MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Pilifo súhlasím
Mali sme dosť šťastia , páčilo sa mi že sme vedeli hrať agresívne a pritom čisto a tiež sme dobre korčulovali
Útok bol dobrý , no obrana robila dosť chýb na ktoré sa teraz moc nepoukazuje lebo sú všetci natešený ako sme hrali ale keby kanaďania potrestajú tie diery v obrane tak by to bol oveľa väčší rozdiel vo výsledku
Ďalej sa mi páči aj prístup trénera ktorý to nezhodnotí tak že sme hrali "dobre ale nepadlo to tam" ale že sa nebojí aj skritizovať čo bolo zle a kto hral zle alebo robil chyby
Ale máme na to aby sme sa do štvrťfinále aj keď ešte uvidíme čo a ako bude , predsalen je ešte len po prvom zápase 
-
casualties77
Medium Expert
Ak si všimnete, tak aj v prípravných zápasoch sme vyhrali len jeden, pretože vždy sme spravili zbytočné chyby a aj včera sme prehrali o gól kvôli našej chybe. Inak hra bola veľmi dobrá. Uvidíme ako si poradíme proti Fínom...
Preco hrali v zapase canada-usa v tom predlzeni ked bola canada v oslabeni len 3 hraci a USA len 4ia ? vsak full team su 5ti+brankar nie ?
V predĺžení sa hráva 4 + 1 
Predĺženie sa hrá len s počtom 4+1 
EDIT: kolega hore bol rýchlejší
EDIT: kolega hore bol rýchlejší
Jaj vdaka, bol som z toho mimo 
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Dnes pekné zápasy
USA-CAN asi jeden z najlepších doteraz
Inak počuli ste počas Presilovky s Máriou Pietrovou ako jej jeden týpek povedal: Ty pi*o
Inak počuli ste počas Presilovky s Máriou Pietrovou ako jej jeden týpek povedal: Ty pi*o
Jasneee
tak dobre som za vtedy uz dlho nezasmial. SWE-CZE 4:1..
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 12:30)
Pozerate niekto zapas Francuzko- Kazachstan ? Tak to to bol pekne nechutny zakrok Francuzskeho hraca... Dufam ze to exemplarne potrestaju.
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 12:30)
Pozerate niekto zapas Francuzko- Kazachstan ? Tak to to bol pekne nechutny zakrok Francuzskeho hraca... Dufam ze to exemplarne potrestaju.
Skôr je zaujímavý výsledok Dánsko - Taliansko. Behom 20 sekúnd dali Taliani dva zlepené góly a Dáni budú mať čo robiť, aby sa otriasli... 
To som čumel na tých Dánov. Proti čechom išli jedna radosť a teraz toto... Im to padne ešte a vyhrajú 
ináč na margo toho, že arény su polo-prázdne... tie ceny su dost vysoké už na prvé zápasy, vela ludi sa uz stazovalo, ma dojst k radikalnemu znizovaniu cien tak som zvedavy no 
200 Euro čo ti je** ? Prehravame 1:0 PODME SLOVENSKO !
lol,
No zaujimavy hokej teraz, len by to chcelo ah viac strialat na branu, teraz pri konci to tam tocili tocili az stratili puk.
No zaujimavy hokej teraz, len by to chcelo ah viac strialat na branu, teraz pri konci to tam tocili tocili az stratili puk.
joj chlapci, teraz by to chcelo využit tu presilovku..... zase nehrame až tak strašne, ale stale o kusok po zadu
škoda tych šanci
škoda tych šanci
-
Chesterka
Light Star
Jáj dobre hráme chlapci, len zase to šťastíčko by to chcelo trochu, netreba špekulovať s tým pukom...páliť, páliť, páliť a musí niečo padnúť.
no zas nič
, furt hrame len vrohu za branou, tam sa moc goli nedavaju.
ach jaj.. zas prehra o gol..
-
Chesterka
Light Star
1 gól, 1 pokašľaný gól sakra...zajtra zase dostaneme na frak od Amíkov