MS 2009 v hokeji
-
Menojenanič
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
rofl.. to čo si napísal je dosť hlúposť. Napr. hráči v NHL nedostávajú za hru v play-off peniaze. Tie platy, ktoré majú sú len za základnú časť, takže to play-off hrajú ´´zadarmo´´.joejoe napísal:no ja neviem podla mna maju nasi hokejsti korun dost tak ale mozno oni chcu ale ich trenery vedenie klubu nhl zdravotne problemy....tak ale ak ma niekto " zdravotne problmey" takze na MS nejde ale zahra si zajtrajsi zapas tak nech idu do riti....prosim vas ved mame skvelych hracov ci KHL ci NHL .... ale zahrat za vlast nejdu.tak ale €€€€€€
Ja celkom viem pochopiť hráča, ktorého platí klub, končí mu kontrakt a potrebuje bojovať o novú zmluvu, že namiesto hrania v repre - na každoročne sa opakujúcej akcií, ktorá tým stráca prestíž dá prednosť doliečenie drobných šrámov.
Ďalej si treba uvedomiť, že hráč je ´´majetkom´´ klubu, ktorý mu poskytuje financie a zdravotnú starostlivosť. Preto nebývajú niekedy pri drobných zraneniach kluby ústretové k hráčom..
Ale noIng. FijoK napísal:mna skor znepokojuje, ze nastupnicka trieda, mladici, sa ani zdaleka nevyrovnaju rovesnikom z inych krajin, takze perspektiva takmer nulova
Mladeznicke kategorie su velmi obmedzene (2-3 roky) a Slovensko a podobné teamy jednoducho nemaju na to postavit zo svojej zakladne kazdy rok silne mladeznicke muzstvo. Kdezto ked sa niekto z nich presadi tak ma realne sancu hravat za Ačkovú repre od svojich 20tich do 35tich co je 15 rokov.
Neviem to tak dobre napisat ale dufam ze chapete rozdiel preco napr. Kanada na MS U20 nema konkurenciu ale v reale s muzmi je uz porazitelna.
-
zvonenie33
Light Professional
pre SVK bude uspech štvrťfinále, všetci čakajú e dojdu z NHL hráči, ale ja mam otázku aký?? máme tam 15 hráčov + 2 brankarov. /Budaj by podla mňa neprišiel ak by Colorado nepostupilo, chalan odchytá tak 60 zapasov za tuto sezonu, Halak ten do PO pôjde čiže pre MS nedostupny/ jediný kto možno príde je Meszaroš, Valábika a Mihálika posšlú tímy po sezone na farmy ak budu hrať PO ale to asi budu/mam pocit že v tych nižších sužťažiach hrá každý PO heh/ ešte možno Handzuš, a Zedník, ale to sú neni hráči ktorí by to vytiahli na vrchol.. ako dobre nech prídu, ale ludia budu od nich očákavať nemožné lebo hrajú tzv"velkú NHL", len oni potrebuju byť zohratí a na takýto turnaj sa zohrať v troch zapasoch to sa neda..
Ja osobne by som zobral prvu päťku z 20tky nech aj mlady dostanúä príležitosť na velkom fóre a nech sa ukážu, doplniť hračmy z KHL, nejakych z extraligy a z českej a bol by celkom solidny tím.. z nhl tento rok vela tých hráčov, lebo ich tam je málo a ja dúfam že aspoň 10budu v play off..
ak vyberu solidny tím s kvalitne zostavenych hráčov/netreba velké mená/ tak do toho štvrťfinále by sme sa mali dostať, aj ked s menšími problémami ale mali.. tak snad to štvrťfinále spravia
Ja osobne by som zobral prvu päťku z 20tky nech aj mlady dostanúä príležitosť na velkom fóre a nech sa ukážu, doplniť hračmy z KHL, nejakych z extraligy a z českej a bol by celkom solidny tím.. z nhl tento rok vela tých hráčov, lebo ich tam je málo a ja dúfam že aspoň 10budu v play off..
ak vyberu solidny tím s kvalitne zostavenych hráčov/netreba velké mená/ tak do toho štvrťfinále by sme sa mali dostať, aj ked s menšími problémami ale mali.. tak snad to štvrťfinále spravia
-
Jussi
Medium Expert
takže začnem takto...je veľmi fakt veľmi dobre, že sa urobil projekt ,,dvadsiatky,, v extralige...už ako povedal p. Dornič, mohli by urobiť slovensku ,,osemnastku,, ktora by hrala v 1. lige
takto môžme o par rokov počitať s peknym umiestnenym na svetovom šampionate
Ako som čital už tam vyššie, pre mna bude tiež veľmi cenny skalp keby sme skončili pred čechmi
a na MS 09 to vidim tak, že nepostupime z osemfinalovej skupiny
no možno sa stale zazrak a postupime do semifinale
HC Košice go !!!
takto môžme o par rokov počitať s peknym umiestnenym na svetovom šampionate
Ako som čital už tam vyššie, pre mna bude tiež veľmi cenny skalp keby sme skončili pred čechmi
a na MS 09 to vidim tak, že nepostupime z osemfinalovej skupiny
no možno sa stale zazrak a postupime do semifinale
HC Košice go !!!
Hm. Na túto tému sa často diskutuje.
Existujú názory za i proti. Nie je to úplne čiernobiele a má to svoje výhody i nevýhody.
Je na pováženie, že najlepší hráči MS U20 nehrali u pomarančov (Pánik, Tatar, Viedenský, Janus).
Ale...
nhl.com Slovakian junior experiment a smashing success
Naopak české médiá kritizujú český hokej, že slovenský juniori boli na tom ešte horšie než český, ale pokiaľ česi nerobia nič, slováci skúsili aspoň niečo. A s tým súhlasím.
Ale tá naša povaha... po bitke je každý generál, ja som s projektom SR U20 súhlasil už od začiatku. Nie je to všeliek, netreba zanedbávať ostatné, ale je to lepšie ako nič.
Existujú názory za i proti. Nie je to úplne čiernobiele a má to svoje výhody i nevýhody.
Je na pováženie, že najlepší hráči MS U20 nehrali u pomarančov (Pánik, Tatar, Viedenský, Janus).
Ale...
nhl.com Slovakian junior experiment a smashing success
Naopak české médiá kritizujú český hokej, že slovenský juniori boli na tom ešte horšie než český, ale pokiaľ česi nerobia nič, slováci skúsili aspoň niečo. A s tým súhlasím.
Ale tá naša povaha... po bitke je každý generál, ja som s projektom SR U20 súhlasil už od začiatku. Nie je to všeliek, netreba zanedbávať ostatné, ale je to lepšie ako nič.
-
El Suvereno
Light Expert
Častý názor. Ja si myslím, že hoc títo hráči hrajú NHL, už by sme sa na 33-35 ročných veteránov spoliehať veľmi nemali. Navyše už u niektorých to nie je bohviečo ani čo sa výkonnosti týka. (Myslím najmä útočníkov, obranu a brankárov máme momentálne v NHL veľmi dobrú a mladšiu)El Suvereno napísal:Bez hráčov z NHL, ktorý neprídu nemáme na lepšie.
Malo by sa zabezpečiť viac turnajov v Európe, kde by sa mala budovať kostra mužstva a to najmä na hráčoch z KHL a Švédska, Švajcu (velmi kvalitna liga).
-
Menojenanič
Expert
žiadne dristy, skus sa vžiť do ich situacie chalani maju v priemre za sezonu 80 zapasov odohratych + k tomu MS to je trošku vyčerpavajúce, a ešte jedna vec koho z nhl na MS?? ved ako som už pisal niekde, takych 10 hračov bude v Play Off 2 pošlu naspať na farmy na Play Off. Všetci si myslia že hráči z NHL spasia SVK repre, ale to neni pravda ako píše begbeee tak kostra by mala vznikať tu v europe z europskych tímov.. Spoliehať sa na hračťov z NHL je kravina. češi bez nich vedia hrať perfektne, švedi tak isto, fini tiež... rusi ich nepotrebuju lebo maju tiež svoju vlastnu kvalitu doma..
Podla mňa je super že sa zlepšujú spolu, motivácia tam určite je , a ako bonus budú v budúcnosti už zohraní .Patjo napísal:mne sa nepaci ze hra 20ka v lige ... ved by mali hrat v timoch a zlepsovat sa s lepsimi hracmi a nie sa tam trapit a nemat ziadnu motivaciu
Čo sa týka MS09 , bol by som šťastný keby sme sa umiestnili do šiesteho miesta v čo aj dúfam
-
djxtreme
Light Professional
radostna sprava,modlime sa vsetci http://hokej.sme.sk/c/4389817/gaborik-m ... sveta.html
-
audiotrack
VIP