MS 2009 v hokeji
-
Sagittarius
Guru
Už som sa tešil, keď dal Višňovský samostatný nájazd proti Slovincom, teraz keď sme dali v poslednej minúte víťazný gól Maďarom...Koľko nervov nám ešte naši pripravia naši? ...
Inak, tak ako Maďarov som brániť ešte nikoho nevidel.
A to pri hymne:............................................................................................................................................................................ (NO COMMENT)
to som nemal nič proti Maďarom
Inak, tak ako Maďarov som brániť ešte nikoho nevidel.
A to pri hymne:............................................................................................................................................................................ (NO COMMENT)
-
lekoklatik
VIP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Geogomeogo
Light Professional
som sa stavil s kamosmi že ak po 3. tretinach nevyhrame zjem papuču
som si už pripravoval ale bartečko ma zachránil a keď ste počúvali aj hymnu počuli ste neinteligentních maďarských fanúšikov ktorý cez hymnu skandovali Ria-Ria-Hungaria... BLBCI SPROSTÝ a čo sa týka zápasu niečo príšerné s outsidermi vyhrať 4:3 ale našťastie sme vyhrali
a newem či to potiahneme ďalej než do štvrtfinále...
som si už pripravoval ale bartečko ma zachránil a keď ste počúvali aj hymnu počuli ste neinteligentních maďarských fanúšikov ktorý cez hymnu skandovali Ria-Ria-Hungaria... BLBCI SPROSTÝ a čo sa týka zápasu niečo príšerné s outsidermi vyhrať 4:3 ale našťastie sme vyhrali
Tak toto čo bolo?
Toľko šancí, striel a nič z toho? Nechápem čo robili v 1. tretine, keď ich totálne bili. Potom nám dali gól... Holeczy ani nevedel ako... nejakou náhodou sa to dostalo do našej bránky. Nevravím, že my sme sťastie nemali. Ale jednoducho toto tento zápas naši mohli vyhrať o viac gólov. Ale Maďari mali riadny obranný val postavený... naši mali fakt problém dostať sa k bráne... Nakoniec sa našťastie naši dali gól a vyhrali... A TO JE PODSTATNÉ!!
Ale tí maďarskí fanušíkovia... hnus!!!
Lamce sa nevedia správať!! Čo si myslia, že sú na fubale? Že môžu hádzať svetlice? Našťastie to nehodili na plochu a neovplyvnili zápas... Za toto by som ich vyhodil zo štadióna.
Ale najviac ma vytočilo, keď počas Slovenskej hymny vykrikovali to ich trápne "hijó hungária" a ešte k tomu piskot!!! Toto už bol vrchol drzosti. Čo si o sebe myslia?
Ale zas aby som na nich len nekydal... Vedia aj povzbudzovať.
Toľko šancí, striel a nič z toho? Nechápem čo robili v 1. tretine, keď ich totálne bili. Potom nám dali gól... Holeczy ani nevedel ako... nejakou náhodou sa to dostalo do našej bránky. Nevravím, že my sme sťastie nemali. Ale jednoducho toto tento zápas naši mohli vyhrať o viac gólov. Ale Maďari mali riadny obranný val postavený... naši mali fakt problém dostať sa k bráne... Nakoniec sa našťastie naši dali gól a vyhrali... A TO JE PODSTATNÉ!!
Ale tí maďarskí fanušíkovia... hnus!!!
Lamce sa nevedia správať!! Čo si myslia, že sú na fubale? Že môžu hádzať svetlice? Našťastie to nehodili na plochu a neovplyvnili zápas... Za toto by som ich vyhodil zo štadióna.
Ale najviac ma vytočilo, keď počas Slovenskej hymny vykrikovali to ich trápne "hijó hungária" a ešte k tomu piskot!!! Toto už bol vrchol drzosti. Čo si o sebe myslia?
Ale zas aby som na nich len nekydal... Vedia aj povzbudzovať.
Si majstrovstva pomýlili s DAC Dunajská Streda. Ale však nechajme ich, sami si robia hanbu.
K výkonu nášho tímu: Nepáčil sa mi výkon Rasťa Staňu. Naši mali na viac, po prvom góle zaspali, potom sa mi cela hra zdala roztrasená. Rozhodca si pomýlil hokej s krasokorčulovaním. Pri prvom maďarskom faule "hakovani" som sa čudoval, že to nemusel pískať, podobne pri Bartečkovi.
Samozrejme pri zapasoch s Kanadou či USA to bude merané iným metrom, hra bude tvrdšia
K výkonu nášho tímu: Nepáčil sa mi výkon Rasťa Staňu. Naši mali na viac, po prvom góle zaspali, potom sa mi cela hra zdala roztrasená. Rozhodca si pomýlil hokej s krasokorčulovaním. Pri prvom maďarskom faule "hakovani" som sa čudoval, že to nemusel pískať, podobne pri Bartečkovi.
Samozrejme pri zapasoch s Kanadou či USA to bude merané iným metrom, hra bude tvrdšia
No ako toto bolo len tak tak ...
....ako boli tam super chvilky, ale robili sme chyby, za ktore nas madari trestali. Hlavna vec, ze sme vyhrali a to je hlavne. treba hrat ako sme hrali prvu tretinu s Madarmi a bude to dobre. Ale na druhej strane treba uznat, ze Madari neboli az taky outsider ako sa cakalo. No ako kred hrala hymna to bolo trapne od madarskych fanusikov. Myslim piskot a pokrik Hungaria. Ale ideme dalej ....SLOVENSKOOOOOOOO..... 
Vlastne som ocakavl takyto zapas. Zajedno nas tym je slaby a momentalne nemame ani na takych nemcov svajciarov nie to este svetove spicky.
Za druhe Madari su jednoducho Madari. Nechcem tu v sporte moc politikarcit ale ich menatalita sa nezapre a bolo to vidiet aj pri tom ich priblblom vrieskani pocas nasej hymny. Ten narod ma zrejme uz odmalicka zafixovane v hlave sovinsitcke myslenie najma voci slovakom. Stavim sa ze toto hulakat nebud pri hymne s Kanadou alebo Bielorusmi. A preto aj hokejisti pomerne dost bojovali.
Inak ten madarsky hokej jedna tragedia, od Kanady uz tu bolo spomentue dostanu zrejme tych 10 kusov od bielorusov mozno 5. Ich goli boli vysledkom najma nasej ubohej obrannej hry a uz vlastne klasicky nasej najvacsej slabiny a tou je brankar. Najma druhy a treti prpad to boli Stanove goly.
Za druhe Madari su jednoducho Madari. Nechcem tu v sporte moc politikarcit ale ich menatalita sa nezapre a bolo to vidiet aj pri tom ich priblblom vrieskani pocas nasej hymny. Ten narod ma zrejme uz odmalicka zafixovane v hlave sovinsitcke myslenie najma voci slovakom. Stavim sa ze toto hulakat nebud pri hymne s Kanadou alebo Bielorusmi. A preto aj hokejisti pomerne dost bojovali.
Inak ten madarsky hokej jedna tragedia, od Kanady uz tu bolo spomentue dostanu zrejme tych 10 kusov od bielorusov mozno 5. Ich goli boli vysledkom najma nasej ubohej obrannej hry a uz vlastne klasicky nasej najvacsej slabiny a tou je brankar. Najma druhy a treti prpad to boli Stanove goly.
-
Grond
Medium Professional
jak budu takto bohovsky hrat tak sa mozeme rozlucit aj s ZOH 2010 ,pretoze sa este budeme musiet kvalifikovat ,toz pri takychto vykonoch nemusi byt uspesne
btw k tomu stanovmu vykonu , suhlasim raz za 100 rokov sa madarom podarilo ist dopredu a to len s 2 hracmi ,ktori ledva triafali na slepo a gol ... fakt som doslova meravel ked sa madari priblizovali k branke ...
btw k tomu stanovmu vykonu , suhlasim raz za 100 rokov sa madarom podarilo ist dopredu a to len s 2 hracmi ,ktori ledva triafali na slepo a gol ... fakt som doslova meravel ked sa madari priblizovali k branke ...
Absolútne nechápem prečo sa tu všetci rozplývate. Proste nám to dnes nevyšlo a oni mali asi najväčšie šťastie celkom. Maju na ich pomery dobrého (kanadského) trénera a kompletne sú sústredení na hru - obranu. Tie góly čo dali boli fakt náhody a my sme mali obrovskú smolu, že nám to nesypalo. Keby sme dnes vyhrali 10:0 určite by sa nikto nečudoval... Môžem konštatovať, že Maďari vedia brániť, ale nevedia hrať hokej! Ďalej to vidím tak, že s Bieloruskom príde výhra a možno s nejakým tým šťastím potrápime Kanadu a potom... kto vie? 
BTW: demencia sa opäť raz preukázala. Že ste počuli ten "spev" ich kotla počas zápasu + svetlice? Ja osobne som toto videl len na futbalových zápasoch. Očividne si Maďari nevšimli, že sa hrá hokej. A pravdupovediac som presne nevedel, čo si mám myslieť, keď počas našej hymny bolo počuť piskot a potom "hija, hija hungária"...
BTW: demencia sa opäť raz preukázala. Že ste počuli ten "spev" ich kotla počas zápasu + svetlice? Ja osobne som toto videl len na futbalových zápasoch. Očividne si Maďari nevšimli, že sa hrá hokej. A pravdupovediac som presne nevedel, čo si mám myslieť, keď počas našej hymny bolo počuť piskot a potom "hija, hija hungária"...
-
Sagittarius
Guru
Už sme sa kvalifikovali a skupina: Česko, Rusko, Slovensko, Lotyšsko. Postupujú najlepší štyria s troch skupín priamo do štvrťfinále a ostatní (5.-12.) hrajú ešte zápas o štvrťfinále...Grond napísal:jak budu takto bohovsky hrat tak sa mozeme rozlucit aj s ZOH 2010 ,pretoze sa este budeme musiet kvalifikovat ,toz pri takychto vykonoch nemusi byt uspesne
no mne sa asi snívaMužstvo Pata Cortinu odohralo viac ako dôstojnú partiu so súperom zvučného mena
http://ms.hokej.sk/clanok61595-Madarske ... sko_43.htm
-
twardykamen
Medium Professional
ufff..sa zase ukazuje typicka slovenska natura.....ked sa dari je dobre ked sa nedari nikto nic nehra, nech idu domov a pod....nasi nehrali najlepsie, ale snazili sa, bojovali...tazko sa hra 1. zapas proti superovi, ktory tak hrozne betonuje....Vyhrali sme. to je hlavne... Netreba sudit po 1. zapase