MS 2009 v hokeji

O športe...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

Strach a hroza, nechcem vidiet Bielorusko a Kanadu...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Už som sa tešil, keď dal Višňovský samostatný nájazd proti Slovincom, teraz keď sme dali v poslednej minúte víťazný gól Maďarom...Koľko nervov nám ešte naši pripravia naši? ...

Inak, tak ako Maďarov som brániť ešte nikoho nevidel.

A to pri hymne:............................................................................................................................................................................ (NO COMMENT) :evil: to som nemal nič proti Maďarom
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Fanúšikovia Maďarskí sa pekne vyfarbili pri našej hymne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

:lol: to čo bolo? kurz na slovensko 1.05 a oni sa 13 sekund pred koncom raduju ako keby boli majstri sveta keď maďarom strelili gol na 4-3. Fakt vysoká úroveň
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

som sa stavil s kamosmi že ak po 3. tretinach nevyhrame zjem papuču
som si už pripravoval ale bartečko ma zachránil a keď ste počúvali aj hymnu počuli ste neinteligentních maďarských fanúšikov ktorý cez hymnu skandovali Ria-Ria-Hungaria... BLBCI SPROSTÝ a čo sa týka zápasu niečo príšerné s outsidermi vyhrať 4:3 ale našťastie sme vyhrali :roll: a newem či to potiahneme ďalej než do štvrtfinále...
grizli2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grizli2 »

no tak neviem ako spravime to s canadou a ta hymna kriste to aj moj otec vravel citujem "ko*ot madarsky neuctievaju nic nech idu do pi*e" to som citoval :D sekeru dohlavy a nech si idu zrat gulas
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Malo xenofobie pred spanim?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vsak to uz je demence ked hadzu svetlice do hladiska byt rozhodcom tak ich vykazem zo stadionu do <>
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Toto bol pôrod. Veľmi komplikovany pôrod.
Ako povedal moderator toto nebolo len dobijanie svätyne ale aj celeho madarskeho uzemia. Madari cely cas branili a z troch utokov nam dali 3 goly. A my, milion striel a efekt... :? Strasne nizka efektivnost.
Len krutim hlavou nad ich "vykonom".
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

o moj boze... na to sa neda nic ine totiz napisat.... som myslel este minutu pred koncom ze ak prehrame nakoniec ze uz v zivote sa na hokej ani nepozrem a hokejku do ruky nechytim....
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Tak toto čo bolo?
Toľko šancí, striel a nič z toho? Nechápem čo robili v 1. tretine, keď ich totálne bili. Potom nám dali gól... Holeczy ani nevedel ako... nejakou náhodou sa to dostalo do našej bránky. Nevravím, že my sme sťastie nemali. Ale jednoducho toto tento zápas naši mohli vyhrať o viac gólov. Ale Maďari mali riadny obranný val postavený... naši mali fakt problém dostať sa k bráne... Nakoniec sa našťastie naši dali gól a vyhrali... A TO JE PODSTATNÉ!!

Ale tí maďarskí fanušíkovia... hnus!!! :smt078
Lamce sa nevedia správať!! Čo si myslia, že sú na fubale? Že môžu hádzať svetlice? Našťastie to nehodili na plochu a neovplyvnili zápas... Za toto by som ich vyhodil zo štadióna.
Ale najviac ma vytočilo, keď počas Slovenskej hymny vykrikovali to ich trápne "hijó hungária" a ešte k tomu piskot!!! Toto už bol vrchol drzosti. Čo si o sebe myslia?

Ale zas aby som na nich len nekydal... Vedia aj povzbudzovať.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Si majstrovstva pomýlili s DAC Dunajská Streda. Ale však nechajme ich, sami si robia hanbu.

K výkonu nášho tímu: Nepáčil sa mi výkon Rasťa Staňu. Naši mali na viac, po prvom góle zaspali, potom sa mi cela hra zdala roztrasená. Rozhodca si pomýlil hokej s krasokorčulovaním. Pri prvom maďarskom faule "hakovani" som sa čudoval, že to nemusel pískať, podobne pri Bartečkovi.
Samozrejme pri zapasoch s Kanadou či USA to bude merané iným metrom, hra bude tvrdšia :roll:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No ako toto bolo len tak tak ... :o ....ako boli tam super chvilky, ale robili sme chyby, za ktore nas madari trestali. Hlavna vec, ze sme vyhrali a to je hlavne. treba hrat ako sme hrali prvu tretinu s Madarmi a bude to dobre. Ale na druhej strane treba uznat, ze Madari neboli az taky outsider ako sa cakalo. No ako kred hrala hymna to bolo trapne od madarskych fanusikov. Myslim piskot a pokrik Hungaria. Ale ideme dalej ....SLOVENSKOOOOOOOO..... :hokej2:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vlastne som ocakavl takyto zapas. Zajedno nas tym je slaby a momentalne nemame ani na takych nemcov svajciarov nie to este svetove spicky.

Za druhe Madari su jednoducho Madari. Nechcem tu v sporte moc politikarcit ale ich menatalita sa nezapre a bolo to vidiet aj pri tom ich priblblom vrieskani pocas nasej hymny. Ten narod ma zrejme uz odmalicka zafixovane v hlave sovinsitcke myslenie najma voci slovakom. Stavim sa ze toto hulakat nebud pri hymne s Kanadou alebo Bielorusmi. A preto aj hokejisti pomerne dost bojovali.

Inak ten madarsky hokej jedna tragedia, od Kanady uz tu bolo spomentue dostanu zrejme tych 10 kusov od bielorusov mozno 5. Ich goli boli vysledkom najma nasej ubohej obrannej hry a uz vlastne klasicky nasej najvacsej slabiny a tou je brankar. Najma druhy a treti prpad to boli Stanove goly.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

jak budu takto bohovsky hrat tak sa mozeme rozlucit aj s ZOH 2010 ,pretoze sa este budeme musiet kvalifikovat ,toz pri takychto vykonoch nemusi byt uspesne
btw k tomu stanovmu vykonu , suhlasim raz za 100 rokov sa madarom podarilo ist dopredu a to len s 2 hracmi ,ktori ledva triafali na slepo a gol ... fakt som doslova meravel ked sa madari priblizovali k branke ...
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Absolútne nechápem prečo sa tu všetci rozplývate. Proste nám to dnes nevyšlo a oni mali asi najväčšie šťastie celkom. Maju na ich pomery dobrého (kanadského) trénera a kompletne sú sústredení na hru - obranu. Tie góly čo dali boli fakt náhody a my sme mali obrovskú smolu, že nám to nesypalo. Keby sme dnes vyhrali 10:0 určite by sa nikto nečudoval... Môžem konštatovať, že Maďari vedia brániť, ale nevedia hrať hokej! Ďalej to vidím tak, že s Bieloruskom príde výhra a možno s nejakým tým šťastím potrápime Kanadu a potom... kto vie? :)

BTW: demencia sa opäť raz preukázala. Že ste počuli ten "spev" ich kotla počas zápasu + svetlice? Ja osobne som toto videl len na futbalových zápasoch. Očividne si Maďari nevšimli, že sa hrá hokej. A pravdupovediac som presne nevedel, čo si mám myslieť, keď počas našej hymny bolo počuť piskot a potom "hija, hija hungária"...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Grond napísal:jak budu takto bohovsky hrat tak sa mozeme rozlucit aj s ZOH 2010 ,pretoze sa este budeme musiet kvalifikovat ,toz pri takychto vykonoch nemusi byt uspesne
Už sme sa kvalifikovali a skupina: Česko, Rusko, Slovensko, Lotyšsko. Postupujú najlepší štyria s troch skupín priamo do štvrťfinále a ostatní (5.-12.) hrajú ešte zápas o štvrťfinále...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Mužstvo Pata Cortinu odohralo viac ako dôstojnú partiu so súperom zvučného mena
no mne sa asi sníva
http://ms.hokej.sk/clanok61595-Madarske ... sko_43.htm
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ufff..sa zase ukazuje typicka slovenska natura.....ked sa dari je dobre ked sa nedari nikto nic nehra, nech idu domov a pod....nasi nehrali najlepsie, ale snazili sa, bojovali...tazko sa hra 1. zapas proti superovi, ktory tak hrozne betonuje....Vyhrali sme. to je hlavne... Netreba sudit po 1. zapase
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

3body su 3 body, to je dolezita, inak to bola jednym slovom tragedia - ziadna poriadna sanca za cely zapas, motaju sa s pukom 1 na 1 pri mantinteli. Snad ich to vydrete vitazstvo nabudi, inak to nevidim ani na stvrtfinale
Napísať odpoveď