V podstate suhlasim, ale aspon ten treti gol sa mi vobecc nevidi, ze je na vine Stana. Sak obranca tam postaval ako u baru a celkovo hra bola velmi zvlastna, niektore prihravky doslova zotrvacnostou smerovali k dalsiemu hracovi. Skratka tej hre vela chybalo na to, aby to cloveka vyburcovalo. Ale vyhrali sme, vdaka bohu.kali520 napísal:Vlastne som ocakavl takyto zapas. Zajedno nas tym je slaby a momentalne nemame ani na takych nemcov svajciarov nie to este svetove spicky.
Za druhe Madari su jednoducho Madari. Nechcem tu v sporte moc politikarcit ale ich menatalita sa nezapre a bolo to vidiet aj pri tom ich priblblom vrieskani pocas nasej hymny. Ten narod ma zrejme uz odmalicka zafixovane v hlave sovinsitcke myslenie najma voci slovakom. Stavim sa ze toto hulakat nebud pri hymne s Kanadou alebo Bielorusmi. A preto aj hokejisti pomerne dost bojovali.
Inak ten madarsky hokej jedna tragedia, od Kanady uz tu bolo spomentue dostanu zrejme tych 10 kusov od bielorusov mozno 5. Ich goli boli vysledkom najma nasej ubohej obrannej hry a uz vlastne klasicky nasej najvacsej slabiny a tou je brankar. Najma druhy a treti prpad to boli Stanove goly.
MS 2009 v hokeji
-
mirak2
Hardcore addict
bielorusi robia to iste, mozno este lepsie a maju aj jedneho hokejistu co vie hrat hokej - Grabovskij..od kanady dostaneme...Calligen09 napísal:Môžem konštatovať, že Maďari vedia brániť, ale nevedia hrať hokej! Ďalej to vidím tak, že s Bieloruskom príde výhra a možno s nejakým tým šťastím potrápime Kanadu a potom...
a je to rija, rija, hungarija
aj napriek tomu ze Stana je kosican, nepaci sa mi styl chytania tohto brankara a uprimne neviem co robi v ruskej lige
-
Sagittarius
Guru
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak takto chcú hrať aj ďalej, tak to bude veľmi rýchlo aj koniec turnaja. To že to bol prvý zápas ich neospravedlňuje, a už vôbec nie keď to boli maďari. Omg, veď to by nás potom aj Tibet trápil?Gajdy napísal:nasi hrali iba ked museli a potom davali goli a daka extra slava to nebola bolo vidno ze to je zaciatok turnaja
Zapas bol pre našuich ťažký...bolo vidno dosť nezohratosť
aj ja som za top aby do brani išiel Jano proti bielorusom
Myslím že by trebalo viac strieľať od modrej veď počas zapasu sme mali takýchto striel možno 3..a mame na to hračov ako Sekera,Smrek...
Hlavne je ale že sme vyhrali..Uvidime ako si s maďarmi poradia kanaďania
aj ja som za top aby do brani išiel Jano proti bielorusom
Myslím že by trebalo viac strieľať od modrej veď počas zapasu sme mali takýchto striel možno 3..a mame na to hračov ako Sekera,Smrek...
Hlavne je ale že sme vyhrali..Uvidime ako si s maďarmi poradia kanaďania
Je to filcova špecialitka, že na pri počiatočných zápasoch, proti slabšiemu superovi dá staňu. Robil tak aj na ZOH v salt lake a MS 2002 keď trénoval.
Proti Belorusom môžme čakať v bránke Lašáka, proti Kanade možno Haláka.
Nezohranosť tímu sa ukázala. Dobre myslené rozohrávky alebo vysunutie krídla stroskotavali na nedorozumeniach. Verím, že tréner s tým niečo do ďalšieho zápasu urobí.
Proti Belorusom môžme čakať v bránke Lašáka, proti Kanade možno Haláka.
Nezohranosť tímu sa ukázala. Dobre myslené rozohrávky alebo vysunutie krídla stroskotavali na nedorozumeniach. Verím, že tréner s tým niečo do ďalšieho zápasu urobí.
Preboha svätého, som včera stratil 5 rokov života pri tom hokeji, a po tom, čo Maďari vyrovnali som vážne rozmýšľal, že vypnem TV.. Chvalabohu som ale zápas dopozeral, no ten stres to bolo teda hrozné..
Staňa dokopy 5 vážnych striel, z ktorých inkasoval 3 góly od Maďarov (aj keď boli dobre trafené až na ten posledný, tam mali obrancovia upratať pred bránou) - výsledok hovorí inak, no nehrali sme zle.. Mali sme len problémy s maďarskou defenzívou a napádaním.. Vyzerá to ale tak, že tento zápas aj tak do osemfinálovej skupiny nebude započítaný, lebo Maďari vypadnú, a tak sa teraz musíme sústrediť na zápas s BLR, ktorý by mal byť jeden z rozhodujúcich čo sa postupu do 1/4 finále týka..
Inak ma pobúrilo správanie maďarských "futbalových" fanúšikov, no na hokeji zahádzať miesto za bránou svetlicami? Dobre, to by ešte nič nebolo, ale to, čo robili pri našej hymne?! Najprv pískali a potom začali to svoje "RIA RIA HUNGARIA" + skákali do bitky pred zápasom.. odpad, hnus, svinstvo! Potom kto vyvoláva konflikty..
Staňa dokopy 5 vážnych striel, z ktorých inkasoval 3 góly od Maďarov (aj keď boli dobre trafené až na ten posledný, tam mali obrancovia upratať pred bránou) - výsledok hovorí inak, no nehrali sme zle.. Mali sme len problémy s maďarskou defenzívou a napádaním.. Vyzerá to ale tak, že tento zápas aj tak do osemfinálovej skupiny nebude započítaný, lebo Maďari vypadnú, a tak sa teraz musíme sústrediť na zápas s BLR, ktorý by mal byť jeden z rozhodujúcich čo sa postupu do 1/4 finále týka..
Inak ma pobúrilo správanie maďarských "futbalových" fanúšikov, no na hokeji zahádzať miesto za bránou svetlicami? Dobre, to by ešte nič nebolo, ale to, čo robili pri našej hymne?! Najprv pískali a potom začali to svoje "RIA RIA HUNGARIA" + skákali do bitky pred zápasom.. odpad, hnus, svinstvo! Potom kto vyvoláva konflikty..
ved tak to je jasne ale videl si ked nasi zacali kombinovat tak madari nemali sancu len skoda ze sme kombinovali velmi maloaudiotrack napísal:ak takto chcú hrať aj ďalej, tak to bude veľmi rýchlo aj koniec turnaja. To že to bol prvý zápas ich neospravedlňuje, a už vôbec nie keď to boli maďari. Omg, veď to by nás potom aj Tibet trápil?
-
krija
VIP
ako som pocul toho vymeteneho merciaka hovorit pocas 2. prestavky o outsideroch, tak som tusil, ze sa nieco podobne v 3. tretine aj stane. nie som povercivy, ale ten mumak to podobnymi vyrokmi akoby pritahoval. k zapasu nemam co dodat. vsak ste to videli. aj ked nevieme dat superovi (teraz nemyslim szuperovi) gol, tak by sme urcite nemali dostat 3 take banany. obrana a stana zlyhali na celej ciare.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a co konkretne je na tom nepravda/co sa ti na tom nepaci?swollo napísal:no mne sa asi sníva
http://ms.hokej.sk/clanok61595-Madarske ... sko_43.htm
Tak toto som neocakaval, dufal som ze madari nas teda takto trapit nebudu, smutne je, ze zo 6 vaznejsich striel na nasu branku skoncili 3 dnu. Dufam ze sa nasi z toho poucia a s BLR to bude iny, krajsi hokej.
Pri nasej hymne sa ukazalo, ze madari su odpad spoločnosti a sportove spravanie im nic nehovori, hucat ria ria mongolia a piskat pocas hymny je absolutne nesportove.
Pri nasej hymne sa ukazalo, ze madari su odpad spoločnosti a sportove spravanie im nic nehovori, hucat ria ria mongolia a piskat pocas hymny je absolutne nesportove.
Súhlasím, nič nehrali.. stačí sa len pozrieť na pomer striel - 52:16 a z tých 16 maďarských striel bolo 10 nahodení na Staňu.. Ale na toho nebudem kydať, nemal sa ako chytiť a také zápasy sú pre gólmanov ťažké.. Takéti články ma poburujú..
Blikk (bulvárny denník): "Maďarská reprezentácia začala svoje účinkovanie na MS vo Švajčiarsku výborne. Mužstvo Pata Cortinu odohralo viac ako dôstojnú partiu so súperom zvučného mena, v ktorého kádri hralo šesť majstrov sveta. Smútiť môžeme len pre výsledok, lebo mužstvo si za svoj výkon zaslúži pochvalu. Chlapci dokázali, že sa medzi svetovou elitou neocitli iba náhodou."
Somarina ako traky, neviem čo riešia.. Dúfam, že Jaro Halák sa aklimatizuje a zachytá proti BLR na čele s nebezpečným Grabovskim.
Blikk (bulvárny denník): "Maďarská reprezentácia začala svoje účinkovanie na MS vo Švajčiarsku výborne. Mužstvo Pata Cortinu odohralo viac ako dôstojnú partiu so súperom zvučného mena, v ktorého kádri hralo šesť majstrov sveta. Smútiť môžeme len pre výsledok, lebo mužstvo si za svoj výkon zaslúži pochvalu. Chlapci dokázali, že sa medzi svetovou elitou neocitli iba náhodou."
Somarina ako traky, neviem čo riešia.. Dúfam, že Jaro Halák sa aklimatizuje a zachytá proti BLR na čele s nebezpečným Grabovskim.
"Bartečkov gól zachránil Slovensko. Boli to chvíle, keď sa rodila história a Maďarsko sa do nej zapísalo v Klotene svojím výkonom. Nováčik šampionátu sa nemá za čo hanbiť."
No povedzte mi co je to za pi__vinu.Oni neboli dobry,my sme to dokazili.
Inak zas sa ukazala debilita madarskych fanusikov.
Mame dost nezohrany tim dufam ze s tym chlapci nieco urobia.
No povedzte mi co je to za pi__vinu.Oni neboli dobry,my sme to dokazili.
Inak zas sa ukazala debilita madarskych fanusikov.
Mame dost nezohrany tim dufam ze s tym chlapci nieco urobia.