Mozu byt baba a chlap kamarati?
Re: Mozu byt baba a chlap kamarati?
ok merco - keby ti povedala "chcem sa s tebou vyspať" - ako by si reagoval? mi chceš povedať, že kvôli jej povahe by si do toho nešiel? pochybujem.... a už to nie je kamarátstvo
Tak by to bolo kamarátstvo s výhodami
ale stále to nieje citový vzťah. Ale keď to berieš takto tak máš pravdu. Ale stále niesú v tom city.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Teraz budú chalani tvrdiť, že to možné nie je a baby, že to možné je.
Ja by som na základe jedného videa nesúdila celkovo.
Presne, 100 ludí 100 chutí ako sa hovorí, nemusí byť každý chalan rovnaký (dúfam že si teraz o mne nebudete myslieť že som gáj
)
ja to nesúdim na základe videa, ale na základe svojich skúseností... to video to len krásne ilustruje...
len malo kamaratok by sa vedelo vyspat bez citovej nadstavby. kym by som si nebol isty tak by som do toho nesiel a povedal by som jej to na rovinuMaki napísal:ok merco - keby ti povedala "chcem sa s tebou vyspať" - ako by si reagoval? mi chceš povedať, že kvôli jej povahe by si do toho nešiel? pochybujem.... a už to nie je kamarátstvo
-
Shark NX
Addict
Merco treba si uvedomit, ze ako Maki hovori, chlap dokaze byt kamarat s babou ktora sa mu napriklad fyzicky nepaci natolko aby sa o nieco pokusal. Pripadne ked to je priatelka kamarata z partie alebo iny pripad, ktoreho sa nesmies dotknut 
Samozrejme nikde nehovorim, ze ta baba musi byt skareda alebo nieco, ale cim blizsie je tvojho "idealu" tym to je menej realne.
Uprimne, moje kamaratky su baby starsie o par rokov alebo pomali o pol generacie, baby vo vztahu (ale s chlapikom sa poznam osobne minimalne rovnako dlho ako s nou, pripadne s nim som vacsi kamarat ako s nou), baby ktore sa mi nepacia, alebo nepacia natolko aby som po nich vystrelil a tak.
Skusal som byt kamarat aj s takymi co mi slina tiekla a bol tam velky problem v tom, ze som po nej ci uz vedome alebo podvedome isiel a stopol sa potom v momente ked som zistil ze mi na nej az prilis zalezi.
Samozrejme nikde nehovorim, ze ta baba musi byt skareda alebo nieco, ale cim blizsie je tvojho "idealu" tym to je menej realne.
Uprimne, moje kamaratky su baby starsie o par rokov alebo pomali o pol generacie, baby vo vztahu (ale s chlapikom sa poznam osobne minimalne rovnako dlho ako s nou, pripadne s nim som vacsi kamarat ako s nou), baby ktore sa mi nepacia, alebo nepacia natolko aby som po nich vystrelil a tak.
Skusal som byt kamarat aj s takymi co mi slina tiekla a bol tam velky problem v tom, ze som po nej ci uz vedome alebo podvedome isiel a stopol sa potom v momente ked som zistil ze mi na nej az prilis zalezi.
chodiš s takými na ktorých ti nezáleží?Shark NX napísal: a stopol sa potom v momente ked som zistil ze mi na nej az prilis zalezi.
Zásada číslo jedna, nikdy neriešiť s kamarátom .... potom jasné že môže byť žena s mužom priateľmi .. Mám takého.. jedna strana ale skôr či neskôr niečo skúsi, žiaľ takto som prišla o veľmi dobrého kamaráta, nazvala by som ho " soulmate " a mrzí ma to dodnes, ale ak priateľstvo z jeho strany prejde do zamilovanosti a potom neskôr do posadnutosti, tak si to priateľstvo rýchlo rozmyslíte.. 
podľa mňa áno
ja osobne mám takú dilemu kedže jedno dievča poznám už dlho a je to super kamarátka
nuž nechcem ísť dalej pretože sa bojím že by som to niečim pokazil etc.
-
Shark NX
Addict
Nie, ale proste ked vies, ze ta dana kamaratka ma len za "soulmate" ako to oznacila kafiatko tak sa zbytocne trapis.king napísal:chodiš s takými na ktorých ti nezáleží?
Ono, je tazke udrziavat kamaratstvo v momente, ked zena ktoru mas viac nez rad, zacne chodit s niekym inym a nech sa snazis akokolvek, vo vnutri ta to hryzie. V tom momente su dve moznosti, bud jej objasnis preco s nou musis prerusit kontakt alebo proste zmiznes.
Pekný večer vo spolok, no určite môžeme byť kamarátky s opačným pohlavím, ibaže skôr či neskôr sa to zmení, z dôvodu príťažlivosti alebo spoločného porozumenia. Mám za sebou takú to skúsenosť, vybrala som si kamarátstvo. Našťastie to pochopil a sme kamošmi až dodnes 
Ale možnože on ťa ako kamarátku neberie aj keď sa tak tvári...ak bol do teba zamilovaný tak neviem či by ho to prešlo
-
Grim
Darca
...neviem, či to tu už bolo, ale súvisí to s témou...tým sa ale nesnažím povedať ani naznačiť, že by to vyjadrovalo môj názor...
http://www.libise.cz/2011/12/proc-zeny- ... t-pratele/
http://www.libise.cz/2011/12/proc-zeny- ... t-pratele/
Presne tak to je. Ženy si vo väčšine prípadoch myslia, že môžu byť iba kamaráti, pretože ako iste vieme, naše nežné polovičky sú viac citovo založené a v tejto oblasti sa pohybujú v rovine zidealizovanej. Avšak to, že v skutočnosti ju ten jej "kamarát" tajne ľúbi alebo je do nej zamilovaný, tak to už buď nevedia/nevidia, alebo to nechcú vidieť. Týmto nás ženy vlastne neuvedomene trýznia, pretože ony si žijú vo svojej utkvelej predstave že to tak byť môže, no muž väčšinou vždy očakáva viac a viac, no jemu sa to nedostáva, čo sa pre muža stáva problém...Je to ako na smäd umierajúcemu podať podnos s obrovskou porciou jedla.
Nie, rozhodne nemôžu byť "len" kamaráti...To nejde...
Nie, rozhodne nemôžu byť "len" kamaráti...To nejde...
S tým videom ako argumentom mi už troška leziete na nervy. Zapnite mozog (sekcia: kritické myslenie) a uvedomte si, že na univerzite za 3 hodiny natočím toľko respondentov, že to môžem zostrihať ako chcem a s akýmkoľvek výsledkom.
To video neukazuje nič, iba to ako študenti márnia čas na hlúposti.
-
bolek
Guru
Súhlasím s príspevkom vyššie. Každý, kto by chcel by mohol natočiť aj úplne opačné video. 
begbee real talk, predstav si situáciu nemáš priateľku bol by si s partiou vonku bola by tam holka ktorá by sa ti páčila (po fyzickej a psychickej stránke) samozrejme by s nimkým z partie nechodila ani nič podobné, a ty by si s ňou dokázal byť iba kamarát?begbeee napísal:S tým videom ako argumentom mi už troška leziete na nervy. Zapnite mozog (sekcia: kritické myslenie) a uvedomte si, že na univerzite za 3 hodiny natočím toľko respondentov, že to môžem zostrihať ako chcem a s akýmkoľvek výsledkom.
Ak áno tak si pre mňa bohom a za to ťa budem uznávať do konca života
Ja nehovorím, že zástancovia smeru "Nemožné" nemajú pravdu
Vlastne sa do diskusie ani nezapájam, lebo v tomto prípade to považujem za stratu času (no offense, téma proste nie je pre mňa zaujímavá).
Všetko čo som chcel povedať je, že spomenuté video nemá žiadnu výpovednú hodnotu a ako argument by som ho radšej ani neuvádzal.
Všetko čo som chcel povedať je, že spomenuté video nemá žiadnu výpovednú hodnotu a ako argument by som ho radšej ani neuvádzal.
jasné, že video bolo zostrihané a tak, ja nepatrím do skupiny nemožné, len tvrdím to že moje city/pocity by to určite nevydržali. Samozrejme keby ma vôbec nepriťahovalo tak je to o inom ale to už by som nepovažoval za výzvu