Mozu byt baba a chlap kamarati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Mozu byt baba a chlap kamarati?

Príspevok od používateľa Forsaken »

javatar napísal:toto je sice casty ale nie jediny scenar...

to fakt nemas v okoli babu ktora je "dobry kamarat" ?!
neviem, mozno si skatulkujem ludi inak ako ty

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2011, 14:03)
lumir napísal:to co opisujes, to je masochizmus...
.
kamaratstvo je nieco uplne ine
no tak uved priklad ked sa dievca a chlapec kamaratia :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

to nie je o skatulkovani ludi...

ja zacinam mat z teba pocit ze si istym sposobom zakomplexovany a automaticky sa naviazes na zenu s ktorou ti je dobre... ale takto to nefunguje...
Forsaken
King
King

javatar napísal:to nie je o skatulkovani ludi...

ja zacinam mat z teba pocit ze si istym sposobom zakomplexovany a automaticky sa naviazes na zenu s ktorou ti je dobre... ale takto to nefunguje...
no moze byt, nebranim sa tomuto vysvetleniu... ale stale nechapem ako mozu byt dievca a chlapec len kamarati a vobec. :nono: a ked mozu, tak my to vysvetlite po lopate
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jednoducho:

zo strany zeny je to jednoduche, zeny to proste dokazu automaticky
zo strany muza je potrebne aby sa nerozhodol budovat vztah s danou zenou

teraz v zasade nic takeho nemam ale pripady ktore sa priblizuju:
1. spolubyvajca mojej milej - nemam problem si s nou pokecat, chodieval som s nou fajcit, obcas sa zabavit (aj bez mojej mladej), opit sa a podobne - vztah s nou si predstavit neviem, lebo je IMHO rozmaznana a ja som az clovek prilis priamy
2. jedna z byvalych - ked ju stretnem tak som rad ze ju vidim, viem si velmi dobre s nou pokecat, vztah s nou ale nepripada do uvahy
3. jedna z kamosiek z puberty - prilis konzervativna na moj vkus

ani s jednou netravim teraz dost casu na to aby som to mohol nazvat skvelym kamaratstvom, ale rozhodne su to kamaratky, nie iba "zname" a keby som nemal priatelku tak by to bolo o tom istom...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Forsaken napísal:to ja netvrdim.

Merco_ pises ze ta pritahuju, ako ta moze pritahovat niekto a s tebou to nic nerobi?
pritahuju ta aj chlapcensky kamarati ? :D
joj ty tupelo :D samozrejme ma priťahujú aj chlapci :aasmile23: je to úplne normálne že je baba pekná priťahuje ma,ale o nič sa nepokúšam (ked nevidím šancu na úspech tak strata času (flegmatik :P ),a zato že baba nieje "pekná" tak to nemože byť kamarátka a absolútne ju odpíšeš?
Forsaken
King
King

zo strany zeny je to jednoduche, zeny to proste dokazu automaticky
no ale je to v poriadku? ze ta nechaju sa trapit ?

javatar, neviem ako si dospel k tomu, ze vsetky pripady su kamaratky
podla mna je to takto:
spolubyvajuca tvojej milej? to je tvoja znama...
byvala ? to je byvala

o nič sa nepokúšam (ked nevidím šancu na úspech tak strata času (flegmatik :P )
a preco nevidis sancu na uspech? si pesimista?
zato že baba nieje "pekná" tak to nemože byť kamarátka a absolútne ju odpíšeš?
to si povedal ty, ja som povedal ze ak je pekna, tak vtedy je tazke aby ste boli kamosi ked ta pritahuje a myslim si ze zakladom priatelstva su sympatie.

jednoznacne clovek musi mat sympatie, inak s nim asi nezacnes hovorit, a ako som povedal, podla mna existuju len dve moznosti, clovek je ti sympaticky, paci sa ti alebo nieco ta na nom zaujalo, alebo nie.

Pre mna neexistuje pekna ale sprosta, pretoze ked je sprosta, prestane sa mi pacit.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

a preco nevidis sancu na uspech? si pesimista?
Vidím ako sa správa,že sa jej páčia iní a tak :P sama od seba sa neprihovorí atd.Proste sympatia musí byť obojstranná :)
to si povedal ty, ja som povedal ze ak je pekna, tak vtedy je tazke aby ste boli kamosi ked ta pritahuje a myslim si ze zakladom priatelstva su sympatie.

jednoznacne clovek musi mat sympatie, inak s nim asi nezacnes hovorit, a ako som povedal, podla mna existuju len dve moznosti, clovek je ti sympaticky, paci sa ti alebo nieco ta na nom zaujalo, alebo nie
.

Tak hej no ,ale reagoval som na toto :
Forsaken napísal:lumir : ja som taku kamaratku raz mal:) chodili sme si vecer posediet, najest sa.. par krat sme sa totalne zdrali (pozname sa cca 16 rokov)
.
nemal som zaujem to posunut dalej, lebo ma fyzicky nepritahovala - takze mi taketo nieco vyhovovalo.

Forsaken : no toto mi nevrav, urcite sa pritahovala, lebo keby bola obluda tak s nou netravis tolko casu.
Že tráviť čas možeš aj s "obludou".Ale zas každý má iné priority :)

Pre mna neexistuje pekna ale sprosta, pretoze ked je sprosta, prestane sa mi pacit.
Za toto máš :plus: to si myslím aj ja.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Prečo by nemohli byť? Ja osobne mám celkom dosť kamarátok. Normálne sa s nimi bavím ako aj s chalanmi (pochopiteľne väčšinou o iných témach). Nerobí mi to problém aj ak ma fyzicky priťahujú.
Napríklad s jednou z nich mi nevyšiel vzťah pre nezáujem z jej strany, ale napriek tomu sme ostali kamaráti, raz za čas zájdeme dakam (napr. na kofolu), porozprávať čo je nové a tak. Alebo ďalšia má pomerne odlišné názory, takže pre mňa čo sa týka vzťahu nezaujímavá, ale napriek tomu sa s ňou dá dobre pokecať, raz začas si zavoláme, vyjdeme dakam von apod.
Takže ti odpovedám na otázku: Môžu byť.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nooo, ja mám takého kamaráta už asi 6 rokov. A neviem, možno kedysi by som teoreticky o ňom uvažovala, ale proste u kamaráta mi nevadia veci, ktoré by mi u priateľa vadili. tak napr. že sme sa snažili dohodnúť, kedy ideme do mesta a len hodinu sa šiel obliekať. alebo to sme šli aj s inými ľuďmi (bažant kinematograf) a my sme mali traja vyraziť autom a on proste stále nevedel, či ide alebo nejde a kedy pôjde. proste fasa s ním sa na niečom dohodnúť, to je o nervy, alebo "noooo, o chvíľu si po ten usb prídem" a z chvíli sa stanú tri hodiny. takže ako u neho to už všetko ignorujem, ale keby to má robiť môj chalan, tak by som ho prizabila :D

takže môže takéto priateľstvo existovať, ale proste tam tá iskra nie je. a to, že mi je niekto sympatický ešte neznamená, že s ním musím aj niečo mať.

To, že tebe ide o niečo viac /súhlas s javatarom-to je už masochizmus/, tak to už nie je čisté priateľstvo.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nevidím dôvod, prečo by muž a žena nemohli byť priatelia. Ako už bolo napísané vyššie, tak to je možno tým, že nemáš priateľku a v každom dievčati sa snažíš nejakú potencionálnu nájsť. Mám kamarátky, ktoré by sa mi možno aj fyzicky páčili, no stále sa nájde niečo, prečo by som s ňou nechcel mať nič viac. Určite je to možné, ale záleží od teba ako ženy/dievčatá vnímaš a či len nasilu nehľadáš nejaký vzťah.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Forsaken, podľa mňa si dosť divný. Nie je všetko len o príťažlivosti a kráse. Kamarátstvo je veľmi pekná a vzácna vec, ale asi si nedospel do takej roviny, aby si túto možnosť racionálne vnímal. Ako spomenuli už v tejto téme, možno sa snažiš silou mocou nájsť si priateľku. Ak by si ju mal, tak potom by si mohol nájsť kamarátku o ktorej tak rozmýšľaš, ale je možné, že v tvojom prípade by si rozmýšľaľ, že je to viac pre teba ako kamarátka, že k nej niečo cítiš a že tvoja priateľka ťa už omrzela.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

mne takéto priateľstvo existovalo, ale len cca 8 mesiacov. obaja sme popri tom niekoho mali, dokonca som sa ju snažil dať dokopy s mojím najlepším kamošom, lebo som ich chcel mať pri sebe oboch :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

minuly vikend ukazal ze ano. snazil som sa jej najst partiu aby mala s kym chodit vonku, kedze v meste kde je na skole prakticky nikoho nepozna, a ked som sa zmienil, ze moj kamarat, s ktorym si dobre porozpravala je single tak sa potesila... ale to tiez len s podobnych pohnutok ako kolega nad mnou :)
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Môžu byť kamaráti, ale to musí byť splnená podmienka, že sa jeden druhému nebudú páčiť. To by sa nedalo. Ich vnútorné nutkanie by ich nútilo k tomu, aby to progresívne z toho vzťahu kamarátstva posunuli na niečo viac.
Filipito
Darca
Darca

Mozu byt baba a chlap kamarati?

Príspevok od používateľa Filipito »

Imho nemozu, osobne by som to asi nedokazal, mozno keby ma dievca vobec nepritahovalo...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

a co situacia, ked spolu nieco skusili a prisli na to (aj ked nie v rovnakom case), ze su si obaja sympaticki, velmi dobre si rozumeju, ale je nieco pre co nemozu mat spolu vztah? vztah by bol vyhodou, ale to neznamena, ze ked nie je, tak pre mna skoncila ako osoba, s ktorou si mam stale co povedat, dokazeme sa vynikajuco zabavit a teda jedine cim sa lisime od ludi vo vztahu ze si nevravime "sladkosti", nevodime sa ruky a nespime spolu...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Taktiez kamaratstvo velmi tazko umna co sa dievcat tyka. Nepoviem, ze niesom kamarat s kamaratovymi frajerkami a jej znamymi, ale to je take kamaratstvo v style, ze niesom s nimi skoro vobec a ked som tak debatime o tom co je noveho. Takze takych "kamaratov" mozem mat aj tisic. Ale taku kamaratku s ktorou by som travil volny cas, behal po akciach, pacila by sa mi a vedel som, ze z toho nic nebude, by ma asi tryznilo.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Zajačik napísal:Môžu byť kamaráti, ale to musí byť splnená podmienka, že sa jeden druhému nebudú páčiť. To by sa nedalo. Ich vnútorné nutkanie by ich nútilo k tomu, aby to progresívne z toho vzťahu kamarátstva posunuli na niečo viac.
stačí mať nejakú objektívnu prekážku, prečo nemôžu mať tí dvaja vzťah a kamarátstvo je na svete... a keď tie prekážky pominú, môže byť z toho aj niečo viac :wink:
Forsaken
King
King

Filipito napísal:Imho nemozu, osobne by som to asi nedokazal, mozno keby ma dievca vobec nepritahovalo...
dakujem existuje dakto ...
juu aj Soviet..
vonjose napísal:Normálne sa s nimi bavím ako aj s chalanmi (pochopiteľne väčšinou o iných témach). Nerobí mi to problém aj ak ma fyzicky priťahujú.
toto mi proste nejde dokopy "Normalne sa snimi bavim" + "ma fyzicky pritahuju", cize ako sa potom bavis s dievcatami ktore chces?
zuzanuska napísal:takže môže takéto priateľstvo existovať, ale proste tam tá iskra nie je. a to, že mi je niekto sympatický ešte neznamená, že s ním musím aj niečo mať.
podľa mňa iskra medzi opacnimi pohlaviami je vzdy, ked su si sympaticky, ked nie nemozno o tom takto hovorit... ked nie je iskra medzi tym kto ti je sympaticky tak je to cudne., a nevravim z niekym nieco mat, ale proste ako si nazvala ta iskra potom asi meni kus to "priatelstvo"

Djbass a ostatni, nemam rad ked niekto miesto diskusie sa hra na psychologa mojej osobnosti...
maciatko99 napísal:Nie je všetko len o príťažlivosti a kráse. .
jojoj zvelicene povedane: hej tak sa chod kamaratit s ciganom do osady a potom mozes toto napisat.

asi ked ti je dakto nesympaticky a nemozes sa neho pozerat tak s nim nebudes kamaratka ci ano? a teraz myslim kamaratstvo na vyssej urovni, nie cau ahoj.
jackb napísal:minuly vikend ukazal ze ano. snazil som sa jej najst partiu aby mala s kym chodit vonku, kedze v meste kde je na skole prakticky nikoho nepozna, a ked som sa zmienil, ze moj kamarat, s ktorym si dobre porozpravala je single tak sa potesila... ale to tiez len s podobnych pohnutok ako kolega nad mnou :)
svojej znamej si dohodil svojho znameho, to ta robi jej kamaratom ?, resp. nastala zhoda okolnosti ze obaja boli single.
Zajačik napísal:Môžu byť kamaráti, ale to musí byť splnená podmienka, že sa jeden druhému nebudú páčiť.
osobne si myslim ze ked si snim nejako dlhsie, tak casom sa ti bud zacne pacit, alebo ho zacnes nenavidiet., nieco take ze nebudes mat emocie neexistuje.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Forsaken napísal: ...
To že ma baba fyzicky priťahuje neznamená že s ňou chcem mať vzťah. S tými čo chcem sa proste bavím inak, flirtujem s nimi, hádžem komplimenty, a pochopiteľne sa s nimi snažím tráviť viacej času...
Napísať odpoveď