MS futbal 2018 v Rusku
Re: MS futbal 2018 v Rusku

ale to nie je chyba messiho
predstav si co by sa stalo s trenerom ak by v existencnom zapase nechal messiho na lavicke
predstav si co by sa stalo s trenerom ak by v existencnom zapase nechal messiho na lavicke
-
guess.whoo
Redeemer - Príspevky: 13268
- Kontaktovať používateľa:
obrana argentiny je slaba, ale ta zaloha je podla mna zalostna. Mascherano za zenitom, Biglia nic neukazal ani v prvom zapase. Pavon, Acuna, Perez a Meza iba do poctu, ti by sa neskrtli v ziadnom top europskom klube. Di Maria uplne mimo formy a tak tam ostava iba Messi a Aguero. Komotny Higuain nie je vhodny do zabetonovanej obrany.
Dybala nemal tuto sezonu taku dobru aj kvoli zraneniam a prakticky nevycnieval v Juve, takze sa ani nedivim, ze si zahral zatial len 15 minut. No a este ked ta zareze takto brankar ked sa trapis tak je vymalovane
Dybala nemal tuto sezonu taku dobru aj kvoli zraneniam a prakticky nevycnieval v Juve, takze sa ani nedivim, ze si zahral zatial len 15 minut. No a este ked ta zareze takto brankar ked sa trapis tak je vymalovane
Popravde, na tiket som dal 0 a tak mi celý tiket z toho dňa padol... ale aj keď som vedel, že Chorváti nie sú vôbec "slabší," tak som predpokladal, že dajú gól a Argentína potom predsa len ten jeden gól po tlaku ukope, prípadne niečo vymyslí Messi. Ale tak nestalo sa a dostali zaslúžený náklad.
za pol hodinu brazilia- kostarika, som zvedavy ci sa kanarici zobudia a predvedu pekny futbal, ktory od nich cely svet ocakava
-
guess.whoo
treba si uvedomit ze futbal sa neustale vyrovnava a top muzstva podla supisky casto deli len 1 gol. nie je to ako v minulosti ked muzstva z druheho sledu pravidelne dostavali 3 kusky. muzstvo ako kostarika bude hlavne branit a spoliehat na nejake kontry alebo standardky.
necakam zmenu a tipujem ze padnu max 2 goly
necakam zmenu a tipujem ze padnu max 2 goly
to je jedno aj ked je to pravda, ale nech brazilia predvadza hru na ktoru sa da pozerat, od toho predsa brazilia je a poslednych 50 rokov vzdy bola
necakam pri suboji 1na1 nahravku dozadu na vlastnu polku ale ukazku nejakeho toho futbaloveho umenia, ktore maju oni v krvi
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2018, 14:21)
inak dnes je to zaujimavy mikrosuboj brankarov
Alisson je spajany s prestupom prave do Realu namiesto Navasa
stavil by som sa ze na stadione je aj Perez, pretoze hlavne on chce Alissona a Navasa nema az tak v oblube a drzal ho tam hlavne Zidane, resp. Navas prenho nie je zvucne meno hodne Realu
necakam pri suboji 1na1 nahravku dozadu na vlastnu polku ale ukazku nejakeho toho futbaloveho umenia, ktore maju oni v krvi
//autoeditácia príspevku (22 Jún 2018, 14:21)
inak dnes je to zaujimavy mikrosuboj brankarov
Alisson je spajany s prestupom prave do Realu namiesto Navasa

brazil konecne zapla
potesilo 
navas drzal do poslednych minut

navas drzal do poslednych minut
-
guess.whoo
este ak argentina vyhra nad nigeriou a chorvati s islandom tak to bude pribeh na film (aj s kvalifikaciou) 

Nemci.
Síce mi dodrbali tiket, ale tak prial som Kórejčanom, srala ma tá ich nemohúcnosť a viac som to prial Mexiku.

-
guess.whoo
Podobne, nemci ubohost tento sampionat
ked nevedia dat majstri sveta gol juznej korei, tak tam fakt nemaju co robit, navyse rok co rok s tou istou zostavou...
A hlavne, v každom zápase na konci striedal Julian Brandt a vždy dal skoro gól, hneď to tam rozhýbal. Prečo nehral aspoň tretí zápas od začiatku? Namiesto neho tam postavil akéhosi zúfalca. Všimol som si aj to, že každý zápas iná zostava, čo tiež nesvedčí o ničom pozitívnom.
Tiež som si tak hovoril v kutiku duše že prečo nehrá Brantd na zaciatku a nechava ho az na koniec. Asi aj chyba ze nebral toho Leroya Saného. Chybaju im strelci typu Podolsky a Klose, ktorí ale už ukončili repre karieru. No nevadí šancu dostanú iné teamy zabojovať.
Neviete kto postupi z prveho miesta v skupine G ak by bola v poslednom zapase remiza? Anglicko aj Belgicko ma rovnaky pocet bodov, aj skore 8:2, spolocny zapas by bol tiez rovnaky... V jednej tabulke je prve Anglicko, no neviem preco.
-
Ba-Yo
Star - Príspevky: 638
fair play => v prípade rovnosti bodov, skóre a vzájomný zápas je remíza, rozhoduje počet kariet
Dik, uz som to pocul aj v prenose, ale uz to neplati, Belgicko skorovalo, ale Anglicku staci remiza, tak sa to snad rozhybe..
Belgicko v pohode vyhralo, oplatilo sa dať na ich výhru, dokonca veľmi dobrý kurz aj v stávke bez rizika. Potešili aj Maročania, ktorí to otočili.
Osemfinále tipujete ako?
FRA-ARG 1
URU-POR 1x

Osemfinále tipujete ako?
FRA-ARG 1
URU-POR 1x
Ja by som to tipol trochu inak:
FRA - ARG 1
URU - POR 2
Inak Diego si včerajší postup Argentíny poriadne užíval. V srdci navždy Argentína, v nose navždy Kolumbia
FRA - ARG 1
URU - POR 2
Inak Diego si včerajší postup Argentíny poriadne užíval. V srdci navždy Argentína, v nose navždy Kolumbia