MS 2009 v hokeji

O športe...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

begbeee napísal:Všetko jedno..
Finále bude aj tak Kanada - Rusko.
A Rusko vyhrá.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bodaj by si mal pravdu. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tohto roku mi pride TOP5 dost vyrovnana - CAN,CZE,FIN,RUS,SWE + urcite treba pocitat aj s USA
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

kanada to vyhra mozno nvm nevidel som ani jeden zapas z ruskom ako hra tento rok ale moze byt ze aj oni vyhraju + mne je jedno kto vyhra nasi su lamce jak sa patry taku zostavu keby mal nejaky stat tha by bol stastny ze sa dostal na 9 miesto :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Celkom pekne zhrnutie..Golonku sice moc v oblube nemam ale aj daco mudre vie povedat..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Napodobne...
Prílohy
big.jpg
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

M.a.R.o.s.H napísal:filc nie je zly trener,ale podla mna by bol najlepsi nejaky kanadan,proste niekto kto by nas naucil hrat presilovky,zlepsil jednoduchost kombinacii atd atd.ked to moze fungovat u bielorusov a iynch tak preco nie u nas? :(
Filc za nic nemoze. Filc je dobry trener.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

myslim si ze filc je dobry trener, ale tiez by ma zaujimalo ako by sa hralo keby sme mali zahranicneho trenera.
inak ktovie co sa stalo ked taku pohodu z pripravaku zhatal jeden prehrany zapas s Lotysmi a uz sa to viezlo....
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Čo ja viem, to bolo skôr o psychike, hráči boli na MS premotivovaní, v príprave hrali uvoľnene, relatívne vysoko vyhrali nad Nórmi, Čechmi.. A na šampionáte prepadák. Mužstvo bolo zložené z individualít, ktoré však nevytvorili tím a práve tím dokáže vyhrávať vrcholové zápasy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

begbeee napísal:Tak okey viem ze teraz az take individuality nemame, ale hadam nie sme este na tom tak zle.
To musime ako byvali majstri vypadnut z Acka, aby si mohol povedat, ze sme na tom zle? Podla mna nie.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR napísal:To musime ako byvali majstri vypadnut z Acka, aby si mohol povedat, ze sme na tom zle? Podla mna nie.
Nie nemusíme, ale ak Slovensko má hrať hokej typu "nahadzovanie na mantinel"... No neviem, ci je to ta spravna cesta, ale mozno sa mylim.
Nieco treba robit, to je jasne, bohuzial nie som taky odbornik, aby som vedel co.
Ale minimalne zahranicny trener a sportovy psycholog ako clen vypravy, by stali za pokus.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Bielorusko: Rusko 3:3 po druhej tretine, pekny hokej. Osobne som velmi rad, ze su tam bielorusi, pretoze neviem, ci by takto dokazali tohto roku nasi zahrat. Bielorusi pozorne brania, hraju obetavo a so srdcom, v utoku tiez vedia slusne zamotat rusom hlavu a dovolim si povedat, ze su im minimalne vyrovnanym superom.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Rusko Bielorusko - veru krasny hokej ! Nasich by som ta nechel vidiet. Bielorusi su tam zasluzene a robia pekny hokej. Som zvedavy ako to dopadne.
pato83
Addict
Addict

Situacia, co sa prave stala. Rusko malo hrat presilovku, bol signalizovany faul a hrali siesti, namiesto brankara tam dosiel hrac. Rus po chvile fauloval a bolo styri na styri :) Ale uz to vrcholi, bielorusi prehravaju o jeden gol 3:4 ale nevzdavaju sa.

Takze uz rusi postupuju. Je mi to trocha luto, bielorusko zahralo absolutne vyrovnany zapas s favoritom, skoda 2 zlepenych golov behom ani nie minuty na konci druhej tretiny. Ale tiez treba povedat, ze v 3 tretine uz mali trocha naviac rusi a pred koncom sa vobec nesli schovat do obrany, ale utocili a nedovolili moc bielorusom dostavat sa do sanci. Pekny zapas, velmi pekny.
Innocence
VIP
VIP

Bielorusko napokon prehralo 3:4, zápas som nepozeral, mal som jazykovku bohužiaľ, muselo to byť pekné.. Bielorusi asi podali parádny výkon, veď takto vzdorovať Rusom.. právom postúpili zo skupiny, hovorí sa mi to ťažko, ale je to tak.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Strašne dobre sa pozeralo na zápas Rusko:Bielorusko, Bielorusi tvrdili že chcú vyhrať aj nad Rusmi,bolo to odvážne tvrdenie ale ďaleko od pravdy nemali :)
Innocence
VIP
VIP

Tak do zápasu treba nastupovať, sebavedome a nie ako posraní turisti.. Inak, keď už sme pri turistoch, dnes som začul, že slovenskí turisti, ktorí boli ubytovaní v rovnakom hoteli ako reprezentácia SR videli hráčov často popíjať pivo, chodiť von po večierke atď. - stalo sa to aj po zápase s Kanadou, na hotel prišli po prehýrenej noci o štvrtej ráno a nasledujúci deň sa v posilke potili len fínski hráči a naši tréneri.. hrozné.
pato83
Addict
Addict

Innocence napísal:Tak do zápasu treba nastupovať, sebavedome a nie ako posraní turisti.. Inak, keď už sme pri turistoch, dnes som začul, že slovenskí turisti, ktorí boli ubytovaní v rovnakom hoteli ako reprezentácia SR videli hráčov často popíjať pivo, chodiť von po večierke atď. - stalo sa to aj po zápase s Kanadou, na hotel prišli po prehýrenej noci o štvrtej ráno a nasledujúci deň sa v posilke potili len fínski hráči a naši tréneri.. hrozné.
To moze byt ale aj nemusi byt pravda. Na taketo veci je tam trener a nechce sa mi verit, ze hraci ako hossa, handzus im podobny by si nieco aj sami dovolili. Mozno mladi, ale potom tam nemaju co robit a to by mal trener spomenut vo svojej sprave, aby sa na to nezabudlo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako naša 18ka - chlast a k***y ... :D
Nevidim to az tak nerealne, prihodilo sa to viacerym teamom v poslednej dobe. Nemyslim len hokejovym ale aj.
Ti Bielorusi su fakt dobry. Glen Hanlon robi svoju pracu dobre.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

oh nieeeee :cry: .... no tak škoda.... fandil som fínom ale USA malo len šťastie a rozhodcovia boli naklonení na ich stranu ale to je jedno podľa mňa majstrom bude opäť KANADA :smt112 :hokej1:
Napísať odpoveď