MS 2009 v hokeji
Nech si poriadne preperú hlavy, aby ich mali čisté na ďalší šampionát nie? Taká hanba, bože.. Teraz už ani nejdem na zahraničné fóra, už po prehre s Kanadou sa smiali, nechcem vidieť reakciu na výprask od Čechov.. Škoda. Aspoň si pozriem nezávisle ďalší priebeh šampionátu.. Schelmy: Ninaj je Old School no.. Inak ja by som na ďalšie MS poslal 20ročných chlapcov.. Myslíte si o mne čo chcete, názor nezmením..zahrali by také veľké h.. ako seniori, ale nazbierajú skusenosti, ich kariéra pôjde hore a o 10 rokov sme Majstri sveta.
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nasim som dnes nic ine neprial ako prehrat...jednoznacne by si to zasluzili...viac pokazit uz aj tak nemohli,lebo to co predviedli tento rok bola MEGA blamaz...prehrou by akurat potvrdili ich "vynikajuci" vykon...normalne sa hanbim ze som Slovak...a ja hlupak som im veril...najlepsie na tom bolo ze po kazdom nasom zapase nasi slubovali zmenu a hovorili ake to bolo zle,ale ta zmena teda moc neprisla...spolu s Madarskom sme boli jednoznacne najhorsim timom na MS...
1) megahviezdy nám pomaly končia ešte nech vydržia aspoň do ms 2011Innocence napísal:Nech si poriadne preperú hlavy, aby ich mali čisté na ďalší šampionát nie? Taká hanba, bože.. Teraz už ani nejdem na zahraničné fóra, už po prehre s Kanadou sa smiali, nechcem vidieť reakciu na výprask od Čechov.. Škoda. Aspoň si pozriem nezávisle ďalší priebeh šampionátu.. Schelmy: Ninaj je Old School no.. Inak ja by som na ďalšie MS poslal 20ročných chlapcov.. Myslíte si o mne čo chcete, názor nezmením..zahrali by také veľké h.. ako seniori, ale nazbierajú skusenosti, ich kariéra pôjde hore a o 10 rokov sme Majstri sveta.
2) tie megahviezdy, ktoré nekončia majú repre v riťi česť výnimkám ako Majo Hossa,Jaro Halák......
3) vo vedení szľh sú mafiáni a komunisti tak čo sa čudujeme?? slovenský hokej a futbal by mal riadiť niekto kto futbal a hokej hral,sleduje ho a vyzná sa v ňom napr. futbal Jozef Vengloš - hokej - Peťo Bondra, Šťastný.... kontakty a meno majú a pre hokej by urobili stokrát viac ako Široký,Nemeček a spol.
4) ekonomická situácia na slovensku nie je ružová dlhodobo ( nenáražam na krízu) jednoducho ako povedal Vinco Lukáč - deti boháčov hokej hrajú a supertalenty z chudobnejších rodín hrajú hokej akurát tak na ulici keďže nemajú na výstroj a preto sa stane športom č.1 na slovensku futbal, pretože ten môže hrať každý a narozdiel od hokeja futbal má akú takú perspektívu - hokej žiadnu
5) opäť to skončí ako? rezignáciou Filca (jediného schopného trénera na slovensku) a namiesto toho aby vedenie zväzu vypracovalo koncepčný systém ako jednak vybudovať silný tím pre ms 2011 a budovať silnú základňu mladých hokejistov aby dostávali priestor aj na vrcholných podujatiach v kombinácii so skúsenými hráčmi- namiesto toho sa bude vedenie nečinne prizerať- široký bude "akože " plakať a my sa budeme len modliť k bohu, aby sme podobné trapasy viackrát nezažili žiaľ to nám asi nepomôže
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
absolutne suhlasim...aj ked si nemyslim ze chyba je len tamMartin44 napísal:Očista hokeja v prvom rade musi začať v očiste slovenského hokejového zväzu počnúc Širokým.
V opačnom prípade to bude len a len horšie.
ale k tomu urcite nedojde,pretoze tam to prekvita mafiou asi aj u reprezentacnych maserov
Presne tak.. Stoffov dobrý príspevok, v hokeji by mali ostať len ľudia, ktorí sa do neho fakt rozumejú, ako napr. Bondra - a osobne si myslím, že by nám dosť pomohol zahraničný tréner. Aj keď Filc nie je zlý, ale treba zmenu. Pozrite sa, čo spravil taký Hanlon z Bielorusov, ktorí ešte pár rokov dozadu hrali o záchranu.
tak keď filc naozaj rezignuje tak len zahraničný tréner nič iné ani neprichádza do úvahy, alebo áno?Innocence napísal:Presne tak.. Stoffov dobrý príspevok, v hokeji by mali ostať len ľudia, ktorí sa do neho fakt rozumejú, ako napr. Bondra - a osobne si myslím, že by nám dosť pomohol zahraničný tréner. Aj keď Filc nie je zlý, ale treba zmenu. Pozrite sa, čo spravil taký Hanlon z Bielorusov, ktorí ešte pár rokov dozadu hrali o záchranu.
Pokiaľ má mať náš hokej ešte nejakú nádej do budúcna, tak treba dať jednoznačne šancu mladým. Ako? Začal by som odvolaním celého aktuálneho vedenia SZĽH. Z tých komunistov a mafiánov na čele so Širokým mi je zle! Hokej na Slovensku ho očividne veľmi trápi.
. Nakoľko je preňho situácia bezvýchodisková tak všetko kradne pre seba! A peniaze, ktoré mali ísť na rozvoj mladých talenov si rozdelí on a niekedy sa podelí aj s tou jeho bandou komunistov a mafiánov. Je na čase niečo robiť...
Inak, ak by mal niekto záujem, tak pozrite: www.spojmesaprehokej.sk , kde je petícia na odvolanie vyššie spomenutých.
K majstrovstvám: no nebyť toho veľmi zlého začiatku, tak možno by to celé dopadlo úplne inak. Nuž, je to tak, ako to je. A nikto s tým už nič nenarobí. Snáď to o rok bude lepšie.
A ešte k možnému trénerovi: na jeho poste by som si vedel predstaviť Peťa Bondru
. Alebo, ako napr. Maďari či iní, tréner zo zahraničia. Veď vidíte, čo ten narobil s Maďarmi. 
Inak, ak by mal niekto záujem, tak pozrite: www.spojmesaprehokej.sk , kde je petícia na odvolanie vyššie spomenutých.
K majstrovstvám: no nebyť toho veľmi zlého začiatku, tak možno by to celé dopadlo úplne inak. Nuž, je to tak, ako to je. A nikto s tým už nič nenarobí. Snáď to o rok bude lepšie.
A ešte k možnému trénerovi: na jeho poste by som si vedel predstaviť Peťa Bondru
tak Cíger to žeby nám chceli Slovinci vrátiť porážku v skupine o záchranu??Innocence napísal:Ono do úvahy prichádza hocikto, keď je vedenie zväzu také ako je.. kľudne tam môžu tresnuť Oremusa alebo nejakého Cígera, pri nich je všetko možné.. Dúfajme, že príde niekto zo zámoria no..