Preco by studovana zenska nemohla byt kur*a???prosex napísal:cital som jeden clanok, aj som sa ho snazil najst, ale nepodarilo sa, no a bolo tam pisane vsetko o nich. Kazda z nich je normalna vystudovana baba, ziadna stetka ani kur*a, ako by si to niekto myslel. Preco by baba, ktora dobre vyzera mala byt kur*a? Sorry mozno sa mylim a su uplne ine...
Mr. Bombastyk
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
OMg ty tam chodis??? No mamba bola aj v superstar a dokonca spievala na jednej akcii dost zle Don´t CHA. grrr Mamba ,ti hamba.xraay napísal:Dajake info o mambe : Chodi na Gym Ivana Horvata v Bratislave , a je tak trochu ciganka.
PS : Bruno si tymto programom znicil karieru. Uz mi zacal leizt na nervy pri SHS 2 no a Mr. Bombastyck je kol do rakvy
dalsia novinka: s Brunom sme stary kamosi, raz som ho skoro zrazil na biku pod Michalskou branou a jedenkrat mi dokonca podrzal dvere v radiu :DDD
Preboha prosex ty tak strasne trepes ...prosex napísal:cital som jeden clanok, aj som sa ho snazil najst, ale nepodarilo sa, no a bolo tam pisane vsetko o nich. Kazda z nich je normalna vystudovana baba, ziadna stetka ani kur*a, ako by si to niekto myslel. Preco by baba, ktora dobre vyzera mala byt kur*a? Sorry mozno sa mylim a su uplne ine...
Ty uz nevies najst clanok o nich .. ty vies ze kazdy vystudovany clovek nema nudzu o peniaze ..Vies co uverim az uvidim ten clanok , o ich studiu ...
Obycajne p1curieny , ich chovanie je chovanie normalnej kur*y
A tom ze kazda kur*a je skareda , to sa mi ani nechce vyjadrovat , ty si ich vela asi nevidel
trepem?! Teraz mozno ano kedze nemam o nich nic. Zober si to ako chces mne absolutne nezalezi na tom co si ty myslis. A podla teba ako by sa mali tie p1curieny chovat v tej relacii? Ci ty ich poznas aj osobne vsak a vies ake su naozaj. Si jeden z tych co nadavaju aka je to hlupost ale pritom to pozera. Napises sem ake su to kur*y ale prave to je ta vec preco to pozeras. By ma zaujimalo kolko ku*iev si videl ty ano jasne vacsina z nich su modelky... daj typ aspon na jednu peknu... vies co uverim az ju uvidim...Švíík napísal:Preboha prosex ty tak strasne trepes ...
Ty uz nevies najst clanok o nich .. ty vies ze kazdy vystudovany clovek nema nudzu o peniaze ..Vies co uverim az uvidim ten clanok , o ich studiu ...
Obycajne p1curieny , ich chovanie je chovanie normalnej kur*y
A tom ze kazda kur*a je skareda , to sa mi ani nechce vyjadrovat , ty si ich vela asi nevidel
p.s.: dnes ti ide mr. bombastik nezabudni nahravat
/edit: http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.ph ... 006/66868O
No ja vlastne ani netusim co Ti mam odpisat na tie bludy venovane mne ..Zaujimave ze ma poznas lepsie ako ja sam seba ..prosex napísal:trepem?! Teraz mozno ano kedze nemam o nich nic. Zober si to ako chces mne absolutne nezalezi na tom co si ty myslis. A podla teba ako by sa mali tie p1curieny chovat v tej relacii? Ci ty ich poznas aj osobne vsak a vies ake su naozaj. Si jeden z tych co nadavaju aka je to hlupost ale pritom to pozera. Napises sem ake su to kur*y ale prave to je ta vec preco to pozeras. By ma zaujimalo kolko ku*iev si videl ty ano jasne vacsina z nich su modelky... daj typ aspon na jednu peknu... vies co uverim az ju uvidim...
p.s.: dnes ti ide mr. bombastik nezabudni nahravat
/edit: http://www.cassovia.sk/korzar/clanok.ph ... 006/66868O
Ty vies ze to pozeravam ( ano pilotnu cast som si pozrel )
Kolko ku*iev som ja videl
Vlastne , sry ze som odpisal , ved teba nezaujima iny nazor ...( este ze sme na fore , vsak ..)
Ps: napises ze KAZDA kur*a je skareda ,ibaze tvoj mozog si spomenie iba na ciganky stojace pri cerpackach , uvedom si ze existuje aj ina vrstva a to je LuXuSne prostitutky
zrejme aj ty vies ze toto nebude nikde smerovat. Ja budem pisat svoje a ty zase svoje. Uznavam ze mas v niecom pravdu (konkr. ano myslel som na tie ciganky). Nepotrebujem sa tu s nikym natahovat a uz vobec netuzim po tom aby som sa s tebou hadal. Sorry ospravedlnujem sa ti.Švíík napísal:No ja vlastne ani netusim co Ti mam odpisat na tie bludy venovane mne ..Zaujimave ze ma poznas lepsie ako ja sam seba ..
Ty vies ze to pozeravam ( ano pilotnu cast som si pozrel )
Kolko ku*iev som ja videlnerob uz ...Hovorim chovaju sa ako kur*y , neviem ci to maju v scenari alebo co , ale zhadzuju totalne chlapov..
Vlastne , sry ze som odpisal , ved teba nezaujima iny nazor ...( este ze sme na fore , vsak ..)
Ps: napises ze KAZDA kur*a je skareda ,ibaze tvoj mozog si spomenie iba na ciganky stojace pri cerpackach , uvedom si ze existuje aj ina vrstva a to je LuXuSne prostitutky
Mas pravduprosex napísal:zrejme aj ty vies ze toto nebude nikde smerovat. Ja budem pisat svoje a ty zase svoje. Uznavam ze mas v niecom pravdu (konkr. ano myslel som na tie ciganky). Nepotrebujem sa tu s nikym natahovat a uz vobec netuzim po tom aby som sa s tebou hadal. Sorry ospravedlnujem sa ti.
Samozrejme ani ja sa nepotrebujem s nikym hadat ... Bola to taka mala vymena nazorov , kazdy mame svoj nazor
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
SAMOZREJME, že všetko dikutujú ľudia mimo záber kamery, a správanie komanda nie je výnimkou; pretože chcú dosahovať čo najvačší divácky záujem.hojko napísal:Nie je nahodou ich uloha presne stanovena dramaturgiou alebo reziou relacie, ...
Ale stráviť s výhercom kola noc, "počas ktorej bude tiecť šampanské prúdom
Môj názor je, že bežné smrteľné dievča by sa asi do tejto pozície neprihlásilo, čiže účinkujúce musia mať v sebe (možno v hlave) niečo "viac". No lenže peniaze majú tendenciu skresľovať zmýšľanie - a mladé dievčatá nie sú výimkou ...
sorry, ale jednu poznam osobnehojko napísal:JumperAL: Ako si prisiel k tomu, ze sa spravaju povys. a su namyslene??? Nie je nahodou ich uloha presne stanovena dramaturgiou alebo reziou relacie, kde im presne stanovia podmienky ako maju vystupovat, co mozu a co nemozu povedat atd...???
Nie ale segraJumperAL napísal:OMg ty tam chodis??? No mamba bola aj v superstar a dokonca spievala na jednej akcii dost zle Don´t CHA. grrr Mamba ,ti hamba.
dalsia novinka: s Brunom sme stary kamosi, raz som ho skoro zrazil na biku pod Michalskou branou a jedenkrat mi dokonca podrzal dvere v radiu :DDD
Tie baby musia byt samozrejme sebavedome aby ta relacia posobila tak ako posobi, viac nez tie "bezne, normalne" ako spominas.fikus-kukis napísal: Môj názor je, že bežné smrteľné dievča by sa asi do tejto pozície neprihlásilo, čiže účinkujúce musia mať v sebe (možno v hlave) niečo "viac". No lenže peniaze majú tendenciu skresľovať zmýšľanie - a mladé dievčatá nie sú výimkou ...
Samozrejme ze z nich kazda este aj prehana, je to ucel tej relacie, ale viem ze sa v reale nespravaju o moc "hamblivejsie".
Kazda z nich za to dostane 90 litrov (9 relacii x 10 litrov).