Moze takto sused parkovat ?
Moze takto sused parkovat ?
Mam taky problem s jednym susedom, ktory byva na rohu krizovatky. Prikladam obrazok: //obrazky vkladaj do priloh
Sivym je oplotenie susedovho domu, ktore je pomerne vysoke a nepriehladne, takze cez neho vobec nevidno. A tie modre auta su vsetky odparkovane a stoja tam aj pol dna niekedy. To auto vedla cerveneho je tam odparkovane skoro vzdy cely den. No a ja som ten cerveny, chcem ist dolava dolu kopcom a vobec nevidim, ci ide nieco z dola z lava kvoli tym odparkovanym autam. Navyse, je to cesta do kopca a ked idem do lava, tak ked z dola ide niekto po hlavnej tak niekedy sa doslova vyruti z tej zakruty auto a kedze su tam tie dve modre odparkovane, musi prejst do protismeru a ja od tych odparkovanych aut nic nevidim, kym nevystrcim predok cez pol cesty tak obcas sa tam stavaju take kolizie, no nastastie nikto zatial do nikoho nenabural.
Takze moja otazka: moze takto ten sused parkovat auta? Je to nejak napadnutelne ? Slusne dohovaranie nepomaha.
Sivym je oplotenie susedovho domu, ktore je pomerne vysoke a nepriehladne, takze cez neho vobec nevidno. A tie modre auta su vsetky odparkovane a stoja tam aj pol dna niekedy. To auto vedla cerveneho je tam odparkovane skoro vzdy cely den. No a ja som ten cerveny, chcem ist dolava dolu kopcom a vobec nevidim, ci ide nieco z dola z lava kvoli tym odparkovanym autam. Navyse, je to cesta do kopca a ked idem do lava, tak ked z dola ide niekto po hlavnej tak niekedy sa doslova vyruti z tej zakruty auto a kedze su tam tie dve modre odparkovane, musi prejst do protismeru a ja od tych odparkovanych aut nic nevidim, kym nevystrcim predok cez pol cesty tak obcas sa tam stavaju take kolizie, no nastastie nikto zatial do nikoho nenabural.
Takze moja otazka: moze takto ten sused parkovat auta? Je to nejak napadnutelne ? Slusne dohovaranie nepomaha.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Moze takto sused parkovat ?
Ak máš šrotné auto, tak by som ich naťukol trochu, možno by potom pochopil...
v zime niekto uz tukol do toho auta, ktore je na obrazku vedla cerveneho .. jak isiel z hora do tej slepej ulicky, smykol sa kedze tu neodhrnaju sneh a tukol mu do predneho naraznika do rohu, naraznik praskol, trosku sa z neho odlomilo ... ale nepomohlo to 
-
uplink
VIP
To chce starú škodu 120, vytipovať si kedy neni doma a zahrať sa na carmageddon...
-
Grim
Darca
...nesmie stáť vo vzdialenosti menšej ako 5 m od začiatku križovatky...tak isto musí nechať 3 m miesta pre každý smer jazdy, ak stojí na ceste...ak stojí na chodníku, tak musí nechať 1,5 m pre chodcov...viem aké úzke bývajú tieto slepé uličky, takže som si istý, že tam nenecháva toľko miesta a podľa toho, ako si to nakreslil, nestojí ani 5 m od križovatky...ale policajti tekéto veci neriešia, u nás na uličke permanentne všetci stávajú šiki-makim rešpektujeme sa (väčšinou) a nikdy nebol problém, dokonca jeden stavia presne tak ako si to nakreslil na kraji našej uličky (tiež slepá) a tiež hlavná ide do kopca...
on stoji tak 5 cm od krizovatky
... akoze keby nemal kde inde parkovat tie auta tak by som mu to toleroval, pochopil by som to. Pod tym autom, ktore je vedla cerveneho ma miesto este na 2 auta alebo potom kus nizsie v tej slepej ulicke je sirsia cesta, tak tam by nikomu nezavadzal. Mne najviac vadia tie auta, co stoja na kopci, lebo ked odtial z dola ide nejake auto, ked odbacam do lava, tak musi prejst do protismeru to auto co ide hore a niektori tam idu dost rychlo, tak uz parkrat nechybalo vela ...
-
Arkaz
Addict
Normalne zavolaj policiu a odtahovku a hned ho to omrzi...alebo vyssie spomenuty pokus ala skoda 120
Volať policajtov by mu nepomohlo. U nás na sídlisku je podobný problém. Z našej jednosmerky vyjsť na hlavnú ulicu je niekedy o hubu a občas mám strach, aby mi auto prichádzajúce z ľavej strany nenabúralo predok môjho auta. Autá stoja na hrane križovatky a človek vychádzajúci z jednosmerky nemá absolútne žiadny výhľad na hlavnú cestu.
http://goo.gl/maps/eqDFH
Takto vyzerá tá ulička z hlavnej cesty. Spravím fotku, keď idem ráno do roboty aby ste mali prehľad, ako to tam ráno vyzerá. A čo s tým spravilo mesto? Na obe strany dalo na chodníky betónové zátarasy, ktoré tam vydržali 3-4 dni. Potom záhadne zmizli a autá si zasa veselo parkujú na oboch stranách v križovatke. Stoja na chodníkoch súbežne s hlavnou cestou.
http://goo.gl/maps/eqDFH
Takto vyzerá tá ulička z hlavnej cesty. Spravím fotku, keď idem ráno do roboty aby ste mali prehľad, ako to tam ráno vyzerá. A čo s tým spravilo mesto? Na obe strany dalo na chodníky betónové zátarasy, ktoré tam vydržali 3-4 dni. Potom záhadne zmizli a autá si zasa veselo parkujú na oboch stranách v križovatke. Stoja na chodníkoch súbežne s hlavnou cestou.
-
Michaelo
Hardcore addict
S tou skodovkou to neni az tak zly napad (Vysvetlivka onanistovi: IRONIA). Kamos na vrakovisku takto striedal. Kupil jednu z apar stovak, pohral sa s nou, donicil ju, vratil a za nu mu dali vymenou druhu (funkcnu).
Takze ak nepomoze odtahovka (je to trestne a ak to nahlasis, musia to riesit), tak si zozen kamosa z ineho okresu so starou skodovkou, mrdnite mu tam s nou a pekne s5 do druheho okresu
Karmista onanista: dufam ze si znizil karmu kazdemu.
Btw.: Preto hovorim, kamos z ineho okresu, skodovka z ineho okresu.
Takze ak nepomoze odtahovka (je to trestne a ak to nahlasis, musia to riesit), tak si zozen kamosa z ineho okresu so starou skodovkou, mrdnite mu tam s nou a pekne s5 do druheho okresu
Karmista onanista: dufam ze si znizil karmu kazdemu.
Btw.: Preto hovorim, kamos z ineho okresu, skodovka z ineho okresu.
Presne toto.Grim napísal:...nesmie stáť vo vzdialenosti menšej ako 5 m od začiatku križovatky...tak isto musí nechať 3 m miesta pre každý smer jazdy, ak stojí na ceste...ak stojí na chodníku, tak musí nechať 1,5 m pre chodcov...viem aké úzke bývajú tieto slepé uličky, takže som si istý, že tam nenecháva toľko miesta a podľa toho, ako si to nakreslil, nestojí ani 5 m od križovatky..
Pravidlá by neporušovali jedine ak by stáli v križovatke tvaru T (ako táto) - no ako to vysvetliť - oproti tej vertikálnej čiarke T.