MS 2009 v hokeji
Ani druhý zápas včerajšieho programu som naživo nevidel - len highlighty, uprednostnil som totiť futbal.. cez nudné pasáže vo futbale som však prepínal na hokej a videl som tretí gól.. Po prečíslení 4 vs. 2 ho dala Amerika a tento zásah sa ukázal ako víťazný. USA sa podaril parádny kúsok, nenechali sa zaskočiť rýchlym fínskym gólom z druhej tretiny a ešte v tom istom dejstve získali potrebný náskok. Dnes som zvedavý na výsledok CZE - SWE, bude to dobrý hokej.. Bohužiaľ, neuvidím, lebo ideme páliť vatru.. Teraz rozmýšľam, či si mám priať dážď a aby sa nešlo, alebo bez dažďu aby sa išlo.. Ten hokej bude skvelý.

Na sme.sk vyšiel zaujímavý rozhovor - článok Ľubomír Višňovský: Každý si hral svoj hokej.
Zaujalo ma najmä tvrdenie, že boli rozhovory s Andy Murrayom (trener LA, Kanady, v sučasnosti St. Luis), ktory sa vyjadril, že Slovensko by zobral trénovať kedykoľvek.
Źiaľ na zväze sa rozhodli inak.
Zaujalo ma najmä tvrdenie, že boli rozhovory s Andy Murrayom (trener LA, Kanady, v sučasnosti St. Luis), ktory sa vyjadril, že Slovensko by zobral trénovať kedykoľvek.
Źiaľ na zväze sa rozhodli inak.
@brm: Nielen neschopnosť, ale zahraničný tréner by bol pravdepodobne nad vecou v rôznych intrigách a "záujmoch". Vedel by odolávať tlaku na nomináciu z rôznych smerov atď.
Čiže s prepáčením by si sr*li do vlastného hniezda.
K včerajšiemu zápasu - ľutujem, že Fíni nepostúpili, amíkov veľmi nemám rád, ale zároveň musím uznať, že boli lepším teamom.
Čiže s prepáčením by si sr*li do vlastného hniezda.
K včerajšiemu zápasu - ľutujem, že Fíni nepostúpili, amíkov veľmi nemám rád, ale zároveň musím uznať, že boli lepším teamom.
Pozrite sa na Maďarov. Maju kanadského (aspoň sa mi zdá) trénera. A vedel z bandy "sedliakov" spraviť hokejový tím, ktorý si zahral v najvyššej súťaži na svete. Myslím, že slovenskú reprezentáciu by nejaký kvalitný Kanaďan dostal späť ku bojom o medaily.
Ale prvým krokom by muselo byť niečo nereálne - donútiť Širokého, aby odlepil riť z jeho pohodlného kresielka... Ja viem, že sedí a kradne sa odtiaľ pekne. Ale už toho bolo dosť! - nemyslíš Jurko?
Ale prvým krokom by muselo byť niečo nereálne - donútiť Širokého, aby odlepil riť z jeho pohodlného kresielka... Ja viem, že sedí a kradne sa odtiaľ pekne. Ale už toho bolo dosť! - nemyslíš Jurko?
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
este vcera skodoradostni cesi skandovali na majalese po nas Slovakoch pocas koncertu IMT Smile osum nula, osum nula a po dnesku kricim ja Svedsko parada,Svedsko parada...niet vacsej radosti ako vidiet Cechov vypadnut,tak im treba...aj ked by si mozno zasluzili postupit a mali aj trocha smoly....co uz,skodoradost sa nevyplaca 
-
Geogomeogo
Light Professional
-
nestik
Medium Professional
Nic v zlom ale nechcel si napisat ze Cesi idu domov ?hojko napísal:Geogomeogo: Raz uz muselo prist aj na Cechov a skoncit to vecne stastie. Som rad, ze Svedi idu domov. Videl som sice len prve dve tretiny, ale hral sa dobry hokej, dalo sa na to divat, aj ked Svedi mali par krat namale, ale to aj Cesi.
Zápas som zase nevidel, prisambohu posledný zápas, čo som nepozeral.. Som bol na vatre. Ale večer som si pozrel highlighty, Švédi vyhrali s poriadnou dávkou šťastia.. Stávalo sa, že puk skackal pred prázdnou bránou a Švéd ho len tak tak odpálil, Česi dokonca nastrelili párkrát tyčku a dovolím si tvrdiť, že kedy mali Česi Vokouna, sú v semifinále.. Štepánek naozaj chytil len čo musel, niekedy ani to..