cesta, tak tam by nikomu nezavadzal. Mne najviac vadia tie auta, co stoja na kopci, lebo ked odtial z dola ide nejake auto, ked odbacam do lava, tak musi prejst do protismeru to auto co ide hore a niektori tam idu dost rychlo, tak uz parkrat nechybalo vela ...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Normalne zavolaj policiu a odtahovku a hned ho to omrzi...alebo vyssie spomenuty pokus ala skoda 120
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Volať policajtov by mu nepomohlo. U nás na sídlisku je podobný problém. Z našej jednosmerky vyjsť na hlavnú ulicu je niekedy o hubu a občas mám strach, aby mi auto prichádzajúce z ľavej strany nenabúralo predok môjho auta. Autá stoja na hrane križovatky a človek vychádzajúci z jednosmerky nemá absolútne žiadny výhľad na hlavnú cestu.

http://goo.gl/maps/eqDFH

Takto vyzerá tá ulička z hlavnej cesty. Spravím fotku, keď idem ráno do roboty aby ste mali prehľad, ako to tam ráno vyzerá. A čo s tým spravilo mesto? Na obe strany dalo na chodníky betónové zátarasy, ktoré tam vydržali 3-4 dni. Potom záhadne zmizli a autá si zasa veselo parkujú na oboch stranách v križovatke. Stoja na chodníkoch súbežne s hlavnou cestou.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

S tou skodovkou to neni az tak zly napad (Vysvetlivka onanistovi: IRONIA). Kamos na vrakovisku takto striedal. Kupil jednu z apar stovak, pohral sa s nou, donicil ju, vratil a za nu mu dali vymenou druhu (funkcnu).
Takze ak nepomoze odtahovka (je to trestne a ak to nahlasis, musia to riesit), tak si zozen kamosa z ineho okresu so starou skodovkou, mrdnite mu tam s nou a pekne s5 do druheho okresu :D

Karmista onanista: dufam ze si znizil karmu kazdemu.
Btw.: Preto hovorim, kamos z ineho okresu, skodovka z ineho okresu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Grim napísal:...nesmie stáť vo vzdialenosti menšej ako 5 m od začiatku križovatky...tak isto musí nechať 3 m miesta pre každý smer jazdy, ak stojí na ceste...ak stojí na chodníku, tak musí nechať 1,5 m pre chodcov...viem aké úzke bývajú tieto slepé uličky, takže som si istý, že tam nenecháva toľko miesta a podľa toho, ako si to nakreslil, nestojí ani 5 m od križovatky..
Presne toto.
Pravidlá by neporušovali jedine ak by stáli v križovatke tvaru T (ako táto) - no ako to vysvetliť - oproti tej vertikálnej čiarke T.
Napísať odpoveď