Filipito napísal:Imho nemozu, osobne by som to asi nedokazal, mozno keby ma dievca vobec nepritahovalo...
dakujem existuje dakto ...
juu aj Soviet..
vonjose napísal:Normálne sa s nimi bavím ako aj s chalanmi (pochopiteľne väčšinou o iných témach). Nerobí mi to problém aj ak ma fyzicky priťahujú.
toto mi proste nejde dokopy "Normalne sa snimi bavim" + "ma fyzicky pritahuju", cize ako sa potom bavis s dievcatami ktore chces?
zuzanuska napísal:takže môže takéto priateľstvo existovať, ale proste tam tá iskra nie je. a to, že mi je niekto sympatický ešte neznamená, že s ním musím aj niečo mať.
podľa mňa iskra medzi opacnimi pohlaviami je vzdy, ked su si sympaticky, ked nie nemozno o tom takto hovorit... ked nie je iskra medzi tym kto ti je sympaticky tak je to cudne., a nevravim z niekym nieco mat, ale proste ako si nazvala ta iskra potom asi meni kus to "priatelstvo"
Djbass a ostatni, nemam rad ked niekto miesto diskusie sa hra na psychologa mojej osobnosti...
maciatko99 napísal:Nie je všetko len o príťažlivosti a kráse. .
jojoj zvelicene povedane: hej tak sa chod kamaratit s ciganom do osady a potom mozes toto napisat.
asi ked ti je dakto nesympaticky a nemozes sa neho pozerat tak s nim nebudes kamaratka ci ano? a teraz myslim kamaratstvo na vyssej urovni, nie cau ahoj.
jackb napísal:minuly vikend ukazal ze ano. snazil som sa jej najst partiu aby mala s kym chodit vonku, kedze v meste kde je na skole prakticky nikoho nepozna, a ked som sa zmienil, ze moj kamarat, s ktorym si dobre porozpravala je single tak sa potesila... ale to tiez len s podobnych pohnutok ako kolega nad mnou

svojej znamej si dohodil svojho znameho, to ta robi jej kamaratom ?, resp. nastala zhoda okolnosti ze obaja boli single.
Zajačik napísal:Môžu byť kamaráti, ale to musí byť splnená podmienka, že sa jeden druhému nebudú páčiť.
osobne si myslim ze ked si snim nejako dlhsie, tak casom sa ti bud zacne pacit, alebo ho zacnes nenavidiet., nieco take ze nebudes mat emocie neexistuje.