MS 2009 v hokeji

O športe...
Hacket
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hacket »

Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pochybujem vyklbené rameno nie je chvíľková záležitosť, a keby aj na šampionát pocestoval, myslím, že by nepodal stopercentné výkony.. ak nám nepríde výraznejšia posila z NHL, myslím, že s bojom o medaily sa môžeme rozlúčiť.. Ale nevadí no, práve teraz dochádza ku generačnej výmene, musíme byť trpezliví.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A pridam sem este jeden lahodkovy gol...

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... najezd.htm
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

dneska slováci už len hrali tak lemravo aby sa nevyčerpali na MS ale to je aj tak jedno aj tí rozhodcovia čo pískali proste hanba im :evil: :x
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keby sa hrali majstrovstvá zajtra, tak možno. Ale ako môžeš povedať že "aby sa nevyčerpali"? Veď energiu ktorú vynaložili naberú späť behom dňa, maximálne dvoch a nie je dôvod sa šetriť na zápasy ktoré sa hrajú až o týždeň
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Skôr preto aby sa nezranili...lebo zranení už bolo v našom tíme dosť...ale aj tak sa tento zápas vôbec nepáčil ani nie tak, pretože sme prehrali, ale celý zápas bol čudný, zbytočne nervózny a nezvládnutý rozhodcami, lebo nie je normálne, aby v prípravnom zápase boli 3 bitky a 6 hráčov vylúčených DKZ. Ale zase môžme povedať, že sa pobili o nomináciu. :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

hojko napísal:A pridam sem este jeden lahodkovy gol...

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... najezd.htm
:shock: Vychutnal si ho ako kaviar so sampanskym.
Innocence
VIP
VIP

Sagittarius - súhlasím, hráči nehrali naplno, aby si neprivodili nejaké zranenie, isto ich varoval aj tréner po tom, čo sa stalo Ružičkovi. K tým vylúčeniam - nechápem no, v prípravnom zápase tesne pred MS dať tresty DKZ? Mal dať osobný trest 10 min. alebo ja neviem čo, ale príprava sa hrá preto, aby sa našla ideálna zostava, ideálne formácie.. A tí rozhodcovia nám vylúčia hráčov DKZ. Radšej viac nekomentujem, lebo by som dostal jail za vulgarizmy.

Inak aj komentátor (mimochodom tiež slabý ako čaj, často si nebol istý svojimi výrokmi) sa pred zápasom zamýšľal nad tým, či by bolo lepšie vyhrať alebo prehrať, aby nás to trochu schladilo a nešli sme na šampionát ako najlepší tým slnečnej sústavy.. Takže možno táto prehra bola našou výhrou, no uvidíme už o týždeň..
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

No prešiel som tie mená niektorých vôbec nepoznám :D ale verím že nedopadneme tak zle ako minulý rok...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Innocence: Pripravny zapas, zapas MS ci zapas finale ligy, vsetko sa riadi pravidlami IIHF a tie su jasne urcene. Takze pokial bol faul alebo nieco podobne co spada pod trest DKZ, tak ten trest padnut musi.
Innocence
VIP
VIP

Nominácia na MS.. Brankári - žiadne prekvapenie, Montreal prehráva s Bostonom 2:0 na zápasy, mal by teda prísť Jaroslav Halák, ktorý v PO ani nedostáva popri Priceovi šancu a posilniť tento post..

Obrancovia - odišli Starosta a Kudroč - s prvým súhlasím, druhý síce má mierne problémy s disciplínou, ale ne to robustný hráč a proti húževnatým Bielorusom či drzým Kanaďanom by mohol byť prínosom. Takisto zrejme odíde Baranka alebo Švárny, na ich miesto príde Milan Jurčina, lebo Washington prehral obidva domáce zápasy a je na pokraji vypadnutia z PO v NHL. Pozitívom je zaradenie dvojice Valábik - Sekera, títo hráči neboli nejak viditeľní, no kto sledoval NHL, určite si všimol, že počas zápasov odvádzali dobrú prácu, Sekera má dobrú prácu s pukom, dokonca nazbieral 19 bodov ak sa nemýlim, čo je na obrancu slušné.

Útok - doma ostáva Roman Kukumberg, čo nie je vôbec prekvapením, pretože v príprave nič nehral. V prípade príchodu nejakej posily z NHL (aj keď neviem, kto by prišiel, Demitra asi ide ďalej, Hossa & Kopecký tiež, Šatan nemal vydarenú sezónu) zrejme poletí Macho, potešilo ma, že do zostavy sú zaradení Ružička i Olvecký, ktorého Filc najprv nechcel zobrať, avšak tento hráč je perspektívny a isto nazbiera dosť skúseností - práve na takýchto by sme mali v budúcnosti stavať. Ďalej je škoda, že Tatár ide len ako náhradník a zahrá si len v prípade, ak sa zajtra potvrdí, že Ružička nemôže hrať. Inak som celkom spokojný, vidím to na štvrťfinále.
burko541
Amateur
Amateur

Sme salaby

Príspevok od používateľa burko541 »

Tento rok budeme znova hrat asi aj o zachranu.Pretoze kazdi slubuje ale nedosli je to velka hamba :) :) :cry: :cry: :arrow: :!:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

burko541: Vymenuj 3 hracov, ktori ucast slubili a neprisli.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Inač kedy sa začínajú MS ?
Innocence
VIP
VIP

24. apríla - t.j. teraz v piatok. Inak netrpezlivo čakám na verdikt o Ružičkovi.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Innocence napísal:24. apríla - t.j. teraz v piatok. Inak netrpezlivo čakám na verdikt o Ružičkovi.
Niekde som zachytil info, ze lekarske testy dopadli dobre a ide. Tym padom T.Tatar necestuje..

edit: http://www.topky.sk/cl/12/444619/Skvele ... rat-na-MS-
Innocence
VIP
VIP

Teraz rozmýšľam, či sa mám tešiť alebo nie. Na jednej strane bol Ružička naším najlepším strelcom v príprave, má dobrú prácu s pukom a vie aj vystreliť, na druhej strane však ale určite nebude hrať na 110%, ako na MS hrať treba, aby sa zranenie nezhoršilo, resp. neobnovilo a to by ho vyradilo zo šampionátu.. Takže ja osobne by som tam radšej videl Tatára, uvidíme no.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Ale mohli by ho zobrať aspoň ako morálnu podporu, a v tej dalšej fáze ho doplniť, lebo neviem či niekto z NHL ešte príde, možno Halak, ale nitko nevie čo sa stane do týždňa.. Tatara mohli podporiť a zvýšiť jeho potencial a kredit do NHL(ak sa tam vôbec uchytí niekedy).
Velmi sa mi páči Ruskí tím, budú opäť silný, zato Kanada má slabší káder ale môžu prekvapiť..
Naše média majú velké oči, ale podla mňa môžeme byť radi ak naši postupia do štvrťfinále, konkurencia je silná a dosť zaujimavá..
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Ruzicka ide a mal by hrat uz v prvom zapase takze by to mohlo byt dobre
Napísať odpoveď