A Rusko vyhrá.begbeee napísal:Všetko jedno..
Finále bude aj tak Kanada - Rusko.
MS 2009 v hokeji
Nie nemusíme, ale ak Slovensko má hrať hokej typu "nahadzovanie na mantinel"... No neviem, ci je to ta spravna cesta, ale mozno sa mylim.GothaR napísal:To musime ako byvali majstri vypadnut z Acka, aby si mohol povedat, ze sme na tom zle? Podla mna nie.
Nieco treba robit, to je jasne, bohuzial nie som taky odbornik, aby som vedel co.
Ale minimalne zahranicny trener a sportovy psycholog ako clen vypravy, by stali za pokus.
Bielorusko: Rusko 3:3 po druhej tretine, pekny hokej. Osobne som velmi rad, ze su tam bielorusi, pretoze neviem, ci by takto dokazali tohto roku nasi zahrat. Bielorusi pozorne brania, hraju obetavo a so srdcom, v utoku tiez vedia slusne zamotat rusom hlavu a dovolim si povedat, ze su im minimalne vyrovnanym superom.
Situacia, co sa prave stala. Rusko malo hrat presilovku, bol signalizovany faul a hrali siesti, namiesto brankara tam dosiel hrac. Rus po chvile fauloval a bolo styri na styri
Ale uz to vrcholi, bielorusi prehravaju o jeden gol 3:4 ale nevzdavaju sa.
Takze uz rusi postupuju. Je mi to trocha luto, bielorusko zahralo absolutne vyrovnany zapas s favoritom, skoda 2 zlepenych golov behom ani nie minuty na konci druhej tretiny. Ale tiez treba povedat, ze v 3 tretine uz mali trocha naviac rusi a pred koncom sa vobec nesli schovat do obrany, ale utocili a nedovolili moc bielorusom dostavat sa do sanci. Pekny zapas, velmi pekny.
Takze uz rusi postupuju. Je mi to trocha luto, bielorusko zahralo absolutne vyrovnany zapas s favoritom, skoda 2 zlepenych golov behom ani nie minuty na konci druhej tretiny. Ale tiez treba povedat, ze v 3 tretine uz mali trocha naviac rusi a pred koncom sa vobec nesli schovat do obrany, ale utocili a nedovolili moc bielorusom dostavat sa do sanci. Pekny zapas, velmi pekny.
Tak do zápasu treba nastupovať, sebavedome a nie ako posraní turisti.. Inak, keď už sme pri turistoch, dnes som začul, že slovenskí turisti, ktorí boli ubytovaní v rovnakom hoteli ako reprezentácia SR videli hráčov často popíjať pivo, chodiť von po večierke atď. - stalo sa to aj po zápase s Kanadou, na hotel prišli po prehýrenej noci o štvrtej ráno a nasledujúci deň sa v posilke potili len fínski hráči a naši tréneri.. hrozné.
To moze byt ale aj nemusi byt pravda. Na taketo veci je tam trener a nechce sa mi verit, ze hraci ako hossa, handzus im podobny by si nieco aj sami dovolili. Mozno mladi, ale potom tam nemaju co robit a to by mal trener spomenut vo svojej sprave, aby sa na to nezabudlo.Innocence napísal:Tak do zápasu treba nastupovať, sebavedome a nie ako posraní turisti.. Inak, keď už sme pri turistoch, dnes som začul, že slovenskí turisti, ktorí boli ubytovaní v rovnakom hoteli ako reprezentácia SR videli hráčov často popíjať pivo, chodiť von po večierke atď. - stalo sa to aj po zápase s Kanadou, na hotel prišli po prehýrenej noci o štvrtej ráno a nasledujúci deň sa v posilke potili len fínski hráči a naši tréneri.. hrozné.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: