Mr. Bombastyk

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

prosex napísal:cital som jeden clanok, aj som sa ho snazil najst, ale nepodarilo sa, no a bolo tam pisane vsetko o nich. Kazda z nich je normalna vystudovana baba, ziadna stetka ani kur*a, ako by si to niekto myslel. Preco by baba, ktora dobre vyzera mala byt kur*a? Sorry mozno sa mylim a su uplne ine...
Preco by studovana zenska nemohla byt kur*a???
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

xraay napísal:Dajake info o mambe : Chodi na Gym Ivana Horvata v Bratislave , a je tak trochu ciganka.

PS : Bruno si tymto programom znicil karieru. Uz mi zacal leizt na nervy pri SHS 2 no a Mr. Bombastyck je kol do rakvy
OMg ty tam chodis??? No mamba bola aj v superstar a dokonca spievala na jednej akcii dost zle Don´t CHA. grrr Mamba ,ti hamba.

dalsia novinka: s Brunom sme stary kamosi, raz som ho skoro zrazil na biku pod Michalskou branou a jedenkrat mi dokonca podrzal dvere v radiu :DDD
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

XilleR napísal:Preco by studovana zenska nemohla byt kur*a???
lebo vacsinou maju takyto ludia viac moznosti ako sa dostat k peniazom... a kazda kur*a je skareda, narozdiel od tychto.
ace41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ace41 »

Victor12 napísal:nestoji ani za hvn
Asi tak, iba naháňajú sledovanosť.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prosex napísal:cital som jeden clanok, aj som sa ho snazil najst, ale nepodarilo sa, no a bolo tam pisane vsetko o nich. Kazda z nich je normalna vystudovana baba, ziadna stetka ani kur*a, ako by si to niekto myslel. Preco by baba, ktora dobre vyzera mala byt kur*a? Sorry mozno sa mylim a su uplne ine...
Preboha prosex ty tak strasne trepes ...
Ty uz nevies najst clanok o nich .. ty vies ze kazdy vystudovany clovek nema nudzu o peniaze ..Vies co uverim az uvidim ten clanok , o ich studiu ...
Obycajne p1curieny , ich chovanie je chovanie normalnej kur*y

A tom ze kazda kur*a je skareda , to sa mi ani nechce vyjadrovat , ty si ich vela asi nevidel
Scharman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scharman »

Takze tu mp3 mam ak chcete tak hodim 204-436-401....a ta relacia je trapna ale tie babenky :shock:
pinco
Darca
Darca

Švíík napísal:Preboha prosex ty tak strasne trepes ...
Ty uz nevies najst clanok o nich .. ty vies ze kazdy vystudovany clovek nema nudzu o peniaze ..Vies co uverim az uvidim ten clanok , o ich studiu ...
Obycajne p1curieny , ich chovanie je chovanie normalnej kur*y

A tom ze kazda kur*a je skareda , to sa mi ani nechce vyjadrovat , ty si ich vela asi nevidel
trepem?! Teraz mozno ano kedze nemam o nich nic. Zober si to ako chces mne absolutne nezalezi na tom co si ty myslis. A podla teba ako by sa mali tie p1curieny chovat v tej relacii? Ci ty ich poznas aj osobne vsak a vies ake su naozaj. Si jeden z tych co nadavaju aka je to hlupost ale pritom to pozera. Napises sem ake su to kur*y ale prave to je ta vec preco to pozeras. By ma zaujimalo kolko ku*iev si videl ty ano jasne vacsina z nich su modelky... daj typ aspon na jednu peknu... vies co uverim az ju uvidim...
p.s.: dnes ti ide mr. bombastik nezabudni nahravat :wink:

/edit: http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.ph ... 006/66868O
schw33k
Guru
Guru

prosex napísal:trepem?! Teraz mozno ano kedze nemam o nich nic. Zober si to ako chces mne absolutne nezalezi na tom co si ty myslis. A podla teba ako by sa mali tie p1curieny chovat v tej relacii? Ci ty ich poznas aj osobne vsak a vies ake su naozaj. Si jeden z tych co nadavaju aka je to hlupost ale pritom to pozera. Napises sem ake su to kur*y ale prave to je ta vec preco to pozeras. By ma zaujimalo kolko ku*iev si videl ty ano jasne vacsina z nich su modelky... daj typ aspon na jednu peknu... vies co uverim az ju uvidim...
p.s.: dnes ti ide mr. bombastik nezabudni nahravat :wink:

/edit: http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.ph ... 006/66868O
No ja vlastne ani netusim co Ti mam odpisat na tie bludy venovane mne ..Zaujimave ze ma poznas lepsie ako ja sam seba ..
Ty vies ze to pozeravam ( ano pilotnu cast som si pozrel )
Kolko ku*iev som ja videl :oops: nerob uz ...Hovorim chovaju sa ako kur*y , neviem ci to maju v scenari alebo co , ale zhadzuju totalne chlapov..
Vlastne , sry ze som odpisal , ved teba nezaujima iny nazor ...( este ze sme na fore , vsak ..)
Ps: napises ze KAZDA kur*a je skareda ,ibaze tvoj mozog si spomenie iba na ciganky stojace pri cerpackach , uvedom si ze existuje aj ina vrstva a to je LuXuSne prostitutky
pinco
Darca
Darca

Švíík napísal:No ja vlastne ani netusim co Ti mam odpisat na tie bludy venovane mne ..Zaujimave ze ma poznas lepsie ako ja sam seba ..
Ty vies ze to pozeravam ( ano pilotnu cast som si pozrel )
Kolko ku*iev som ja videl :oops: nerob uz ...Hovorim chovaju sa ako kur*y , neviem ci to maju v scenari alebo co , ale zhadzuju totalne chlapov..
Vlastne , sry ze som odpisal , ved teba nezaujima iny nazor ...( este ze sme na fore , vsak ..)
Ps: napises ze KAZDA kur*a je skareda ,ibaze tvoj mozog si spomenie iba na ciganky stojace pri cerpackach , uvedom si ze existuje aj ina vrstva a to je LuXuSne prostitutky
zrejme aj ty vies ze toto nebude nikde smerovat. Ja budem pisat svoje a ty zase svoje. Uznavam ze mas v niecom pravdu (konkr. ano myslel som na tie ciganky). Nepotrebujem sa tu s nikym natahovat a uz vobec netuzim po tom aby som sa s tebou hadal. Sorry ospravedlnujem sa ti.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

kurv* to nie su, ale su to namyslene baby a spravaju sa povysenecky, takze su v inom zmysle tie kur*y
schw33k
Guru
Guru

prosex napísal:zrejme aj ty vies ze toto nebude nikde smerovat. Ja budem pisat svoje a ty zase svoje. Uznavam ze mas v niecom pravdu (konkr. ano myslel som na tie ciganky). Nepotrebujem sa tu s nikym natahovat a uz vobec netuzim po tom aby som sa s tebou hadal. Sorry ospravedlnujem sa ti.
Mas pravdu
Samozrejme ani ja sa nepotrebujem s nikym hadat ... Bola to taka mala vymena nazorov , kazdy mame svoj nazor

:wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mier, páni!
JumperAL napísal: su to namyslene baby a spravaju sa povysenecky, takze su v inom zmysle tie kur*y
Bývam galantný k ženám, ale TOTO? :lol:
Ako sa spieva od Lucie: Z malého kačátka plastická hyena :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

JumperAL: Ako si prisiel k tomu, ze sa spravaju povys. a su namyslene??? Nie je nahodou ich uloha presne stanovena dramaturgiou alebo reziou relacie, kde im presne stanovia podmienky ako maju vystupovat, co mozu a co nemozu povedat atd...???
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

hojko napísal:Nie je nahodou ich uloha presne stanovena dramaturgiou alebo reziou relacie, ...
SAMOZREJME, že všetko dikutujú ľudia mimo záber kamery, a správanie komanda nie je výnimkou; pretože chcú dosahovať čo najvačší divácky záujem.
Ale stráviť s výhercom kola noc, "počas ktorej bude tiecť šampanské prúdom :) " - ja viem, že k ničomu nedôjde, ale tak či onak to chce kopu ženskej odvahy a do istej miery aj exhibicionizmu.
Môj názor je, že bežné smrteľné dievča by sa asi do tejto pozície neprihlásilo, čiže účinkujúce musia mať v sebe (možno v hlave) niečo "viac". No lenže peniaze majú tendenciu skresľovať zmýšľanie - a mladé dievčatá nie sú výimkou ...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:JumperAL: Ako si prisiel k tomu, ze sa spravaju povys. a su namyslene??? Nie je nahodou ich uloha presne stanovena dramaturgiou alebo reziou relacie, kde im presne stanovia podmienky ako maju vystupovat, co mozu a co nemozu povedat atd...???
sorry, ale jednu poznam osobne ;-) a fakt len ta KIKA mi pripada byt normalna.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

JumperAL napísal:sorry, ale jednu poznam osobne ;-)
a dala ti uz?
necudoval by som sa keby ano :D

neber vazne robim si flipy :D
xraay
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xraay »

JumperAL napísal:OMg ty tam chodis??? No mamba bola aj v superstar a dokonca spievala na jednej akcii dost zle Don´t CHA. grrr Mamba ,ti hamba.

dalsia novinka: s Brunom sme stary kamosi, raz som ho skoro zrazil na biku pod Michalskou branou a jedenkrat mi dokonca podrzal dvere v radiu :DDD
Nie ale segra
JumperAL
Medium Star
Medium Star

xraay napísal:Nie ale segra
ktora trieda?
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

fikus-kukis napísal: Môj názor je, že bežné smrteľné dievča by sa asi do tejto pozície neprihlásilo, čiže účinkujúce musia mať v sebe (možno v hlave) niečo "viac". No lenže peniaze majú tendenciu skresľovať zmýšľanie - a mladé dievčatá nie sú výimkou ...
Tie baby musia byt samozrejme sebavedome aby ta relacia posobila tak ako posobi, viac nez tie "bezne, normalne" ako spominas.
Samozrejme ze z nich kazda este aj prehana, je to ucel tej relacie, ale viem ze sa v reale nespravaju o moc "hamblivejsie".
Kazda z nich za to dostane 90 litrov (9 relacii x 10 litrov).
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Mňa to baví pozerať, ale sere ma to že je to také veci ako keď komando kŕmi víťaza a je to od 18 rokov. Čakal som od toho niečo viac. A prestal som mať rád to komando, keď si naposledy vybrali to špáratko za víťaza. :lol: tak to bol trapazzzz
Zamknuté