MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

O športe...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa hd_ »

Je to veľká škoda takto prehrať. Fíni neboli o nič lepší, ako my. A že majstri sveta. Mali tam pár náznakov dobrých momentov, ale celkovo sme na nich určite mali, mohli sme aspoň 1-2 bodíky uchmatnúť.
S USA to bude veľmi ťažké, možno ešte ťažšie, ako dnes, takže asi netreba čakať zázraky, no hádam potom sa dostaneme na víťaznú vlnu.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no neviem , ved fini sa celkom polahky dostavali do nasej tretiny a potom co tam stvarali treba pochvalit Laca ...
nasi sa len snazia nahadzovat puky do pasma , proste tak to nejde :aasmile10: :aasmile10: a hlavne to na konci posrali nasi traja obrancovia ze nas obrali o 6 minut
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

skoda toho slusny vykon s finskom ajked sme dostali nestastny gol brankar nas podrzal
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Boli sme strelecky lepsi, mozem tvrdit ze druhu tretinu sme boli o dost lepsi nez finsko. (Na strely SVK 26- FIN 22, ale sme hrali 5x v oslabeni. Iba 2x presilovku...)
Ale na strely sa nevyhrava no.. ale na goly. Stastny finsky gol rozhodol...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

uz by mohli trosku rozhodcovia normalnejsie piskat, nie je pre favoritov...minimalne 3 oslabenia boli vymyslene fauly a v prvej tretine sme minimalne 2x mali hrat presilovku my
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Zajtra by sa mohlo stat že USA po 2 vyhranych zapasoch pojde s nami ako s mužstvom čo 2x prehralo nie tak uplne na 100% a prave to by mohla byt naša vyhoda pretože až tak zle nehráme.

//guess.whoo: tiež si myslim... a ten "faul" na Chatu, radšej to ani neukazali.....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa p4ra »

Skoda tej prehry zase raz. Prve dve tretiny vyborne, tretia uz slabsia. Stastie klasicky nemame, ale s tym uz ja zijem niekolko rokov. Kazdopadne malo strielame. Kombinujeme zbytocne vela. Treba ist viac do strelby, aj ked dnes to nebolo zle. Za vykon sa hanbit netreba. Zajtra do USA plnou silou a aspon bod im zobrat.
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

tretia bola slabsia len preto ze sme hrali 3x v oslabeni....
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Videl som tretiu hlavne a som si myslel, že ani nechcú vyhrať iba si prihrávali a prihrávali a fakt nechápem trenera načo tam dáva hráčov ako Hossa a Radivojevic, ktorý ho.no veľké hrajú a nesnažia sa ani aj obranca Sekera viac útočil ...
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

uz som si zvykol na minuska :)
ale moze mi niekto povedat aky to ma zmysel ze vacsina naroda pozera nato ako 5 hraci hraju hru na lade, a potom sa to skoro vsade rozobera ?!
Jedine co mate spolocne s nasimi "reprezentancami" je fakt, ze mozno nejaky hokejista sa narodil o 3 ulice dalej ....
V telke z tych hokejistov robia hrdinov a pritom sa venuju tomu co ich bavi. Napriklad, keby som vedel hadzat papierove stihacky najvyssie do vzduchu a bol by som najlepsi na slovensku a isiel by som na majstrovstva sveta fandili by ste mi?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nie, lebo papierove stihacky nikoho nezaujimaju
a taktiez to nikto nepozera preto, ze sa niekto z hracov narodil v ich meste a podobne...trepes uplne nezmysly
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Jednoducho sme Slováci a hokej je náš národný šport tak to pochop.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ver tomu alebo nie, no fandil by som ti. Pretože by si bol reprezentant našej krajiny a som rád za každého, kto to niekam dotiahne ... aj keby to mali byť majstrovstvá v stavaní snehuliakov !
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na konci po odvolaní brankára sa aspoň mohli pokúšať strieľať a nie 20 sekúnd pred koncom zaviesť puk za bránu, to kto kedy toto videl. :nono:
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

Náš brankár bol výborný,snažil sa z našich najviac,neviem načo naši tolko faulovali-toľko minut na tom stratili uvidime zajtra s USA ako budu hrat :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ako to snami vyzera? Aj ked vyhrame s USA tak nepostupujeme, ci je este nejaka sanca?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Toto je chyba...že kedysi sme chválili výhry a kritizovali sme, že sme dostávali zbytočne góly v čase najväčšej slávy...dnes sa tešíme, že sme odohrali kvalitný zápas čo sa hernej stránky týka, avšak tradične so silným súperom prehrávame...

Tu je vidieť skvelá práca Vladimíra Vujtka, ktorý našich naučil herný štýl a pripraví ich na každého súpera, takže svoje renomé si obháji a je naozaj skvelý tréner...avšak vždy urobia naši hráči o chybu naviac, ktorá nás stojí zápas..

Ja som nevidel vážnejšie problémy pri zasahovani Petriho Vehanena...ako je spomenuté vyššie, Fíni sa dostali do našej obrannej tretiny bez problémov a my kým sme získali puk, naše formácie stratili sily a do útoku už nemali čo vymyslieť a tak len a len odovzdávali častokrát puk Fínom....Tiež pre mňa nepochopiteľné, formácia hraje celé striedanie vo svojej obrannej tretine, nakoniec nám Fíni puk odovzdajú a idú striedať, naši útočnici s pukom na hokejke (vyšťavení) a vzadu čerství obrancovia nikým neatakovaní, a útočníci ťažko vybojovaný puk len odovzdajú Fínom a kolobeh sa opakoval...úplne abnormálne zmýšľanie...

Ak by som mal nájsť pozitívum okrem trénera Vujteka tak je to výkon Laca, ktorý zabránil asi výraznejšiemu víťazstvu Fínov, ale ako píšem, Fíni to mali celý čas pod kontrolou...a tých čo som chválil minulý game, tak beriem späť...Hudáček nebol vôbec vidieť...Do budúcna Laco janou jednotkou...puky nevyráža ale chytá :wink:

Nadeo - šanca na postup do štvrťfinále tam je, stále sme nehrali zlomové zápasy, ale prídu čo nevidieť..zajtra sa očakáva naša prehra a potom už prídu zápasy, v ktorých budeme mať povinnosť zbierať body..Kazachstan, Švajčiarsko, Bielorusko a Francúzsko...Kazachstan som videl dnes hrať a aj som im fandil po zákoku Sachu Traillea na Starchenka, ale ich hra nemala s A-kategóriou nič spoločné...zápas so Švajčiarskom by mal byť o postup do štvrťfinále pre nás, ak vyhráme pôjdeme hrať štvrťfinále..ale ak...Švajčiari majú pomaly olympíjske mužstvo, najsilnejšie možné zloženie a sú fakt dobrí..Bielorusko - tu dúfam, že si slabší deň vyberie brankár Koval, lebo to hráme deň potom ako ťažký zápas so Švajčiarskom....Francúzi - ich sa dosť obávam, majú kvalitných hráčov, o ktorých sa zatiaľ veľmi nehovorí...a aby sa o ich kvalite nezačalo hovoriť po zápase s našimi hokejistami
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Zaujímavé, že rozhodca, ktorý stojí meter od "faulujúceho" hráča zákrok neodpíska, ale rozhodca, ktorý stojí 100 metrov ďalej to posúdi ako faul ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Chesterka napísal:Jednoducho sme Slováci a hokej je náš národný šport tak to pochop.
ale ba. Čo vari hokej vznikol na slovensku? Alebo čo ho robí národným športom? Že sme mali raz zlato? Koľko sme ich mali vo vodných športoch (martikán, hochšornerovci, kaliská, moravcová) alebo bojové umenia (ten nebohý kickboxer, lohyňa v zápasení..). Prečo je práve hokej naším "národným" športom ako si to nazval? Je u nás populárny, ale národným športom istotne nie, vôbec v ňom nie sme na úrovni akú dosahujeme v iných športoch. Aj keď sa pozreme na tie tímové športy aby si nevravel že som menoval iba individuálne, tak napríklad v hádzanej máme asi tiež lepšie výsledky než v hokeji čo sa týka svetovej úrovne.

no a k téme: ten zápas bol pekný, a mali sme plno šancí. Kľudne sme mohli dať gol a zdramatizovať. ALe netreba zabúdať aj na veľké šance fínov, a že to mohlo skončiť aj 4:0. Na to že sú domáci a že boli favoriti, je výsledok o jeden gol veľmi pekný. Rovnako ako s kanadou. Náš čas príde po USA keď budú povinné výhry nad outsidermi a potom bude dôležité vyhrať niekoho z tejto trojice. Teraz tá prehra nie je vôbec dramatická
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

narodny sport preto, lebo ani v hadzanej ani v inom kolektivnom sporte sa nedostavame tak casto na zaverecne sampionaty a v ziadnom kolektivnom sporte nemame tolko medaily (zial). taktiez preto, lebo po futbale ma hokej najviac registrovanych hracov. taktiez preto, lebo nasi hraci patria k spicke v NHL..este?
Napísať odpoveď