MS v hokeji 2015 CR
Re: MS v hokeji 2015 CR
Zmiesane pocity po zapase. Po prvej tretine to bola bieda, ale potom sme zacali hrat celkom dobre a spravili sme riadne zavary. Brankar ich riadne podrzal. Skoda tych tyciek a prveho danskeho golu, ktory chalan ani nevie ako dal.
Co uz, snad nam ten bodik nebude chybat. BTW kto si vsimol lintnerove ponozky? 
kolko bolo tych tyciek? 3 v zapase, 2 v najazdoch?
Lintner má stále takéto prúžkované
a hej tých tyčiek bolo nejak tak, mňa len mrzia početné straty, hlavne Nagy, Réway, Sekera a Chára. To by potom ten turnaj vyzeral určite inak ale uvidíme, možno nás ešte prekvapia
-
mirak2
Hardcore addict
lintnerove ponozky som si vsimol uz vcera 
snat to Tatar s Jurcom zaplataju. Aspon toho Nagya a Rewayagorsche napísal: mňa len mrzia početné straty, hlavne Nagy, Réway, Sekera a Chára. To by potom ten turnaj vyzeral určite inak ale uvidíme, možno nás ešte prekvapia
SUI-AUT tiez zaujimavy zapas, aj vysledok
Bojovno Frantici prehrali
inac je normalne ze je live straming full HD uplne zadara na youtube? bude to az do finale?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja myslim, ze realita je taka, ze 2 body s Danmi su vyborne. Prva tretina katastrofa, druha paradna.
Tak Ruzicka sa nam pustil do vedenia reprezentacie - http://www.pluska.sk/mshokej2015/vyrade ... e-loz.html
Dnešná súpiska: Laco (J. Hudáček) – Meszároš, Jánošík, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Mikuš, Graňák – Gáborík, Kopecký, Daňo – Jurčo, Viedenský, Tatar – Bartovič, Bližňák, Pánik – L. Hudáček, Lušňák, Dravecký – Surový.
Som zvedavý, či bude dnes 1. formácia nebezpečnejšia, ako včera. Od Tatara a Jurča nemám dnes veľké očakávania, predsalen ešte ani ten biorytmus nebude ideálny, ale tak kiežby to tam padlo už v 1. zápase, bolo by super. Dúfam, že dnes to bude opäť minimálne za 2 body, hoci 3 by sa samozrejme rátali oveľa viac.
Som zvedavý, či bude dnes 1. formácia nebezpečnejšia, ako včera. Od Tatara a Jurča nemám dnes veľké očakávania, predsalen ešte ani ten biorytmus nebude ideálny, ale tak kiežby to tam padlo už v 1. zápase, bolo by super. Dúfam, že dnes to bude opäť minimálne za 2 body, hoci 3 by sa samozrejme rátali oveľa viac.
Zostava Tatar - Viedensky - Jurco ma podla mna velky potencial. Tatar s Viedenskym hrali super este na MS 20 pred niekolkymi rokmi, tusim 2009 a teraz hrava Jurco s Tatarom v jednom time NHL. Kazdopadne som velmi zvedavy a budem drzat nasim palce. 
Proti Bielorusom sme teda zacali velkolepo. Aspon sme sa ubranili a teraz checking line zatlacila a zariadila presilovku. Som zvedavy najma na Tatara a tiez aj Jurca. Najazd zvlastny, moc som nepochopil s tou zlomenou hokejkou, za toto sa dava najazd? Zakoncenie Gaborika dost zle.
Najazd bol kvoli braneniu v hre, ak hrac posunie hokejku do strely, myslim ze to bolo uz v minulych MS.
Tie najazdy Gaborika mi prisli vsetky pomerne slabe, pohyb aj razancia, do stredu brankara, neviem...
Inak uz minuly zapas hral velmi dobre Dravecky, uz na zaciatku som ho chcel pochvalit, ma dobry pohyb, myslienku, mozno by som ho presunul do ineho utoku.
Tie najazdy Gaborika mi prisli vsetky pomerne slabe, pohyb aj razancia, do stredu brankara, neviem...
Inak uz minuly zapas hral velmi dobre Dravecky, uz na zaciatku som ho chcel pochvalit, ma dobry pohyb, myslienku, mozno by som ho presunul do ineho utoku.
Gaborik sa hlada, inak to zhodnotit neviem. Iny styl hokeja, ine ihrisko a hlavne ina skupina spoluhracov na lade. Ja verim, ze sa chyti, ale vcera aj dnes podal slaby vykon. Paci sa mi vykon Viedenskeho, Panika, Bliznaka. Mladym drzosti nechyba.
Tiez verim ze sa chyti, to ine ihrisko a spoluhraci je ale pri najazdoch uplne nepodstatne a boli 3, tiez uz ked striela alebo dostane puk pred branou, tieto veci nehraju rolu.
No ale uz musime pritlacit, lebo takto dostaneme gol, ci este zlepenec a bude opat problem...
- Akoby ma poculi, najskor divaci, potom aj hraci, skoda ze to nevyslo.
No ale uz musime pritlacit, lebo takto dostaneme gol, ci este zlepenec a bude opat problem...
- Akoby ma poculi, najskor divaci, potom aj hraci, skoda ze to nevyslo.
Gaborik ma zatiaľ sklamal. 3 nájazdy ani jeden gól. Tatarovi to odskakuje všetko. Asi je to fakt o tom zvyku.
Dnes je to taký planý zápas. Teraz to musíme zlomiť v tretej jak bude presilovka.
Dnes je to taký planý zápas. Teraz to musíme zlomiť v tretej jak bude presilovka.
Aky slaby bol ten Meszaros pocas sezony v NHL, tak dobre dnes hral a okorenil to dvomi golmi. Ten vitazny krasne zavesil.
Kto si dnes vsimol Lintnerove ponozky ? 
No ale ten traktorista nakoniec... toto si uz fakt mohli odpustit... K*rvy jedne...
Všimli ste si ten KIKS čo zadrel Oremus ?
Dostal otázku od Lintnera, či sa pripravovali na formáciu Kostitsyn - Kostitsyn - Kalyuzhni....Oremus povedal, že videotechnik ORSZÁGH výborne pripravil video zo zápasu so Slovincami a že sa tomuto útoku aj vďaka tomu nepodarilo skórovať...
ha ha ha ha ....aj na striedačke sedí, a aj nesleduje zápas, takíto machri sú v realizačnom tíme
Pointa: Kostitsyn dal gol, brat a aj Kalyuzhni si pripísali po asistencii
Výkon útočníkov katastrofálny...sorry, ale Kopecký nemá čo robiť v prvom útoku, to je výborný center do štvrtej formácie, on na prvý útok jednoducho nemá, nemal a nikdy mať nebude, netreba sa potom čudovať, že Gáborík nevie skórovať, to isté Daňo to sú strelci a práve typ ako Nagy, Reway tam chýbajú....Kopecký môže makať v oslabeniach ale tám sa góly nedávajú....
Ku Gáboríkovi....tí "extra" tréneri na lavičke koľko zápasov LA videli v tejto sezone alebo v minulej, ked Majo strieľal v play-off goly....asi nič nevideli.....všetky goly, čo dal po prestupe do LA boli z predbránkového priestoru, v žiadnom prípade nie na modrej ako falošný obranca a ani ako krídlo, ktoré mieša puk (to v LA robí Kopitar), to je neuveriteľné ako záškodník Vujtek, namyslený Országh sa snažia prerobiť typologiu hráčov na dva týždne v roku, pričom pol roka v klube hrajú iné pozície...ved logika veci dá rozum, že skladám mužstvo podľa typov hráčov ako mozaiku a nie ako tento mančaft....otras....škoda, že zápas s Rusmi je až predposledný, to už Rusi budú mať postup a nebudú zase hrať na plné nasadenie, ty by mohli dať Slovákom poriadnu facku, nech sa toľko už neklamú, že je všetko dobré....máme šťastie tak ako s Dánmi na nájazdy, tak teraz s Bielorusmi...tak ako sme vyhrali, sme mohli prehrať v riadnom hracom čase a už dnes si povedať, že hráme o záchranu
Kvitujem Janka Lašáka, ktorý tam dáva múdre návody, ako strieľať, hrať, a pod...veľmi sa mi páči...a ten Messionanovač Merčiak tam zase musel vtrepať vložku o futbale s Thuramom...
Dostal otázku od Lintnera, či sa pripravovali na formáciu Kostitsyn - Kostitsyn - Kalyuzhni....Oremus povedal, že videotechnik ORSZÁGH výborne pripravil video zo zápasu so Slovincami a že sa tomuto útoku aj vďaka tomu nepodarilo skórovať...
ha ha ha ha ....aj na striedačke sedí, a aj nesleduje zápas, takíto machri sú v realizačnom tíme
Pointa: Kostitsyn dal gol, brat a aj Kalyuzhni si pripísali po asistencii
Výkon útočníkov katastrofálny...sorry, ale Kopecký nemá čo robiť v prvom útoku, to je výborný center do štvrtej formácie, on na prvý útok jednoducho nemá, nemal a nikdy mať nebude, netreba sa potom čudovať, že Gáborík nevie skórovať, to isté Daňo to sú strelci a práve typ ako Nagy, Reway tam chýbajú....Kopecký môže makať v oslabeniach ale tám sa góly nedávajú....
Ku Gáboríkovi....tí "extra" tréneri na lavičke koľko zápasov LA videli v tejto sezone alebo v minulej, ked Majo strieľal v play-off goly....asi nič nevideli.....všetky goly, čo dal po prestupe do LA boli z predbránkového priestoru, v žiadnom prípade nie na modrej ako falošný obranca a ani ako krídlo, ktoré mieša puk (to v LA robí Kopitar), to je neuveriteľné ako záškodník Vujtek, namyslený Országh sa snažia prerobiť typologiu hráčov na dva týždne v roku, pričom pol roka v klube hrajú iné pozície...ved logika veci dá rozum, že skladám mužstvo podľa typov hráčov ako mozaiku a nie ako tento mančaft....otras....škoda, že zápas s Rusmi je až predposledný, to už Rusi budú mať postup a nebudú zase hrať na plné nasadenie, ty by mohli dať Slovákom poriadnu facku, nech sa toľko už neklamú, že je všetko dobré....máme šťastie tak ako s Dánmi na nájazdy, tak teraz s Bielorusmi...tak ako sme vyhrali, sme mohli prehrať v riadnom hracom čase a už dnes si povedať, že hráme o záchranu
Kvitujem Janka Lašáka, ktorý tam dáva múdre návody, ako strieľať, hrať, a pod...veľmi sa mi páči...a ten Messionanovač Merčiak tam zase musel vtrepať vložku o futbale s Thuramom...