MS 2009 v hokeji

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Ani druhý zápas včerajšieho programu som naživo nevidel - len highlighty, uprednostnil som totiť futbal.. cez nudné pasáže vo futbale som však prepínal na hokej a videl som tretí gól.. Po prečíslení 4 vs. 2 ho dala Amerika a tento zásah sa ukázal ako víťazný. USA sa podaril parádny kúsok, nenechali sa zaskočiť rýchlym fínskym gólom z druhej tretiny a ešte v tom istom dejstve získali potrebný náskok. Dnes som zvedavý na výsledok CZE - SWE, bude to dobrý hokej.. Bohužiaľ, neuvidím, lebo ideme páliť vatru.. Teraz rozmýšľam, či si mám priať dážď a aby sa nešlo, alebo bez dažďu aby sa išlo.. Ten hokej bude skvelý.

:(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na sme.sk vyšiel zaujímavý rozhovor - článok Ľubomír Višňovský: Každý si hral svoj hokej.
Zaujalo ma najmä tvrdenie, že boli rozhovory s Andy Murrayom (trener LA, Kanady, v sučasnosti St. Luis), ktory sa vyjadril, že Slovensko by zobral trénovať kedykoľvek.
Źiaľ na zväze sa rozhodli inak. :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vies kolko by si chudaci museli strhnut z odmien aby zaplatili takeho trenera? Sak by chudaci nemali co do huby! ko*ot! Kanadsky/americky trener by bol pozehnanim pre slovensky hokej!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

begbeee napísal:Źiaľ na zväze sa rozhodli inak.
Z istého hľadiska je to pochopiteľné, angažovaním zahraničného trénera by priznali vlastnú neschopnosť, čo slovenská hrdosť im nedovolí urobiť..

:roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

@brm: Nielen neschopnosť, ale zahraničný tréner by bol pravdepodobne nad vecou v rôznych intrigách a "záujmoch". Vedel by odolávať tlaku na nomináciu z rôznych smerov atď.
Čiže s prepáčením by si sr*li do vlastného hniezda.

K včerajšiemu zápasu - ľutujem, že Fíni nepostúpili, amíkov veľmi nemám rád, ale zároveň musím uznať, že boli lepším teamom.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tych Finov je skoda fakt, zahrali dobre zapasy a hlavne s kanadou. USA tiez moc nemusim
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Pozrite sa na Maďarov. Maju kanadského (aspoň sa mi zdá) trénera. A vedel z bandy "sedliakov" spraviť hokejový tím, ktorý si zahral v najvyššej súťaži na svete. Myslím, že slovenskú reprezentáciu by nejaký kvalitný Kanaďan dostal späť ku bojom o medaily.

Ale prvým krokom by muselo byť niečo nereálne - donútiť Širokého, aby odlepil riť z jeho pohodlného kresielka... Ja viem, že sedí a kradne sa odtiaľ pekne. Ale už toho bolo dosť! - nemyslíš Jurko?
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

...HA !!! Cesi prehravaju 0:2, tak im treba :P
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Cesi idu domov :D Snad im to uz balia. 3:1 a do konca dake 2 minuty.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No bol to pekny zapas a hlavne cesky gol na 2:1 v oslabeni o 2ch hracov :)
A celkovo sa mi zdalo, ze Cesi boli aktivnejsi, no na druhej strane Svedi vyuzili presilovky tak ako sa patri, co Cesi nedokazali. A teb tretu svedsky gol to bola cista haluz :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

este vcera skodoradostni cesi skandovali na majalese po nas Slovakoch pocas koncertu IMT Smile osum nula, osum nula a po dnesku kricim ja Svedsko parada,Svedsko parada...niet vacsej radosti ako vidiet Cechov vypadnut,tak im treba...aj ked by si mozno zasluzili postupit a mali aj trocha smoly....co uz,skodoradost sa nevyplaca :wink:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Svedi maju viac stastia ko rozumu ved Eliaš dal asi 2 tycky a Česi mali zase smolu keď Štepánkovi utiekol puk a Švédom stačilo doraziť
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Geogomeogo: Raz uz muselo prist aj na Cechov a skoncit to vecne stastie. Som rad, ze Svedi idu domov. Videl som sice len prve dve tretiny, ale hral sa dobry hokej, dalo sa na to divat, aj ked Svedi mali par krat namale, ale to aj Cesi.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Geogomeogo: Raz uz muselo prist aj na Cechov a skoncit to vecne stastie. Som rad, ze Svedi idu domov. Videl som sice len prve dve tretiny, ale hral sa dobry hokej, dalo sa na to divat, aj ked Svedi mali par krat namale, ale to aj Cesi.
Nic v zlom ale nechcel si napisat ze Cesi idu domov ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja som čechom prial, žeby sa dostali aspoň do semifinále, kde by samozrejme prehrali s Kanadou, aby Kanaďania mohli vyhrať vo finále proti Rusom..

;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak vieš ako... Keď hrajú Česi - Švédi, vždy sú to len svoji, lebo obaja sú Švédi :D

Ja pevne verím, že Rusko ukáže Kanade silu európskeho hokeja a silného európskeho výberu na čele s excelentným útokom Morozov - Zinoviev - Zaripov..
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tiez by som skor doprial dalsi titul Rusku
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zápas som zase nevidel, prisambohu posledný zápas, čo som nepozeral.. Som bol na vatre. Ale večer som si pozrel highlighty, Švédi vyhrali s poriadnou dávkou šťastia.. Stávalo sa, že puk skackal pred prázdnou bránou a Švéd ho len tak tak odpálil, Česi dokonca nastrelili párkrát tyčku a dovolím si tvrdiť, že kedy mali Česi Vokouna, sú v semifinále.. Štepánek naozaj chytil len čo musel, niekedy ani to..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem, či som už pozeral na ČT2 alebo na STV, ale zdá sa mi, že česi vraveli, že Štepánek nemá vlastnú výstroj (lapačku, betóny atď..) a na mieru dostane až po sezóne..čo ma teda dostatočne šokovalo, že jednotka repre má takéto podmienky.
Možno to sú tie malé detaily čo rozhodli.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No hej, hovorili to na ČT2, ale je to tak preto, lebo on začal sezónu ešte v 2. lige a keď prišiel do Vítkovíc, tak tam bol dvojka, takže mu dali iba nejakú druhotriednu výstroj, ktorú má až doteraz. Na novú si bude musieť počkať do začiatku sezóny.
Napísať odpoveď