MS v hokeji 2015 CR
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2015 CR
moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky 
-
vladenko007
VIP
No podal som si proti USA veril som že Finsko ich rozoberie. Posledná tretina a USA už vedie 4:1 neskutočné. 
Američania dnes hrajú poctivý hokej, dobre korčulujú a zo zadu hrajú tiež slušne. Góly dali také, aké dali, treba ísť šťastíčku naproti. Bude tá naša skupina zaujímavá.
Ja som tiež dlho špekuloval lebo som nevedel nájsť nejaký dobrý stream a nakoniec som natrafil na youtube - IIHF World 2015 , všetky zápasy s anglickým komentárom vo Full HD. Slovenský som nenašiel žiaden.wolodo napísal:moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky
Škoda Fínov , ten výsledok je príliš krutý lebo podla mňa to bolo vyrovnanejší ako sa zdá
-
mirak2
Hardcore addict
na FB som sa vyjadril, ze keby hrali nasi dnes s Finmi alebo Americanmi, tak po dvoch tretinach prehravame tak o 5 golov... ak budeme pokracovat v hernom prejave zo zapasov v Lotyssku... kamarati ma zhejtovali. som zvedavy zajtra na Danov, ale ak nenastane obrat o 180 stupnov, tak to nevidim ruzovo.
Tak Réway je mimo, to je velka skoda, myslite ze nie je ziadna sanca ze by sa pripojil aspon neskor?
Heh, v tom máš pravdu, ja verím, že sa nejakým spôsobom ten herný prejav zmení do lepšej podoby, myslím že ani v 2012 sme nemali nejakú dobrú prípravu, ani tá súpiska nevyzerala vopred "medailovo" a podarilo sa. Ja sa snažím byť optimistom a verím, že aspoň 1/4 finále uhráme, potom už sa môže stať hocičo. Ale budeme musieť zmeniť hernú stránku naozaj o 180°.mirak2 napísal:na FB som sa vyjadril, ze keby hrali nasi dnes s Finmi alebo Americanmi, tak po dvoch tretinach prehravame tak o 5 golov... ak budeme pokracovat v hernom prejave zo zapasov v Lotyssku... kamarati ma zhejtovali. som zvedavy zajtra na Danov, ale ak nenastane obrat o 180 stupnov, tak to nevidim ruzovo.
Myslím, že určite nie. Po príchode Tatara a Jurča už bude súpiska plná a nepredpokladám tam nejaké zmeny už.Dreamer napísal:Tak Réway je mimo, to je velka skoda, myslite ze nie je ziadna sanca ze by sa pripojil aspon neskor?
Som inak zvedavý, čo s nami spraví toto rozlosovanie, po dlhej dobe máme na úvod papierovo slabšie tímy a až na záver všetkých favoritov. Ak sa podarí vstup do turnaja a po nedeli budeme mať aspoň 5 bodov, tak budem veľmi spokojný. Ak by však nevyšiel prvý zápas, resp. nedajbože prvé dva, tak si nechcem predstaviť ten tlak na chalanov, lebo tam by už začala hroziť aj obava o záchranu...
Myslim ze to nie je vyhoda, ak by sme mali silneho na zaciatok, mohol by byt nerozohraty a mali by sme vacsiu sancu, takto si my nemozeme dovolit zavahanie a tiez to ze hrame 2 zapasy za sebou nie je vyhoda, (mozno) o vsetkom rozhodne tento vikend.
CT sport (prehras to napr cez vlc)wolodo napísal:moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky
Spoiler
Tak to je teda hokej, CR - Svedsko, 10 golov a este predlzenie, som zvedavy kedy a kto tromfne tento zapas.
Na druhej strane, je velmi pravdepodobne, ze prave proti jednemu z tychto timov budeme hrat ten dolezity zapas, prip. s Kanadou, ktora tiez hrala velmi dobre, budeme to mat velmi tazke a este sa tam musime dostat...
Na druhej strane, je velmi pravdepodobne, ze prave proti jednemu z tychto timov budeme hrat ten dolezity zapas, prip. s Kanadou, ktora tiez hrala velmi dobre, budeme to mat velmi tazke a este sa tam musime dostat...
-
vladenko007
VIP
Česko dokázalo v 3 tretine nemožné. Taký hokej sa dobre pozerá.
Nakoniec este aj najazdy, dokonala reklama na cely sampionat, som zvedavy ako nasi zvladnu narocny vikend.
BTW aj vam sa po opakovackach "kockatie" obraz po prepnuti na live? Sledujem na Jednotke HD v DVB-T.
BTW aj vam sa po opakovackach "kockatie" obraz po prepnuti na live? Sledujem na Jednotke HD v DVB-T.
Asi, tak milo prekvapeny... Skoda, ze sa im nepodarilo udrzat priaznivy stav az do konca zapasu... lebo potom uz ako keby kondicne nevladali v predlzeni a niekedy to vyzeralo kriticky.... Inac ale super zapas, nemaju sa za co hanbit...vladenko007 napísal:Česko dokázalo v 3 tretine nemožné. Taký hokej sa dobre pozerá.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tretia tretina CZE vs SWE velmi dobra, bolo sa na co pozerat a aj v predlzeni. Mam pocit, ze par golov bolo doslova stastnych, na oboch stranach, hlavne na tej Ceskej. Aj tie kolotoce pocas presiloviek, radost pozerat. Zajtra na obed to vidim na dobry odvar zapas, ale necham sa prekvapit.
Bol to fakt super zápas. V tretej tretine už som sa pomaly začínal nudiť a potom to prišlo. Na úvod svižné tempo. Som zvedavý dnes na našich ako pôjdu proti Dánom.
Tatar bude či nie?
Tatar bude či nie?
tipoval som remizu, bolo sa naco pozerat cesi mohli vyhrat dokonca 
celkovo tieto ms maju dobru atmosferu pada dost golov, tempo je rychle
dnes stavkove favorizuju slovakov pomerne nizky kurz na vyhru no ja si nemyslim ze to bude take jednoznacne
celkovo tieto ms maju dobru atmosferu pada dost golov, tempo je rychle
dnes stavkove favorizuju slovakov pomerne nizky kurz na vyhru no ja si nemyslim ze to bude take jednoznacne
ahoj, akurat to riesim. Spravim si mensiu reklamu. V podstate sa da sledovat stv1 cez stream v horsej kvalite na tej stranke, alebo potom skusat proxy a pluginy (nohup) na oficialnej rtvs, ze by si sa javil ako uzemie z svk. Inac v cestine to pojde z ct tiez na tej stranke a aj tu su streamy v cestine.wolodo napísal:moznost sledovat hokej mimo uzemia SR a CR s nasim komentarom? nasiel som len po rusky
Inac hokej to bol paradny, predtym som bol na zbrojovke, kde tiez padlo dost golov (3:2) a kopunek dostal cervenu
Zazitok reportera z Radia Expres - http://www.expres.sk/41934/vy-ste-rozhodca/
Pozerate zapas s Danskom?
Pozerate zapas s Danskom?
Lašák zabil
"česi ju opravili za 3 milióny, u nás by to bolo za 10, aj keď máme menšiu halu"
Hokej zatiaľ, veru, nič moc.
"česi ju opravili za 3 milióny, u nás by to bolo za 10, aj keď máme menšiu halu"
Hokej zatiaľ, veru, nič moc.
Po 1. tretine zlý sen, ostáva len veriť, že sa spamätajú, inak fasneme.